Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת כמה יעמוס סאב רציני ומגבר 4 ערוצים ממוצע על הרכב\אלטרנטור ?

ומה כדאי לעשות כדי להקטין את העומס אם יווצר כזה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אי אפשר להקטין את העומס (רק אם תכבה את המערכת).

במידה ויהיה עומס גדול על האלטרנטור והאלטרנטור אינו בנוי לעומס כזה האלטרנטור ישבוק חיים.

פורסם

אוקיי אז בכל זאת, איך ניתן לבדוק זאת ? מה הסבירות לדבר כזה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

זה ממש ממש לא עובד ככה והם לא מתים כל כך מהר. יש לי מערכת מאוד חזקה 1500 RMS מונובלוק על מערכת חשמל מקורית לגמרי של יונדאי גטס 2005 ולא קרה שום דבר בנתיים. יש לי שם מערכת חזקה משקניתי אותה שזה לפני בערך 7 חודשים. היא שנת 2005. הדבר היחידי הוא ששמתי קבל מה שלטענתם של הרבה אנשים לא עוזר בכלל.

משהו כמו עד 1000 RMS אתה אמור להיות מסוגל לשים על רוב המכוניות (החדשות יחסית 5 שנים בערך+ -) מבלי לעשות שינוים למערכת החשמל. אתה גם יכול לגשת לחשמלאי רכב לבדוק את העניין אחרי שתרכיב את המערכת.

פורסם

התקן, אחכ גש לבדוק טעינה במצב של עומס, הכולל הפעלת המערכת, אורות ומזגן.

רצוי שיהיה מצבר טוב , כלומר, לא רק ש"מניע ללא בעיות" ,שלא נופל מהר מהרצוי בבדיקת עומס מושהת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מתעלק על השרשור

שאלה כללית:

אם יש לי נניח מונו ומגבר פלוס סאב שמחובר כמובן דרך המונו, העומס עדיין סביר על האלטרנטור, מה יקרה ברגע שאני אחבר סאב נוסף לאותו המנו? יהיה יותר עומס או שישאר אותו עומס כמו שהיה עד עכשיו?

השאלה יותר נכון אם רק המגבר הוא צרכן או שגם הסאב?

תודה רבה.

פורסם

שניהם צכנים.

תנסה לחבר מגבר ללא סאב הוא לא ישפיע על כלום (אולי מעט מאוד)

תחבר אליו סאב ותראה שהוא הצרכן "ששואב את החשמל".

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...