Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו: מיצובישי קולט 98, 1600 אוטומטית, עם 4 צמיגי מישלין חדשים, אנחנו היד הראשונה, והאוטו עבר 90,000 קילומטר.

בעיה ראשונה: זו בעיה שיש לנו אותה דיי מההתחלה.

נניח שאנחנו בקו ישר במהירות של 50-40 קמ"ש והכביש ישר (מעונן חלקית ומאוד נעים בחוץ) כשנותנים ברקס חזק בחירום האוטו נזרק הצידה, לרוב זה לצד שמאל (מתחיל לצד שמאל ואז מגיעים התיקונים והוא נזרק לצד שני ולפה ולשם עד שמסתדרים על הקו הישר). ואני לא מדברת על משהו בקטנה, אלא על משהו שגורם לכל הרחוב להסתכל על האוטו.

בכל המוסכים המורשים שהיינו בשביל לטפל בבעיה לא הצליחו לפתור אותה, נשעה ישור פרונט כיוון גלגלים החלפת גשר, מוטות יצוב ועוד כל מיני דברים שאין לי מושג מהם, וכל פעם נאמר לנו כך: "כן כן ברור שזה יקרה כי XXX היה שבור, עכשיו החלפנו וזה יסתדר".

ושורה תחתונה, זה לא באמת הסתדר.

למישהו יש רעיונות? או ניסיון עם האוטו? זה ככה איתו?

בעיה שניה שהחלה לפני כשנתיים הגלגלים הקידמיים התעקמו, כלומר החלק התחתון שלהם פונה פנימה לאוטו מה שאומר שהחלק שלמעלה פונה החוצה לרחוב.

לפחות 3 פעמים הלכנו לסדר את זה וזה פשוט חוזר למצב הזה.

למה זה קורה ומה אפשר לעשות? (הבעיה הראשונה החלה הרבה לפני הבעיה השניה)

עקב בעיות תקציב לא ניתן להחליף את האוטו למשהו קצת פחות קטסטרופלי מבחינה בטיחותית. ( זה האוטו של אמא, והיא לא רוצה להחליף כי היא בקושי נוסעת בו)

והגיע הזמן לעשות לאוטו טיפול ואני מחפשת מוסך שיטפל בו ובכל הבעיות שלו ואשמח לקבל המלצות באיזור המרכז, אם יש בסביבת איזור התעשיה בני ברק, זה יהיה מצויין.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

האם האוטו נבדק לפני הקנייה? נראה שיש איזו בעיית שלדה אם הוחלפו כל כל הרבה חלקי פרונט והבעיה נשארה.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

האוטו אצלנו מהניילונים כבר מאמצע שנת 97.

האוטו לא עבר בחיים תאונה, אפילו לא עלה על מדרכות.

פורסם

כתבת שהוחלפו רכיבי פרונט, מה לגבי הבלמים עצמם. אולי יש נזילת שמן ממשאבת ברקס בגלגל ימין ?

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

יתכן ואחד הצינורות בלמים סתום , ואז נוצר חוסר איזון בזמן העצירה, ובגלל הפרשי הבלימה, הרכב נוטה לצד החזק יותר, אולי התעייפות של נוזל הבלמים, כשהנוזל מקבל הרבה מים כתוצאה מעיבוי , הוא מאבד מהתכונות הראשוניות שלו.

ענין נוסף, מה שאת מתארת נקרא קאמבר חיובי , שבו הגלגלים פונים לתוך הרכב כדי לתת יותר אחיזה בסיבובים, קשה לי להאמין שכך הרכב אמור להיות, יתכן ובמכון פרונטים עשו את זה כדי להתגבר על הבעיה שהעלת.

אופציה שלישית ואחרונה, שחיקה לא אחידה בצמיגים, דבר המעיד על פרונט לקוי, או לחילופין, עיוות בשילדה, מאחר ואת היד הראשונה, ולא היו תאונות, אני נוטה להאמין שהשילדה בסדר.

ניסית ללכת למוסך אחר? אחד שלא ימהר להחליף לך חלקים אלא ינסה להבין את הבעיה?

המלצתי לך היא לגשת למסך טוב ואמין, אולי אפילו ימליצו לך כאן בפורום, ולהציג בפניו את הבעיה.

בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

טוב, אז אם אין עוד רעיונות או הצעות לפחות אפשר המלצה על מוסך מקצועי למיצובישי?

עד היום טופלנו בעיקר במושג שקד בבני ברק אם מישהו מכיר, ועוד כמה מוסכי מיצובישי פה באיזור.

אבל אני ממש לא מרוצה מהם.

• תוכן חדש...