Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שנה קיבלתי דו"ח על חנייה במקום אסור, את החנייה מצאתי לאחר חיפוש רב לאחר שבדקתי שאין תמרור שאוסר על חנייה ואין סימון על המדרכה, בפועל היה תמרור בקצה השני של הרחוב ואני קיבלתי דו"ח של 250 ש"ח.

ניגשתי למשפט ושם אמרה לי השופטת שהייתי צריך ללכת לסוף הרחוב כדי לראות את סוג התמרור שמופיע שם. בהתייעצות עם עו"ד שלא מתמחה בתעבורה נאמר לי שניתן להגיש ערעור על המשפט

אני מצרף תמונות של הרחוב, אני חונה בדיוק כמו האמבולנס והכביש הוא דו סיטרי חשוב לציין שבצד שני החנייה מותרת.

19-08-2008 21;05;39.jpg

19-08-2008 21;09;12.jpg

19-08-2008 21;11;09.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

להגיש ערר אתה יכול, השאלה היא אם רצוי?

לדעתי אין לך כל עילה להגשת ערר על פס"ד כשבנוסף על קיומו של תמרור האוסר חניה, החנת את רכב בניגוד לכיוון התנועה שזה לעצמו מהווה עילה למתן דו"ח מלבד הסכנה שבחניה שכזו.

פורסם
להגיש ערר אתה יכול, השאלה היא אם רצוי?

לדעתי אין לך כל עילה להגשת ערר על פס"ד כשבנוסף על קיומו של תמרור האוסר חניה, החנת את רכב בניגוד לכיוון התנועה שזה לעצמו מהווה עילה למתן דו"ח מלבד הסכנה שבחניה שכזו.

הדוח היה על מקום חניה אסור ולא על חנייה בניגוד לתנועה, ואם הייתי עושה פרסה זה היה בסדר?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תמרורים מוצבים בהתאם לכיוון התנועה ולצד התנועה.

אתה הרי לא מצפה שעם כיוון הנסיעה שלך, תוכל לראות גם את התמרורים של הצד הנגדי.

בישראל נוהגים בימין הדרך, ולכן התמרורים המתייחסים אליך יופיע בצד ימין שלך.

התמרורים שבצד שמאל של הדרך הם הרי הפוכים, אתה רואה רק את הגב שלהם.

אם היית עושה פרסה, זה לא פותר אותך מלדעת מה קורה בתחילת הכביש ואיזה תמרורים הוצבו שם, אחרת אתה גם יכול לטעון שברחוב חד סיטרי אתה יכול לעשות פרסה ולנסוע נגד כיוון התנועה.

הטעות שלך היא טעות בסיסית של להבין א'ב' בחוקי תעבורה וקריאת הכביש. ללכת למשפט היה כל-כך מיותר, ויותר גרוע מכך, זה שאתה מתעקש להוכיח אפילו לבית-משפט, עד כמה שאתה לא מבין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כן אבל ברחוב חד סיטרי מוצב תמרור בצד ימין על הכביש ואתה חייב לראות אותו בכניסה לכביש.

וסתם לדוגמא: אם הכביש היה באורך של קילומטר גם הייתי ללכת לתחילת הכביש?

• תוכן חדש...