Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר בלי כובע - חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אתן לא מבינים את העניין פה. בהודעה הראשונה כתבתי שלא תנסו להבין את המקרה והאם חבר שלי אשם או לא כי אתם לא מכירים את המקום אז בבקשה אל תרשמו לי אם הוא אשם או לא כי זה לא הנושא וזה גם לא ממש מעניין אותי.

הכביש הוא עירוני שגם ככה מותר לנסוע עד 50 קמ"ש וזה כביש שכל 100 מטר יש כיכר (וזו לא הגזמה זה באמת כל מאה או מאה חמישים מטר) אז לא משנה כמה הנהג התעצבן על חבר שלי לא הייתה לו זכות להתעצבן או משהו כזה כי סך הכול חבר שלי לא נסע מתחת לחמישים קמ"ש וזה במאה אחוז.

פורסם

בוא נסגור בבקשה את הסיפור של חבר שלך בזה שהוא לא יוכל (כפי הנראה לפי דעת עו"ד שמתעסק בתעבורה בלבד) לבטל את הדו"ח בגלל שטות הכובע ו...תלמד אותו בבקשה שגם אם הוא רוצה לנסוע 20 קמ"ש שלא יתפוס את השמאלי כי בפעם הבאה יבוא איזה אופנוען (אינשללה ) ופשוט ישבור לו את המראה ועל זה הוא לא יוכל להתלונן .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

dkny2 אני שמח שאתה מגיב אבל תסתכל קצת על התיאור הכללי של המקרה ותראה שחבר שלי לא נסע 20(?!) קמ"ש כמו שרשמת אז אני אחזור על זה שוב. אה ודרך אגב למקרה ששכחתי לציין הרכב שעקף לא נסע אחרינו למשך זמן ואחרי שהתעצבן החליט לעקוף. לא היה אף אחד מאחורינו חוץ מהמשטרה אבל אחר כך הגיע הרכב ועקף אותנו במהירות בלי שום קשר לאיזה נתיב היינו.

ולכל המבקרים והמאשימים למיניהם תודה לכם אבל לא זה העניין פה כי אתם באמת רושמים פה דברים לא קשורים בכלל כאילו שהייתם נוכחים באותו מקרה. חח ממה שאתם כותבים זה נראה כאילו חבר שלי נסע עשרים ותקע את הנתיב השמאלי שבפועל זה לא היה ככה אבל כמובן שאנשים פה חושבים שהם יודעים הכול. בכל אופן, זהו לא ויכוח על המקרה, זהו דיון על השאלה שבנושא בלבד(!!!).

פורסם

אתה מצדיק עבירה על חוק אחד בשמירה על חוק אחר.

תדאג למהירות ולנתיב שבו אתה אמור עפ"י חוק להיות ותתן לאחרים לדאוג למהירות שלהם.

גם בתוך העיר, גם ב-50 קמ"ש, אם אתה לא עוקף, פנה את השמאל.

לדעתי דו"ח על נהיגה בשמאלי הוא אחד הדו"חות המבורכים.

נ.ב- חיפוש קצרצר היה מגלה לך שדיון על תקינות דו"ח שניתן ע"י שוטר בעל פדחת מיותמת התנהל כאן ימים אחדים.

מי יתן ויקוצר החופש הגדול לאלתר.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

עם כבע או בלי כבע. צריך להגיד יישר כח לשוטר ולמשטרה שסוף סוף אוכפים עבירות כאלה. לא משנה המקרה הספציפי, הלוואי ונגיע למצב בו נהג ישתמש בנתיב השמאלי לעקיפה בלבד, לזמן הכי קצר. בזמו האחרון אני מוצא את הנתיב הימני כנתיב הפנוי...:shock:

נהג מנוסה
:roll:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...