Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בימר E32 730, קצת תמונות ורשמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הב.מ.וו E32 שכונתה סידרה 7 הוצגה בספטמבר 86' והחליפה את סידרה 7 הקודמת שהוצגה ב 76' וניקראה E23.

ה E32 חלקה מיכללים רבים עם קודמתה, שהיתה מכונית מצויינת לתקופתה, והציעה לראשונה אופצייה למערכת ABS.

בשנת 92' נוספה אופצייה למנוע חדש בנפח 3.0 V8 עם 218 כ"ס שניקרא M60 והציע ביצועים עדיפים בהרבה ופעולה נעימה יותר.

באותה שנה נוספה אופצייה למנוע גדול יותר מה 3.5 הטורי, וניפחו היה 4.0 וכונה 740.

בגרמנייה היא התחרתה בהצלחה בסידרה S , ודווקא בשנת 91' החלו מכירותיה לעלות בעיקביות בעיקר עקב מידותיה המיפלצתיות של המרצדס S החדשה - W140, שהיתה מכונית מוגזמת בעליל.

ייצורה נימשך עד סוף 94' ואז הוחלפה שוב. למחליפתה קראו E38.

לכל דגמי הסידרה היה גיר אוטומטי של ZF בעל 4 הילוכים והגה כוח בשיטת התיבה ותפוחים, בעל יחס העברה ארוך של 3.8 סיבובים מנעילה לנעילה.

קצת קשה להסביר, אך בניגוד לדגמי מרצדס השונים, מכוניות ב.מ.וו לא ממש הצליחו להפוך לקלאסיקות ברבות השנים, ולמרות שהיו מכוניות מצויינות הן פשוט לא שרדו את הזמן.

נקווה שזו שלך תצליח יותר :-)

שמור עליה, היא ראוייה לזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אצלי צמיגים בגודל מקורי שבא עם הרכב הזה: 225/60/15.

למרות שזה מידה אבסורדית במונחים של היום, צמיג כזה הוא ייתרון גדול בכל מה שקשור בנוחות הרכב.

יש לזה צדדים פחות טובים בהקשר של נהיגה ספורטיבית אבל ברכב כזה זה לא המטרה.

אחלה אוטו , אחלה תמורה.

פורסם
קצת קשה להסביר, אך בניגוד לדגמי מרצדס השונים, מכוניות ב.מ.וו לא ממש הצליחו להפוך לקלאסיקות ברבות השנים

אכן כך .

מלבד דגמים כמו סדרות ה M או סדרה 6 הישנה וכמובן האלפינות למינהן שנסחרות במחירים מטורפים וגם נראות די קלאסיות ולא לא מובן ממש למה .

דגמי במוו ידועים בהתנהגות הספורטיבית , אך בכל הנוגע לקלאסיות - נאדה .

תמיד החברה' משטוטגארט הצליחו יותר בהקניית מוניטין גבוה יותר של קלאסיות...

למרות שזה מידה אבסורדית במונחים של היום, צמיג כזה הוא ייתרון גדול בכל מה שקשור בנוחות הרכב.

ללא ספק . אבל מנגד הוא כל כך לא סקסי .

לטעמי ג'אנט גדול יותר יעשה את המראה סקסי יותר . אני בדרך כלל אוהב יותר איתותים כתומים על מכוניות כהות גרמניות , אבל בסדרה שלך הייתי מעדיף איתותים שקופים .

מלבד כל הבלבולי מוח , אני מקנא בך על כל האיבזורים והפינוקים שיש במכוניתך . תענוג . שמח בשבילך שהגשמת את חלומך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני לא חושב שהן פחות קלאסיות. אבל בהחלט פחות איכותיות. הן מזדקנות פחות טוב, כנראה בגלל קהל יעד יותר אגריסיבי. בכל מקרה, כאשר הבימר שמורה עם מנוע ראוי,היא בהחלט קלאסית.

bmw e34 520I, ידנית (למכירה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212210)

פורסם
"יש לי ים של כוח ו BMW שחורה" :wink:

אם בציטוטי שירים עסקינן:

אתם יודעים מה אני הולך לעשות? אני הולך לקנות לעצמי ב.מ.וו 89 שחורה, מושבי עור, חמסה על הדשבורד, פרסה על הטמבון, מנורה סגולה מתחת לגלגלים, וסמל של שני שפנים מ[צונזר]ים בתחת על הגריל.

כן, אני הולך לסוע בב.מ.וו שלי, לשמוע מוזיקה מעצבנת על הטדר 300 אלף דציבלים...

גיל קופאטש - אני מנ**אק

8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה לי כזה בדיוק, אותו הצבע, אותו הצורה, 1992 . פעם.

תהנה, וצריך המון כסף לדלק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...