Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות מאזדה MPV ויכול להשקיע עד 45K ש"ח לצורך העניין ואז אוכל לקנות רכב משנת 99

השאלה שלי היא כזו:

במחינה כלכלית נטו .האם יש הצדקה לקנות רכב משנת 99 תמורת כ45K ש"ח או שניתן להסתפק ברכב שנת 96/97 שיעלה לי כ30-35K ש"ח.ההנחה שלי היא שמבחינת הדגם מדובר בדיוק באותו דגם .ומבחינת תקלות אני מאמין שאם אמצא רכב עם קילומטראז סביר משנת 97 ובמצב טוב .אין סיבה שהוא יעשה לי יותר בעיות מרכב שנת 99 עם אותו קלומטראז' ואני אשלם על רכב משנת 97' כ10K ש"ח פחות מMPV שנת 99.וכך יוצא שגם חסכתי כסף בהווה וגם בעתיד בעוד כ3-4 שנים כשארצה למכור את הרכב .אני לא אפסיד כ"כ הרבה כסף כתוצאה מירידת ערך מכיוון שמראש השקעתי סכום קטן יותר ברכישה!

מה דעתכם בעניין?

אשמח לשמוע!!!

פורסם

זה פורום חובבי נהיגה, לא יועצי השקעות. כעיקרון, שום השקעה על רכב אין בה כדאיות כלכלית. עדיף להשקיע בתחומים אחרים.

ישנן מכוניות בודדות, לאספנים, שערכן עולה, אבל לא נראה לי שזו כוונתך.

אם יש לך סכום כסף, נניח 45 אלף ש"ח ואתה מחפש רווח כלכלי - אל תשקיע אותו ברכב משומש. ערכו יורד. את הרכב תמכור במחיר נמוך מזה שקנית אותו, ואתה תפסיד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קדיאל, מבחינה כלכלית נטו אתה צודק - אם תקנה רכב דומה במצבו רק שנתיים מוקדם יותר, תחסוך כמה אלפי שקלים בקנייה וכנראה שגם במכירה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברכבים ישנים כבר בשנתון שציינת אין כ"כ משמעות יותר לרכב חדש או ישן יותר בשנה.

הדבר היחידי שמשנה עכשיו זה מצב הרכב.

אם הרכב שנת 99' בילה 3 שנים בהשכרה, ואחרי זה אצל אינסטלטור שהוביל איתו כל הזמן דברים ועשה טיפול פעם ב-50 אלף קילומטר, הרי ברור שהוא פחות טוב מרכב פרטי שנת 97' שמור.

תחפש רכב עם היסטוריית טיפולים, ובמצב טוב, ועזוב אותך שנתונים.

פורסם

כל מה שכתבתם נכון תיאורתית.

אבל מה לעשות, בחיים האמיתיים הסיכוי למצוא MPV סבירה עם קילומטראז' נמוך גדל ככל שתעלה במודל ותחפש רכבים חדשים יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כלכלית - הכי כדאי לסוע במונית...

וברצינות - אני ממליץ לך לא להנעל על שנת דגם מסויימת אלא לחפש בטווח 97-99. אם תמצא רכב במצב טוב - תקנה ללא תלות בשנה. כמה אלפי שקלים לפה או לשם בסופו של דבר לא יעלו ולא יורידו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כל מה שכתבתם נכון תיאורתית.

אבל מה לעשות, בחיים האמיתיים הסיכוי למצוא MPV סבירה עם קילומטראז' נמוך גדל ככל שתעלה במודל ותחפש רכבים חדשים יותר.

זה נכון לגבי כל רכב.

ככל שתעלה במודל הסיכוי שלך למצוא רכב במצב קרוב יותר לחדש גדל.

מצד שני, אין טעם להינעל.

• תוכן חדש...