Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שברולט קווליאר שנת 97' והתקנתי אנג'ל אייז וקסנון,ליפני יומיים עצרו אותי שוטרים ואמר לי להוריד את הקסנון ולבוא לתחנת מישטרה כדי להראות שהקסנון הורד,הורדתי והרכבתי את הפנסים הישנים והלכתי לתחנה והראתי להם שהכל בסדר,ושחזרתי הבית הרכבתי שוב את הקסנון והלדים של האנג'ל אייז והקסנון לא פועל,אבל האור גבוהה והלדים שיש באנגל אייז עובדים.

 

מה יכולה ליהיות הבעיה שהקסנון לא עובד?

 

 

תודה לעוזרים

Honda civic Coupe 95'-My Lov-e-e-e-e=]

פורסם

תבדוק שהמינוס מחובר כמו שצריך ולא נשרפו פיוזים (אם יש לך

 

 

 

איזה מינוס?איפה המינוס נימצא?

Honda civic Coupe 95'-My Lov-e-e-e-e=]

פורסם
בבנק , בבנק :shock:.

 

הרגת אותי.

 

לעניינו, למה לא רשמת על דף איזה חוט ולאן הוא הולך ככה ייצא מצב של יהיו טעויות.

 

לפי דעתי זאתי בעיה של חיווט מה הולך לאן.

מהמקלדת אני לא יוכל להסביר לך.

 

בכל אופן תבדוק פיוזים אם יש כמו ש tisan4us אמר.

 

בדרך כלל כבל מינוס הינו בצבע שחור, חפש אחד כזה שמהודק היטב ובכלליות תבדוק שכל החיבורים מהודקים שלא יהיה מצב של מגעים רופפים.

×
×
  • תוכן חדש...