Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ניסוח יפה יותר לתעזוב אותי כי לא בז@ן שלי לטפל לך בתלונה.

המשטרה מחליטה לבד מה לסגור והציבור לא מעניין אותה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חוסר עניין לציבור מותיר רישום משטרתי של 7 שנים! (בעבר זה היה לעולמי עד)

אני ממליץ לערער ולבקש למחוק את התלונה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

+1,פשוט בושה.

בטח כבר מזמן היינו צחוק בעולם אם אנשים היו רואים את כול הדברים האלה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

סולל הדרך,

אז איפה אני מגיש ערעור שכזה?

מצטער על ההתנחלות אבל:

לפני שנה ומשהו הייתי שותף לקטטה קטנה, שבמהלכה נקטפו כמה פרחים לתחנה

והוגשה נגדי תלונה או שפשוט הלשינו עליי. זומנתי לחקירה ונתתתי עדות.

אחרי חצי שנה הגיעה מכתב שבו נאמר שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור.

יש מצב לבטל את הרישום בערעור?

פורסם

קרא את העמוד הבא:

http://www.articles.co.il/article/14767/%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%A2%D7%AA%20%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%AA%D7%99

אני ממליץ בחום להעזר בבעל מקצוע (עו"ד).

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מאחר והמשטרה לא יכולה לכתוב במסמך רשמי "עזוב אותנו באימש'ך" היא כותבת "נסגר בגלל חוסר עניין לציבור"

:wink:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בקצרה מדובר בהגדרה מאוד רחבה.

סיבה אחת למתן סיבה כזו היא תיעדוף של עבירות מסוימות.

רוצים דוגמא?, שיק ללא כיסוי. תלונה כזו תיסגר מחוסר עיין לציבור.

לא לשכוח שישנן סיבות נוספות לסגירת תיק כגון עבריין לא נמצא (על"נ).

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הרבה עבירות שניתן לטפל בהן במישור האזרחי והן פחות פליליות ייסגור מחוסר עניין לציבור.

לדעתי כמובן זה לא נכון.

זה סתם פינוק של המשטרה.

אותי בתור ציבור מאוד מעניין שאנשים זורקים צ'קים בלי כיסוי כי בסופו של דבר זה פוגע בי בחזרה.

• תוכן חדש...