Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסע לרומניה ומבקש המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בחודש הבא (ספטמבר) אני וחבר טוב נוסעים ל 6 לילות לרומניה אחרי שכבר היינו ביוון צ'כיה אוסטריה גרמניה בולגריה ועוד מקומות נוספים,אנחנו יוצאים כל חצי שנה לטיול.

אני פונה אליכם/אליכן לבקש המלצות למקומות שכדאי לראות או לבקר או כל דבר שבא לכם להגיד על רומניה שיכול לעזור לנו.

הדיל הוא ל 6 לילות כולל ארוחת בוקר במלון בבוקרשט.

תודה.

פורסם

שלום

את בוקרשט אני פחות מכיר אבל ממש לא חסר מה לעשות שם :

שער הניצחון (העתק של השער מפריז),יש 2 ארמונות של בעיר ועוד מוזאונים וכו..

ההיתי ממליץ לשכור רכב ולנסוע לעיירה בשם סינייה מרחק של 100K-+ .

מקום ציורי עיירת סקי בחורף ובקיץ מקום ירוק ויפה, יש שם רכבל גדול שמעלה אותך לאתר סק.י למעלה יש עמדת תצפית על כל האיזור (מומלץ ויפה) ברחוב הראשי ישנה מסעדה שנקראת בוצ'ץ זאת מסעדת ציידים עם אוכל טוב.

במידה שאתה שומר כשרות יש שם מלון של ישראלי חרדי עם אוכל כשר.

עוד בעיירה יש את ארמון פאלש ארמון הקייץ של המלך הרומני ,הארמון פתוח למבקרים ואחד המקומות היפים, כמובן יש גם קזינו ברחוב הראשי.

מסינייה אתה יכול להמשיך לכיוון בראן שם נמצאת הטירה של דרקולה (מרחק 60K ) גם מקום יפה .

בקיצור שווה לצאת קצת מבוקרשט

טיול מהנה

פורסם

לא נורא שישה לילות עוברים מהר ואז כבר תוכל לתכנן את הטיול הבא שלך.

מה אתה אוהב לראות? לעשות?

ובקשר לקודמי... בספטמבר אין שלג בהרים... ובסינייה יש אפילו פחות לעשות מאשר בבוקרשט והמסעדות בסינייה הן לא דבר ששוה להתאמץ בשבילו. הטירה של דרקולה בבראן היא בזבוז של 20 דקות סיור בבית די ישן, לא משומר ולא מעניין.

מצטער על השליליות אבל אפילו הבנות (הדיי כוסיות יש לומר) לא ממש יתעניינו בך אלא אם כן תסכים לבזבז עליהן הרבה בזמן קצר, מה שמשאיר לך זונות שדורשות 100 יורו לשעה, ככה סיפרו לי לפני כמה שנים, היום הן דורשות יותר אני מניח.

קניות: זה ממש לא המקום אלא אם לקנות את האופנה של העונה הקודמת במחיר מופרז עושה לך את זה ועוד לא התחלנו לדבר על המידות.

בקיצור... תגיעו, תתמלאו באלכוהול זול או יקר (מה שתבחרו) ואני בטוח שתיהנו.

תיהנה... אני בטוח,

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

חברים שלום,

הטיול לרומניה בוטל יום למחורת הודיעו לנו שאין מקום בטיסה.

היעד החדש הוא הונגריה-בודפשט....

ממתין להמלצות.

תודה

פורסם

סתם שאלה, למה אתה נוסע עם חבר לטיולים שבדרך כלל לוקחים בני זוג ?

או שכנראה החבר שלך הוא הבן זוג ?

בכל מקרה הייתי בבודפשט שנה שעברה, (טיול מאורגן מהעבודה),

לא בדקתי מה המזג האויר שם אבל אם קר שם אז תקח גטקס (אחרת תחזור עם ביצים קפואות),

אל תשכח לקחת בגד ים (יש שם בכל חור בריכות עם מים חמים כאלה כמו חמי געש) ,

בכל מקרה אני כבר לא זוכר את השמות של האתרים שהיינו שם,

ועוד טיפ, אל תשכח לשלם לרכבת תחתית, כשתראה תבין...

טיסה נעימה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

החבר הוא לא בן זוג , אני מעדיף את בני המין השני!

פשוט אני והוא חברים קרובים והצבנו לעצמנו מטרה לראות ביחד כמה שיותר מהעולם ואנחנו צוות מעולה.

פורסם

1. בספטמבר לא צריך גטקס!

2. בודפשט הרבה יותר יפה, מעניינת, מסודרת, נקייה ומתויירת.

3. תכתוב מה מעניין אתכם כדי שאנשים יוכלו לעזור לכם לבנות מסלול.

קח בחשבון ששישה לילות בכל עיר שהיא הם לא מעט. וינה ופראג נמצאות 250ק"מ ו300 ק:מ מבודפשט. שווה לתת קפיצה.

אם תהיה בדרך לוינה, מיד אחרי מעבר הגבול לאוסטריה (כ-10 ק"מ) מצד ימין ישנו OUTLET מדהים עם כל המותגים במחירים מוזלים.

המקום משמש כמרכז קניות ענק ומשרת לקוחות מ4 ארצות שונות. שווה!

לגבי מלון בבודפשט, נסה את STARLIGHT SUITTEN

מלון עם מיקום מצויין האמצע של המרכז. חדרים גדולים מאוד הכוללים סלון + חדר שינה. נקי מסודר ומפנק. מחיר הגיוני ולא יקר. נסה למצוא דיל כאן.

תיהנה,

חי

פורסם

1. בספטמבר לא צריך גטקס!

2. בודפשט הרבה יותר יפה, מעניינת, מסודרת, נקייה ומתויירת.

3. תכתוב מה מעניין אתכם כדי שאנשים יוכלו לעזור לכם לבנות מסלול.

קח בחשבון ששישה לילות בכל עיר שהיא הם לא מעט. וינה ופראג נמצאות 250ק"מ ו300 ק:מ מבודפשט. שווה לתת קפיצה.

אם תהיה בדרך לוינה, מיד אחרי מעבר הגבול לאוסטריה (כ-10 ק"מ) מצד ימין ישנו OUTLET מדהים עם כל המותגים במחירים מוזלים.

המקום משמש כמרכז קניות ענק ומשרת לקוחות מ4 ארצות שונות. שווה!

בהצלחה

חי

פורסם
חברים שלום,

הטיול לרומניה בוטל יום למחורת הודיעו לנו שאין מקום בטיסה.

היעד החדש הוא הונגריה-בודפשט....

ממתין להמלצות.

תודה

אני בדיוק התכוונתי לכתוב לך שההמלצה לרומניה היא לתפוס טיסה חזרה (לצערי נאלצתי לנסוע לשם לא מעט ולא סובל את המדינה הזו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באוקטובר הקודם (לפני 10 חודשים) הייתי באירלנד ל-9 ימים, מתוכם יום וחצי באירלנד, והשאר ברחבי דרום האי. אני לא זוכר את המסלול המדויק כרגע (אבל אם תרצה אני יכול למצוא אותו די בקלות), אבל יכול להגיד לך שאני ממליץ מאוד.

הגענו (אני, אחי ואחותי) לדבלין בערב המאוחר ובילינו בה את היום הראשון לטיול. למחרת קמנו והתחלנו בנסיעה למזרח האי - לצוקי מוהר. משם הדרמנו לכיוון טבעת קרי וחצי האי דינגל, ואז התחלנו בנסיעה מערבה (עצרנו בכל מיני מקומות שלמען האמת אני לא זוכר את שמם) עד שהגענו לאיזור וויקלו וגלנדלוך. עוד יום אחד בסביבת דבלין (גני פאוורסקורט והעיירה הות'), וחזרה לדבלין לעוד חצי יום.

את הטיול עשינו ברכב שכור (ממתי יונדאי אקסנט היא בסגמנט של טויוטה קורולה?! המגרש היה מלא באסטרות, גולפים, 307, ואת היונדאי אקסנט היחידה אנחנו קבלנו. הדבר הטוב היחיד בה היה שכל המזוודות נכנסו בבגאז', בגלל הצורה שלו).

בעוד חודש וחצי אני טס ליער השחור, אלזס ואז וינה (בטיסה משטוטגרט). בגרמניה ואוסטריה כתבת שכבר היית, אבל אם אתה רוצה משהו קצת שונה - הייתי בודק אפשרות לטוס לפרנקפורט או למינכן, להשכיר שם רכב ולחצות את הגבול לצרפת - לטיול באלזס (כולל שטרסבורג), ואז להדרים לשוויץ.

פורסם

בוינה ובפראג כבר היינו,איזה המלצות נוספות יש לכם?

ברצלונה, ציריך, רומא, ונציה, קייב, מוסקווה, קהיר, קינשסה (במיוחד בתקופה הנוכחית),מיאמי, לה פז, אבל עכשיו ודאי תכתוב שכבר היית.

וחוץ מזה, לא קל יותר לכתוב מה מעניין אתכם ואנשים ימליצו לפי ידיעתם?! מוזיאונים/קניות/מסיבות/אתרים היסטוריים/אוכל וכו'.

הצעה שלי, שכור רכב לתקופה בחר 2 ערים בין איטליה לשוויץ ותיהנה.

אבל מה אני מבין...

חי

פורסם

החבילה שלנו מורכבת ממלון וטיסה לכן אפשרות של לקחת רכב ולעבור בין ארצות היא לא אופצייה,אלא אם כן המקומות קרובים לדוגמא כמו פרא(צכיה) וינה(אוסטריה) מרחק של שעתיים שלוש זה אפשרי לתת גיחה ליום שלם.

מחפשים אטרקציות ודברים מעניינים ,פחות מוזיאונים ודברים בסגנון, יותר בכיוון של להסתובב ולראות דברים מעניינים

שאלה מתבקשת : אני עדיין לא מבין מה המטבעה שם האם היורו שולט או שעוד לא ובנתיים יש את המטבע המקומי?

תודה,

• תוכן חדש...