Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני חדשה בפורום וכבר צריכה ייעוץ.

בימים אלו אנו מחפשים רכב (אני וחבר שלי) לשימוש פרטי.

התקציב שלנו הוא עד 30 אלף.

חשוב לנו שהאוטו יהיה בנזין ולא יותר מ-1600 בנפח המנוע.

לא משנה לנו אוטומט או רגיל.

רכב משפחתי, לא קטן ולא מנהלי.

ראינו כמה מכוניות צרפתיות ומאוד התבאסנו, כי כולם אמרו שהן יקרות בטיפול ולא אמינות מי יודע מה. אנו מחשפים מכוניות אמינות,יחסית חסכוניות - כלומר, לא עוברות את הממוצע, עדיף שיהיו נוחות ועם קילומטראז' סביר.

לכן, אני צריכה עזרה. אנו רוצים רכב אמין, אך בו בזמן יחסית חדש - מ-98 והלאה. לא טויוטה 95.

כל המלצה תתקבל בברכה.

פורסם

תחפשו ניסן אלמרה במצב שמור.

מנוע 1600.

אלמרה אמינה, מרווחת, אחזקה לא יקרה.

אפשרויות אחרות - סובארו אימפרזה או מאזדה לנטיס.

 

בקשר לצרפתיות - כתבת שלא משנה איזה גיר . זאת אומרת שגם רכב ידני בא בחשבון.

ולכן אני לא הייתי פוסל את רנו מגאן ידנית מנוע 1600. להפך, תמורה טובה למחיר (שנה יותר מתקדמת, נוחות הנסיעה מצויינת, בטיחות גבוהה לתקופתה, ביטוחים זולים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רוטנברג, הם ביקשו המלצה למשפחתיות ולא לרכבים קטנים.

 

יש לא מעט משפחתיות שמתאימות לדרישות שלכם מלבד טיוטה קורולה 95. מאזדה 323, ניסן אלמרה, דייהטסו YRV או גראנד-מוב (קצת יותר קטנות אבל עדיין בגודל מספיק לדעתי) ועוד ועוד.

 

בהצלחה בחיפושים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמובן אל תשכחו לדרוש אחריות יצרן ל3שנים נוספות, מכיוון

שסביר להניח שיותר מדי אמינות לא תמצאו ברכב בן 10 שנים.

לוודא היסטורית טיפולים.

כמו כן תמשיכו להקשיב לכל מיני שמועות ואגדות. הן תמיד נכונות...

בהצלחה.

פורסם

המון תודה על הייעוצים.

אנו קנינו היום פורד פוקוס 2001, 1600, אוטומט. האוטו נבדק ע"י מומחים, אמרו שהמנוע במצב מעולה, יש נזילת שמן בגיר, אבל יתקנו אותה במגרש כקנינו בו. שילמנו 36000. האם היה שווה? איך בכלל האוטו? עשיתי כאן חיפוש, אבל לא הצלחתי לגבש דעה אחידה. יש עוד משיהו שחשוב לדעת לגבי האוטו? ואיך ת\צריכת הדלק שלו, כי בפורום זה נעה בין 1.10 ל-1-15.5.

שוב המון תודה על העזרה.

×
×
  • תוכן חדש...