Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב מיצובישי סופר לנסר ידנית 1997 ובדגם הזה אין בלוח שעונים שעון טורים, קפצתי לפירקייה וקניתי לוח שעונים גם כן של סופר לנסר ידנית שכולל בתוכו את השעון טורים.

הסתכלתי שהחיבורים באמת זהים והכל וחיברתי את הלוח.

שמתי לב שלאחר שהחלפתי את הלוח המחוג של הספידומטר (מד מהירות) התחיל לרעוד באזור ה 40 קמ''ש ומתייצב לאט לאט ואז באזור ה 80 קמ''ש אותו סיפור.

עשיתי משהו לא נכון, או שפיספתי משהו?

עוד שאלה בקשר לשעון טורים, כשאני מדליק אורות והאוטו לא נוסע, הטורים יורדים טיפה לאזור ה-500 בערך, זה מצב נורמלי או שפיספתי עוד משהו?

פורסם

תתחדש על הרכב!

בדרך כלל הרעידה נובעת מנזק/בלאי של כבל המחבר בין הגיר ללוח שעונים.

ככל הנראה היא היתה גם לפני, ולא שמת לב לכך.

כמה עלה לך לוח שעונים מפירוק?

לגבי ירידה של הסל"ד, זה תקין, כל עוד וזה בגבול הטעם הטוב, והרכב אינו רועד

פורסם

תודה רבה ידידי :)

לגבי הלוח שעונים קניתי אותו ב 150 ש''ח בפרקייה.

כמה בערך כבל כזה יעלה לי?

אני כמעט בוודאות בטוח שבלוח הקודם לא היו רעידות בספידומטר.

לפני דקה עשיתי סיבוב באוטו לבדוק את הנושא וראיתי גם שכאשר אני מדליק אורות הטורים יורדים לאזור500-400 והרכב רועד קלות, לעומת זאת כשאני מדליק מזגן הטורים עולים ל-1000.

מבחינת הגיון זה לא אמור להיות ככה וברור לי שזה לא תקין.

חבר אמר לי שאפשר לפרק את הלוח ולכוון את המחוגים מחדש, אפשרות יותר יקרה אבל יותר בטוחה זה פשוט לקפוץ לחשמלאי..

הצעות פיתרונות??

פורסם

בזמן הפעלת אורות אתה מגדיל עומס על האלטרנטור.

מה שגורם לסל"ד לרדת, וזה תקין.

המזגן הוא צרכן מאוד גדול, לכן מייצב סל"ד עושה את עבודתו.

אחרת המנוע היה ניכבה.

זה תקין! סע לשלום, ומחיר הלוח ממש טוב.

בהזדמנות, עדכן לגבי צריכת הדלק

פורסם

סל''ד תקין לרכב ידני אמור לנוע באזור ה 800 סל''ד לפי מה שאני יודע, אבל הירידה הזאת ממש מדאיגה אותי.

אני יפרט יותר איך הרכבתי ומה עשיתי:הוצאתי את הלוח הישן והוצאתי את המכלול שמראה את הקילומטראז' ופשוט העברתי אותו ללוח שרכשתי, הכל ענין של 2-3 ברגים.

לאחר מכן חיברתי את הלוח שקניתי שכולל את את השעון טורים והנעתי את האוטו, האוטו עמד ישר ואחרי כמה לחיצות על הגז התחלתי לכוון את המחוגים.

מחוג הדלק כנראה עובד מצויין כי אתמול תידלקתי פול טנק והוא מראה לי שהוא באמת שהמיכל מלא, לגבי הטורים שמתי את המחוג טיפה פחות מאלף סל''ד באזור ה 800 כמו שאמור להיות וזה הכל.

אמרו לי גם שאפשר להיכנס למוסך מיצובישי והם פשוט מכוונים לפי מחשב את כל הלוח בלי בעיה.

• תוכן חדש...