Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

משאיות, הנה פיאט של טיטניק הגה ימני ,מאק אר 600 של הכח מעמיס אשלג בסדום,אחריו די אם וגם מאק די אם של תובלה,למטה מימין לילנד טלוזיה בנמל אשדוד פורק פרי הדר,סמי עצב של שלב בנמל אשדוד מעמיס סלילים,עוד לילנד ואחרון די אם,

8675191.jpg

11475275.jpg

11475274.jpg

9541564.jpg

9217307.jpg

9217279.jpg

9217261.jpg

9541508.jpg

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה לכם רוני וגנאדי על התגובות,

כדי למנוע אי הבנה, העמותות של האנגלים שהכרתי הוקמו לצורך שיפוץ של אוטובוס אחד או שניים מקסימום - לא לצורך יצירת אוסף. לדעתי - במידה והנפשות הפועלות כולן באותו ראש ונוטות שכם למלאכה - אפשר להשיג הרבה. בחישוב פשוט אם יש נאמר 20 חברה וכל אחד תורם 3000 שקל (סכום שאני מניח שלא יגרום לאף אחד לפשיטת רגל) אז יש 60,000 שקל לקניה ושיפוץ (אני מביא בחשבון שחלק מהעבודה יתבצע ע"י חברי העמותה). בסכום כזה אתה מוצא ומציל R600 - בכוונה אני מזכיר R600, היות וזו משאית יחסית פשוטה, חלקים עדיין יש להשיג - אם לא בארץ, בארה"ב, מה שמקל על השיפוץ. לעניין מימד הזמן אכן אם מדובר בשנה זה הופך את הסיפור ליותר מסובך ולחוץ. אין שום ספק שלאדם אחד עם משכורת ממוצעת זו משימה בלתי אפשרית (בהרבה מקרים מדובר ביותר זמן מכסף - סו"ש יש רק ליום יומיים!).

גנאדי, הנושא של הרכב הצבאי עוד יותר סבוך - בזמנים של פעם לפני הפוליטיות הקורקטית נהוג היה לאמר "תהרוג טורקי ותנוח" (לא יודע מה אומרים היום). מזה באמת הייתי שוכח לחלוטין.

כמו שאמרתי, זו רק מחשבה על אופציה למניעת העלמות ההסטוריה... באם תרמתי במשהו, מה טוב, באם לא, גם טוב...:wink:

בברכה,

גיא

גיא,

בשארית כוחותי, אחרי איזה עשר שעות של עבודה פיזית רצחנית (אנחנו עושים צימר משפחתי צנוע, למי שזה יכול להיות רלוונטי, מתחילים עכשיו תקופת הרצה קצרה.. וממתינים לאורחים)

בכל אופן, זה מה שאני מניח אתה היית רוצה לראות בתחום שלנו - http://www.youtube.com/watch?v=GmkRWAvwh9w, לא?

גם אני. אבל זה משהו מאוד מאוד מסובך וצריך איזה פרוייקטור עם הרבה מבערים בתחת...

חברי פורום תח"צ - לא כולם אני מניח, הצליחו להעמיד על הגלגלים טייגר אחד, ויש לפחות עוד אחד בדרך, אבל זה לא מה שקורה באנגליה, בכל זאת, אנחנו ארץ קטנה מוקפת אוייבים, וכולנו עסוקים בהשרדות כלכלית, אין את האפשרות להקדיש משאבים משמעותיים לדברים כאלה.

עצוב.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
משאיות, הנה פיאט של טיטניק הגה ימני ,מאק אר 600 של הכח מעמיס אשלג בסדום,אחריו די אם וגם מאק די אם של תובלה,למטה מימין לילנד טלוזיה בנמל אשדוד פורק פרי הדר,סמי עצב של שלב בנמל אשדוד מעמיס סלילים,עוד לילנד ואחרון די אם,

ישראל הR600 לא נכנס לסדרה שהבאת. GMC=עצב.רוני

פורסם
גיא,

בשארית כוחותי, אחרי איזה עשר שעות של עבודה פיזית רצחנית (אנחנו עושים צימר משפחתי צנוע, למי שזה יכול להיות רלוונטי, מתחילים עכשיו תקופת הרצה קצרה.. וממתינים לאורחים)

בכל אופן, זה מה שאני מניח אתה היית רוצה לראות בתחום שלנו - http://www.youtube.com/watch?v=GmkRWAvwh9w, לא?

גם אני. אבל זה משהו מאוד מאוד מסובך וצריך איזה פרוייקטור עם הרבה מבערים בתחת...

חברי פורום תח"צ - לא כולם אני מניח, הצליחו להעמיד על הגלגלים טייגר אחד, ויש לפחות עוד אחד בדרך, אבל זה לא מה שקורה באנגליה, בכל זאת, אנחנו ארץ קטנה מוקפת אוייבים, וכולנו עסוקים בהשרדות כלכלית, אין את האפשרות להקדיש משאבים משמעותיים לדברים כאלה.

עצוב.

דב

דב עוד הוכחה שהרעיון של גיא לא יכול לצאת לפועל, ראה מקרה האוטוקר שלי כאשר לא הצלחתי בזמנו לגייס מישהו, שיש לו נגיעה לרכב כבד בארץ, לחבור אליי על מנת להרים את הפרויקט,חבל,רוני

פורסם

רגע, רוני, תזכיר לי- האוטוקאר שלך עדיין אצלך? -אם כן אז אל תאבד תיקווה!8) מקווה, שהתקנות ישונו בסופו של דבר, ואז תוכל לעשות לו שוב רישוי אספנות, ולהתחיל לשפץ!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זו הפעם הראשונה בחיי שאני רואה תמונה של פיאט של טיטאניק! ועכשיו אני יכול גם להגיד בוודאות שמעודי לא ראיתי משאית על אמת.

וואי, מרגש.

ישראל, אולי תמונה אחת בכל הודעה, ויהיה אוויר להגיב ספציפית?

לכולם - אנחנו מריצים צימר משפחתי באמירים - מחירים מיוחדים עד 10 ליולי 054-7876562

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
רגע, רוני, תזכיר לי- האוטוקאר שלך עדיין אצלך? -אם כן אז אל תאבד תיקווה!8) מקווה, שהתקנות ישונו בסופו של דבר, ואז תוכל לעשות לו שוב רישוי אספנות, ולהתחיל לשפץ!

גנאדי מסתבר שרק לפני 3 שנים היו פה ימים אחרים, באותה התקופה מכרתי את האוטוקר לאמנון לאחר שתעבורה ,אחים לוינסון (שהיו יבואני האוטוקר)ועוד כמה סרבו ללכת על הפרויקט.כיום הדברים נראים אחרת.רוני

פורסם

טוב, לפחות הוא עדיין קיים! את היבואן אני באמת לא מבין- למה לא להשקיע גרושים (בשבילם!) בשימור המורשת?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נבטים זה לא בנגב? -אם כן- זוהי בטח אחת מהעיוליות שטח שמסתובבות באיזור!

איזה דגם: ישן או חדש יותר?

נבטים זה אכן בנגב! זה לא חו"ל!

המשאית היא לא טלטולית(=כך בעגה הצבאית), היא נראית כאילו שימשה להובלות או העברת מטען. ודרך אגב, היא לא נראית מוגבהת ממשאית אחרת אלא בגובה סטנדרטי, ציינתי רק שכתוב עליה 4X4, כך שזה לא מחייב.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

קארון , אני לא בטוח איך כותבים את זה באנגלית.

היה כזה בקיבוץ כשהייתי ילד ומאוד התהלבתי ממנו , מסתבר שמי שהיה צריך לעבוד עליו ולטפל בו זוכרים אותו פחות לטובה...

ברבות הימים הפכו אותו לעגלה ע"י חיתוך מאחורי הקבינה וחיבור ייצול.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
דב עוד הוכחה שהרעיון של גיא לא יכול לצאת לפועל, ראה מקרה האוטוקר שלי כאשר לא הצלחתי בזמנו לגייס מישהו, שיש לו נגיעה לרכב כבד בארץ, לחבור אליי על מנת להרים את הפרויקט,חבל,רוני

לדב ורוני שלום,

קודם כל אני מאחל לך דב הצלחה רבה עם הצימר.

שנית, אני חוזר ומבהיר שאני חושב על משהו הרבה יותר צנוע ממוזיאון הטרקטורים (שאגב גם הוא התחיל על אש קטנה). רוני, אם שמת לב יש עניין רב יותר במשאיות ישנות בזמן האחרון, יש קבוצה בפייסבוק שכל אחד מחבריה הוא חבר עמותה בפוטנציה ובקשר ליכולת הכלכלית של האנשים כפי שהזכרתי לא מדובר בסכומי עתק - צריך "מסה קריטית" (גם החברה האנגלים שהכרתי לא היו אנשים מפוצצים בכסף). כמובן שאם אפשר לשכנע תורמים "כבדים" להצטרף מה טוב. מבחינת השיפוץ ניתן לתכנן מראש כך שמטלות שונות תתבצענה כך שלא ייווצר עיכוב שייתנגש עם הטסט וכו' (אם תרצה דוגמאות אביא לך).

מכאן לכאן הדיון גרם לי לתהות על מהותה של התקנה הארורה המחייבת הורדה של משאית לצמיתות באם הטסט פוספס (שנה או שנתיים, מה שלא יהיה) ואני מתחקה כרגע אחרי מקורה ומה בדיוק היא אומרת ויותר לא אומר כרגע - עדכונים בהמשך.

בברכה,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

אל תחפש היגיון- כי לא תמצא! כאילו שהבדיקת מכון התקנים, שמחוייב כל רכב אחר, חוץ ממשאית ואוטובוס אחרי שנתיים- יש בה היגיון כלשהו! גם אם יוצאים מנקודת ההנחה שהרכב נפגע מתיישהו בעבר- אז מה קשר לשנה, או שנתיים- מה, הוא לא יכל להפגע דקה אחרי הטסט, ואף אחד אפילו לא יידע על כך (וזה הרי מה שקורה עם המכוניות, שמשוקמות לעיתים ע"י חברות ביטוח עצמן וחוזרות לכביש אחרי תאונות קשות!)!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...