Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים,

שמי יונתן ויש לי דייהטסו שרייד 1997 ידנית.

עד לפני שבוע האוטו היה עושה בליטר דלק אחד, 13 ק"מ. שבוע שעבר

עשיתי טיפול 10 לאוטו במוסך פרטי (ולא במוסך מורשה) אשר כלל גם החלפת פילטר דלק.

בנוסף המוסכניק בדק לי שמן גיר ובטעות נשפך שמן גיר לרצפה אך המוסכניק אמר שיש לי יותר מידי

שמן גיר באוטו וזה לא נורא. בנוסף, המוסכניק העביר לי את הגלגלים הקדמיים לאחורה ולהיפך בהצלב.

לאחר מכן עשו לי במקום מורשה כיוון פרונט לאוטו

ולאחר מכן הוסיפו לי גז למזגן במקום לא מורשה.

לאחר כל יום הטיפולים הזה שמתי לב שהאוטו התחיל לזלול דלק ולעשות ליטר דלק אחד ל- 10-11 ק"מ

ואני אפילו לא מפעיל את המזגן!!!

אני לא יודע למה זה קרה אחרי היום טיפולים שעשיתי לאוטו ואני שוקל ללכת לעשות מחדש טיפול 10

במוסך מורשה.

מה אתם חושבים ? מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה קשור לפלאגים שהם לא של דייהטסו או אולי לפילטר דלק

שגם הוא לא מקורי של דייהטסו ?

בתודה מראש על עזרתכם המבורכת,

יונתן

user_online.gifreport.gif

פורסם

שלום רב!

לנביאים ניתנה הנבואה.

נהג לפי המשפט הנדוש" אין צרוף מקרים יש הצטרפות מקרים"!

עשית טיפול עשרת אלפים , ובנוסף הוספת גז במכון מזגנים לדברייך, ועכשו אתה שואל למה הרכב עכשו לא חסכוני, והתחיל להיות בזבזני בדלק.

כשמנסים לחסוך בטיפול משלמים כפול, ומבצעים פעמים אותו טיפול, פעם במו"חסכני", ופעם במוסך "שכר לימוד".

את ההפרש משלמים בתצרוכת הדלק.

רשום היכן מקום מגורייך ונוכל להמליץ לך על מוסך מקצועי ובעל ידע ושם בתחומו.

קבל המלצה על מוסך מורשה דיאטסו, שהוא בעל שם בתחומו, וגם חבר הפורום, וממוקם בחולון:

http://www.musach.co.il/details.asp?id=570

עריכה

בעקבות הערתו העינינית והנכונה, של חברי דני זומרשטיין, ערכתי מחדש את הודעתי, ואני שם דגש שהבעייה ברכבך קשורה, קרוב לוודאי לטיפול שנערך במוסך, ויש לחזור אליו, ולדרוש לפתור את בעיית תצרוכת הדלק, שבסבירות גבוהה קשורה לבעיה שהזכרת,

אם לא תצליח לפתור את בעייתך, והימך מעוניין לבדוק את הבעייה במוסך אמין, השתמש בקישור שהוספתי, ופנה לאורן שרותי רכב הממוקם בחולון, והוא מתמחה ברכבי דייאטסו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אשמח לעזור גם כן בזה..

אני עובד במוסך מורשה באיזור המרכז בבת-ים אם זה קרוב אלייך

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם

צביקה, אם הבנתי נכון מדבריך, הרי שאתה פוסל טיפולים במוסך שאינו מורשה (ולפי הבנתי, "מורשה" = מורשה יבואן)

אינני פוסל טיפולים ו/או תיקונים במוסך שאינו מורשה היבואן, אך מורשה משרד התחבורה, ובתנאי שהוא בעל נסיון בסוג הרכב המדובר, יודע את העבודה, ומשתמש בחלקים מתאימים.

בקיצור, יש לוודא שהמצתים מתאימים להוראות יצרן, ושפילטר הדלק מתאים גם הוא, ולא מבצע נפילה כלשהי של לחץ ו/או ספיקה.

לחילופין, לא לגמרי מן הנמנע, שבדיקת צריכה נוספת תניב תוצאה שונה.

ועוד, יתכן וישנה תקלה אחרת, שאינה קשורה לטיפול, גם אם הסיכוי קלוש, או קלוש מאוד, או נראה כזה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

השאלה היא האם המוסך מורשה משרד התחבורה ולא אם הוא מורשה מטעם היבואן.

אם לא מורשה משרד התחבורה - צביקה צודק. אבל אם כן אז פשוט מצאנו עוד חאפר, או שבדיקת הצריכה לא נעשתה כמו שצריך.

למרות זאת, בהחלפה פשוטה של מסננים למיניהם ושמן מנוע, לא אמורה להיווצר בעיה שכזו גם אם מבצעים את הטיפול בבית ולא במוסך ומשתמשים בחלקים מקוריים בלבד.

עריכה: דני השיג אותי..

בריאות לכולם!

פורסם

שלום ותודה על העזרה

אני מעוניין במוסכים מורשים בנצרת(כי בסוף שבוע אני נמצא במגדל העמק אצל ההורים) או בראשון לציון(באמצע השבוע אני בראשון)

תודה

פורסם
שלום ותודה על העזרה

אני מעוניין במוסכים מורשים בנצרת(כי בסוף שבוע אני נמצא במגדל העמק אצל ההורים) או בראשון לציון(באמצע השבוע אני בראשון)

תודה

בתל אביב אוכל להמליץ לך על יוסי זיסו שהוא חבר הפורום ומתמחה גם כן בדייהטסו:

http://www.musach.co.il/details.asp?id=333

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בהנחה שאתה בודק את צריכת הדלק נכון, תדלק עוד כמה מיכלים תוך שמירה על סגנון הנסיעה אליו אתה רגיל ובדוק אם הבעייה נמשכת.

כשמחליפים פילטר דלק נשפך קצת דלק + בהנעה הראשונית המשאבה צריכה "למלא" את הפילטר החדש, מה שכנראה גרם לסטייה בממוצע.

הדבר היחיד שהייתי מוטרד לגביו הוא סוג הפלאגים. יש לבדוק שהותקנו פלאגים מקוריים \ תואמים למקוריים (את דגמי הפלאג ניתן למצוא בחנויות חלפים ובספר הרכב).

אני קצת חולק על הרעיון של לטפל במוסך מורשה יבואן, בטח ברכב פשוט וישן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...