Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי את חוות דעתכם לגבי שתי המכוניות הנ"ל.

שתי המכוניות שנת 98 גיר ידני.

מה שמעניין אותי זה מבחינת אמינות אחזקה צריכת דלק ואם יש עוד נתון חשוב שצריך לדעת אז אני אשמח כי אני לא מבין גדול בקניית מכוניות.

עוד משהו שהוא לא ממש קריטי לגבי היונדאי אני מדבר על דגם שלוש דלתות אבל אם למישהו יש הצעה נוספת לגבי החמש דלתות או בכלל לגבי מכונית אחרת כל עצה תתקבל בברכה. אבל אני באמת מעדיף לשמוע על שתי המכוניות האלה ולא על משהו אחר כי לאחר לבטים רבים צמצמתי את האפשרויות לשתי אלה.

תודה מראש, המבולבל.

פורסם

שני הרכבים בני 10.

איזו מכונית תהיה יותר אמינה? זאת שטיפלו בה בצורה נכונה, זאת שנסעה פחות, לא קרעו לה את הצורה.

באופן כללי, אקסנט נחשבת ליותר אמינה אבל היא לא נוחה (וקליאו כן - מניסיון של 4 שנים עם קליאו 98).

קליאו גם יותר חיסכונית וגם קצת יותר בטיחותית:

אקסנט

קליאו

החלפים של יונדאי יותר זולים מאשר של רנו.

תחפש - אולי תמצא אחד מהם במצב שמור במיוחד (גיר ידני, כמובן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה.

כן אני בהחלט מחפש רק ידני כפי שרשמתי בהודעה הראשונה.

לפי מה שאני מבין ממך שתיהן פחות או יותר דומות ומי שאני אמצא במצב יותר טוב אז אני אקח נכון?

מאיזה בחינה היונדאי פחות נוחה? אם זה בגלל השלוש דלתות אז לא מפריע לי (אין לי ילדים או משהו זה רק אני)

ואם זה בגלל משהו אחר אז אני אשמח לדעת.

בגלל שאני לא ממש מבין במכוניות אז אולי השאלה שלי תישמע טיפשית אבל יש במכוניות האלה ABS?

האם יש בכלל בשנתון הזה מכוניות עם ABS?

פורסם

יונדאי פחות נוחה מבחינת רכות מיתלים (קפיצים) ומבחינת שיכוך מהמורות בכביש.

וגם כיסאות פחות נוחים.

אין ABS לשתי המכוניות האלו.

כן יש ABS בשנתון הזה, למשל בפולקסווגן פולו, ובלא מעט מכוניות משפחתיות.

פורסם

תודה בוקי.

ומה לגבי צריכת הדלק? מי צורך יותר? נראה לי שהאקסנט כי המנוע יותר גדול (1500 לעומת 1400) ואני גם חושב שיש לה יותר כ"ס (90 לעומת 80 נראה לי). אבל יכול להיות שאני טועה אז אם יש לכם מושג זה יהיה טוב.

ועוד דבר מה לגבי חלקי חילוף? מה יהיה יותר זול? ואולי זאת שאלה שקשה לענות עליה אבל איזה אוטו יצטרך לראות פחות מוסך? בהנחה ששני הרכבים במצב דומה בעת הקנייה.

פורסם
תודה בוקי.

ומה לגבי צריכת הדלק? מי צורך יותר? נראה לי שהאקסנט כי המנוע יותר גדול (1500 לעומת 1400) ואני גם חושב שיש לה יותר כ"ס (90 לעומת 80 נראה לי). אבל יכול להיות שאני טועה אז אם יש לכם מושג זה יהיה טוב.לקליאו 75 כ"ס וכבר כתבתי שקליאו יותר חיסכונית

ועוד דבר מה לגבי חלקי חילוף? מה יהיה יותר זול? ואולי זאת שאלה שקשה לענות עליה אבל איזה אוטו יצטרך לראות פחות מוסך? בהנחה ששני הרכבים במצב דומה בעת הקנייה.

אם אין בכוונתך לטפל ברכב במוסך מורשה חברה, ההבדלים בחלקים לא יהיו גדולים.

אם יש לך כוונה כזאת, תוותר על רנו - המחירים במוסכי קרסו מוגזמים.

מי תיכנס פחות למוסך? המכונית עם מזל.

עוד משהו - ביונדאי צריך לבדוק טוב שהרכב לא תפס חלודה - יש נטיה כזאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...