Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התלונה החלה בכך שאשתי דיווחה שבנסיעות ארוכות (מעל 20 דקות) המזגן מפסיק לקרר. שאר הזמן ולאחר הפסקה הוא עובד.

היום החלטתי לבדוק את התופעה ובאמת לאחר נסיעה של 20 דקות בכביש החוף המזגן הפסיק לקרר. במקביל שמתי לב שטמפ' המנוע עלתה וכנראה המחשב (טרמוסטט) הפסיק את המזגן. הטמפ' התקרבה לקו האדום (לא הגיעה) והתייצבה חזרה באמצע וחוזר חלילה. בדקתי מיים ולא היה חסר. לדעתי יעילות הקירור ירדה (מעברים סתומיםת אבנית וכו'). שאלתי היא האם יש חומר לניקוי רדיאטורים (ממיס אבנית וכו') שאפשר לשפוך פנימה והוא יחזיר את יעילות הקירור (בהנחה והדיאגנוזה שלי נכונה)? אם כן איך משתמשים איתו והאם צריך לרוקן את הרדיאטור?

תודה.

פורסם

שימוש בתוספים כאלו ואחרים לפתיחת סתימת רדיאטור יוביל אותך במהרה לנזק גדול שלא תדע.

צריך לאבחן היטב במוסך מה הסיבה להתחממות הרכב (כדאי לעשות חיפוש בפורום יש הרבה שרשורים).

במקרה שלך יש תקלה שקשורה במע' הקירור: במאווררים /יוניט מאוורר/רדיאטור סתום /משאבת מיים פגומה ועוד שבגללה הרכב לא מצליח לקרר את עצמו ולעבוד בטמפ' הרצוייה.

עדיף לפתור את התקלה ולא להשתמש בפתרונות "פלא",שאח"כ במידה ויתחמם הרכב, אתה עלול לשלם אלפים רבים מכיסך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...