Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 206 לא אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי רוצה לקנות רכב קטן וטוב, ומצאה פז'ו 206 משנת 2003 במצב טוב.

התייעצנו עם מוסכניק שאבא שלה מכיר והוא אמר שהפז'ו לא אמין ושכדאי רק לבדוק יפניות.

הוא אמר שהגיר שלהן לא אמין ושאי אפשר לדעת על מה נופלים.

זה נכון? מוכרת בעיה כזו?

תודה!

פורסם

הגיר האוטומטי של ה-206 לא מוצלח במיוחד אבל לא הייתי חושש אם מצאתם אקזמפלר טוב עם ק"מ נמוך והיסטוריית טיפולים מלאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אשתי רוצה לקנות רכב קטן וטוב, ומצאה פז'ו 206 משנת 2003 במצב טוב.

התייעצנו עם מוסכניק שאבא שלה מכיר והוא אמר שהפז'ו לא אמין ושכדאי רק לבדוק יפניות.

הוא אמר שהגיר שלהן לא אמין ושאי אפשר לדעת על מה נופלים.

זה נכון? מוכרת בעיה כזו?

תודה!

תאמין רק למוסכניק שאבא שלה מכיר, שסביר להניח שהוא מכיר אותו בין טיפול לטיפול, שאין לו שום מושג על הדגם הספציפי, והוא מכליל את כל תוצרת פיגו בכותרת אי האמינות.

תגיד, אם היית הולך לחנות אלקטרוניקה והמוכר היה אומר לך שכול המסכים של LG הם באותה איכות היית מאמין לו ?

מכאן תסיק מה אומרת הכללה כזו לגבי המוסכניק האמין שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זו הסיבה שאני שואל. הכללות נשמעות לי מוגזמות.

מצד שני, אם מוכר אלקטרוניקה היה אומר שלכל ה-LG יש בעיה של התחממות יתר - הייתי בודק את זה כי יש גם בחירות של מפעלים שונים במה להשקיע יותר ובמה פחות.

לדוגמא מצלמות: יש חברה שמתמחה בעדשות, יש חברה שמתמחה בחיישנים, יש שמתמחה ב-features וכו'.

עדיין חשוב לדעת מה ההתמחות (או הבעיה) של מפעל מסויים.

פורסם

אוקיי. שאלת וקיבלת תשובה.

הקביעה שכל הפז'ו אינן אמינות אינה נכונה. היא הכללה מטופשת וחסרת בסיס.

מה שגרוע מההכללה הזו היא מה שמשתמע ממנה - קנה יפנית ותהיה שקט.

יש לא מעט אנשים שרכשו יפנית, שילמו מחיר גבוה יותר (בגלל מוניטין האמינות) ומצאו את עצמם נדרשים לשלם כסף רב על תיקונים יקרים.

מי שמבטיח לך שביכולתו לחזות את העתיד, מבלבל לך את המוח.

• תוכן חדש...