Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילד הקטן כבר לא כל כך קטן והגיע הזמן לשלוח אותו לצבא,הוא עתיד להתגייס בנובמבר השנה.

לצערי אני נכה מילדות והגפיים התחתונות והעליונות השמאליות שלי משותקות פחות או יותר בעיקר כף היד השמאלית.

זה מתבטא בזה שאיני מסוגל לבצע את רוב הפעולות שמצריכות שימוש בשתי הידיים.ובנוסף לאחר הליכה קצרה אני מתחיל להתקשות להמשיך.

כיום אשתי ובני הם היחידים שיכולים לעזור לי להתנייד ולתפקד בצורה נורמלית וסבירה.

בני השני הגדול יותר חולה במחלת מעיים כרונית וקיבל כמובן פטור משירות צבאי אך הוא נאלץ להגיע לאשפוז לעתים דיי קרובות בכל פעם שיש התפרצות של המחלה אצלו.

בקיצור המצב שאליו התרגלנו בבית הוא שאשתי שתחיה(!!) היא המפרנסת הראשית בבית בנוסף גם היא נאלצת להיות עם בני כשמאשפזים אצלו וכאשר הוא חולה ולטפל בבת הקטנה שלנו.

ואני נעזר בעיקר בבני המלש"ב בלכ עניין בו אני זקוק לעזרה.

בני מיועד לשירות קרבי,ופנינו ללשכת הגיוס שלו סיפרנו את כל הסיפור הוא זומן לראיון ת"ש שלאחריו התבקשנו לשלוח מסמכים רפואיים שניתנו לנו, שלחנו והכל היה טוב ויפה קיווינו שיגלנו כלפינו התחשבות זה לא שקיימות בעיות כספיות בבית ברוך השם הבעיה היא שאם בני יהיה בשירות קרבי אני סבור שזה יפגע ברמת החיים שלנו בבית.

התשובה שקיבלנו היא שלילית.אשתי ואני עובדי עצות היא כבר לא יודעת מה לעשות והבן בכלל מתוסכל מכל העניין כי הוא מרגיש אחראי למה שיקרה אם השירות שלו יהיה בסופו של דבר קרבי בקיצור יש בלאגן אנחנו כבר עובדי עצות למישהו יש איזה רעיון לגבי האפשרויות העומדות לפנינו?

פורסם

אולי יהיו פה אנשים שלא יאהבו מה שאני אומר.. אולי אפילו אתה לא.

כשמערכת כל כך אטומה כלפיכם , הדרך היחידה היא לצאת מהמערכת המטומטמת הזו.

בעקרון , עכשיו שהוא מלש"ב הרבה יותר קל לטפל בבעיות ת"ש , בזמן הטירונות זה יהיה הרבה יותר בעייתי כבר , ויתייחסו אליו הרבה פחות מעכשיו.

המון בריאות לך ולמשפחתך.

פורסם

פשוט תציף אותם במכתבים, מיילים, טלפונים ועוד. עד שהם ייעתרו לבקשה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כמו שאמרו לך כבר, כל עוד הוא בסטטוס של מלש"ב תפעילו עליהם את כל הלחצים שבעולם. יצא לי בעבר לשמוע לא פעם ולא פעמים על אנשים שהתחננו לת"ש אחרי הגיוס והכניסו את עצמם לתהליכים של חודשים ארוכים כדי לקבל מענה חלקי מאוד(!) לבעיות שלהם.

על אחת כמה וכמה חיילים קרביים.

אבי.

פורסם

תפנה לעיתונות, מניסיון של בן משפחתי, זה עושה פלאים.

במיוחד עם צה"ל שהוא גוף אטום לחלוטין מה גם כשאתה כבר בתוך המערכת , יהיה לו קשה הרבה יותר.

תפנה לאמנון לוי וכל הכתבים הללו, הם מחפשים חומר שכזה (כרגע זה פועל לטובתך)

מה גם שצה"ל כרגע נמנע כמה שאפשר מפרסום שלילי.

אם כל אלו לא יעזרו, פשוט אל תגיעו ליום הגיוס. אין מה לעשות רק ללכת איתם ראש בראש.

לפני שכולם יתחילו לקפוץ עליי, עשיתי שירות צבאי- 6 שנים ביחידה קרבית בקושי בבית,

אחי הקטן כרגע בצבאת התחיל ביחידה קרבית, נפצע וצה"ל התנער מאחריות. מה גם שהחליטו להשאירו ביחידה קרבית, היום שנה אחרי. ים של מכתבים וטלפונים, הגעה עצמאית אל הבסיס בו הוא משרת (בדרום). צעקות על חצי מסגל הבסיס. - מה לא עשיתי.

אפילו כשהייתי במילואים, (במקרה אני מכיר את כל הבסיס שלו) נכנסתי אל לשכת המב"ס שלו לשיחה מאוד איטנסיבית, לבסוף הוא עבר ליחידה עורפית (מחשבים וכו' ) וגם צה"ל הכיר בפציעה שלו באופן מלא.

אל תוותרו, תהיו נחושים, מה גם שכל עוד הבן מלש"ב , זה הרבה יותר קל.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הילד קודם כל בראש ובראשונה מעוניין לתרום בכל מצב אלא אם הצבא יגלה אטימות מוחלטת ואז כמובן שזה רק יוכיח לו כמה חרא יכולה להיות המערכת הצבאית ואני מניח שהמטוביציה שלו תרד עוד יותר אבל הוא רוצה לתרום ומעדיף שירות קל"ב.

פורסם

אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ ואני אשמח לעזור

חייל מהמערכת!

פורסם

כרגע אין מה לעשות מכיוון שהצבא לא ממהר לעזור לחיילים שעדיין לא נכנסו למערכת.

הברירה היחידה שאני רואה זה פשוט להתגייס ומהטירונות "לבכות" כל הזמן למש"קית ת"ש שרע לו בבית ושהוא לא יכול לתפקד כי הוא כל הזמן חושב על אבא שלו שתקוע בבית וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תאמת העניין די מוזר לי , אני מתגייס ביום רביעי וזומנתי לקצינת ת"ש בעבר (ללא בקשתי) והיא נתנה לי הקלות ברמה של ת"ש 3 בלי יותר מדי בעיות . אבא שלי חולה לב ויש לו סכרת ועל זה נתנו לי את ההקלות (ויתרתי עליהם , כי אני לא באמת חושב שאני זקוק להם) אז במקרה שלך זה מפתיע אותי שלא נתנו הקלות שירות.

פורסם
כמו שאמרו לך כבר, כל עוד הוא בסטטוס של מלש"ב תפעילו עליהם את כל הלחצים שבעולם. יצא לי בעבר לשמוע לא פעם ולא פעמים על אנשים שהתחננו לת"ש אחרי הגיוס והכניסו את עצמם לתהליכים של חודשים ארוכים כדי לקבל מענה חלקי מאוד(!) לבעיות שלהם.

על אחת כמה וכמה חיילים קרביים.

אבי.

+1 !!!

מצטרף לאבי

וגם לTamir FR.

כרגע אין מה לעשות מכיוון שהצבא לא ממהר לעזור לחיילים שעדיין לא נכנסו למערכת.

הברירה היחידה שאני רואה זה פשוט להתגייס ומהטירונות "לבכות" כל הזמן למש"קית ת"ש שרע לו בבית ושהוא לא יכול לתפקד כי הוא כל הזמן חושב על אבא שלו שתקוע בבית וכו'.

האפשרות השניה ממש ממש לא מומלצת כי גם החייל יצטרך "לבכות" הרבה(הרבה) מעבר למה שהוא תכנן כדי שלמישהו בכלל יהיה אכפת,

וגם הוא כבר יהיה חייל = אפשר למרוח אותו עד שנה הבאה ולבסוף להחזיר תשובה שלילית/חלקית ובמידה והוא יחליט שנמאס לו - הוא פשוט יבלה הרבה בכלא.

אני מציע לפותח השירשור לשגע ללשכת הגיוס את המוח באופן יום יומי ולהגיע עם זה הכי רחוק שאפשר ( תקשורת , קשרים , קומבינות וכל מה שצריך כדי לקבל את מה שבאמת מגיע לך )

צה"ל הוא האירגון הכי דפוק בארץ מבחינת יחסי אנוש ( טוב הוא גם היחידי שנכנס תחת ההגדרה - "צבא"...:wink: ), שלא יתגייס ללא הקלות הת"ש שמגיעות לו, פשוט לא!

( ע"ע הציטוט של אבי!!! )

ים

פורסם

רק לפני כמה ימים פתחתי שירשור דומה.

אכן הצבא מגלים אטימות מוזרה כלפי האנשים שבאמת צריכים את ההקלות.

אני אומנם קיבלתי 3 לילות בבית ועד 100 ק"מ מהבית אבל לפי דברי אבי ואחי הגדול,

הייתי צריך לקבל הרבה יותר עקב בעיותיו של אבי :(

לפני יומיים שלחתי בקשה בפקס לקבלת ביקור בית ע"י משק"ית ת"ש ואני מקווה ליותר

התחשבות.

אני מבטיח לעדכן, M.B תעדכן גם כן.

פורסם

אין לי יותר מדי מה להוסיף בנושא הצבא, אבל אני מאחלת לך ולמשפחתך רק בריאות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...