Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצות לגבי אלה שמבינים בנושא ויכולים לפתור לי תבעיה אני ישמח מאוד לייצור קשר

באזור המרכז

פורסם

asfpi - תפרט קצת יותר, איך זה התחיל? מה חיברת לאן? מה בדיוק מחובר אצלך? איך זה מחובר?

אני יכול להגיד לך שאצלי מחובר כרגע רדיו-דיסק בן כמעט שנה של פיוניר מהסדרה הפשוטה (כמו שאני אוהב בלי יותר מידי צבעים), סאב + מגבר + 2 רמקולי 6"9, בהתחלה שהתקנתי את כל זה הכל עבד נהדר, כמה ימים אחרי התחילו רעשי אלטרנטור בצורה נוראית (אתה נותן גז - הטורים עולים וככה גם הרעש ברמקולים).

מה שבעצם עשיתי זה לחבר אפס לבודי של הרדיודיסק ושל הרכב, זאת אומרת: תוציא את החוט השחור שיוצא מהרדיודיסק (קו 0) ותשנה את המיקום שלו, תחפש מיקום אחר למשל איזה ברזל שעובר שם בדשבורד בפנים וכדומה.

בנוסף תוציא תלפף חוט סביב הטבעת החיצונית של הRCA, סגור אותו עם איזולירבנד או כל דבר שתמצא שהחוט לא יברח, ואת הקצה השני תחבר שייגע בבודי של הרדיודיסק (אפשר למצוא איזה חור ברדיודיסק ולסגור את החוט עם בורג או משהו).

אצלי זה עבד ועובד עד היום,

אוהד.

• תוכן חדש...