Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפולקסוואגן טוראן שלי מראה 0.0 ליטר ל-100 קילומטר.... (בזמן ירידת החרמון בהילוך, אבל מה זה משנה :-P)

ועכשיו ברצינות, בעומס דיי כבד (300 קילו בבגאז', 2 מבוגרים מקדימה ועוד ציוד קל, עם מזגן, אבל בלי לחיצות מיותרות) הוא עושה לי 1:14.3, אחרי בדיקה שגמע 300 ק"מ בערך.

(כמובן הTDI...)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד השרשורים המרתקים ביותר שנראו פה לאחרונה!!

המשיכו כך! :-D

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום נסיתי להתעלות על עצמי (אגב, באותו מסלול, כביש 5 מזרחה שהיה פנוי במיוחד)

להלן התוצאות :

*כמובן שמדובר בצריכה בלתי אפשרית ביום יום, בדרך חזרה הביתה נסעתי רגיל והממוצע ירד לאיזור ה 18.5 ק"מ לליטר, חתיכת שתיין הדובלו הזה :-P

18Dec_0018.jpg

18Dec_0004.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אגב, מחשב הרכב בפונטו שלי מזייף למעלה. אםאתה רוצה לבצע בדיקה אמיתית יותר אז צריך לעשות אותה כך.

מלא מיכל מלא ואפס את הספידומטר.

בתדלוק הבא מלא את המיכל עד הסוף ורשום כמה ליטר נכנסו.

חישוב מס ק"מ עברת חלקי מספר הליטרים שהרכב צרך.

פורסם

אני יודע כיצד לבדוק צריכת דלק אמיתית. המחשב מזייף בערך בחצי עד קילומטר שלם לליטר לפי מדידותי (ז"א מראה 1:17.5 כשבפועל 1:17). ההבדל הזה יכול להיות בגלל הבדלי אופן מילוי הדלק בתחנות שונות.

פורסם

1:22 ?

בא הנה, אני מתחרט.

תחזיר,תחזיר את האוטו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

:) אמרתי שזה בנסיעה שלא כדרך הטבע... בפרופיל הנסיעה הנוכחי שלי בלי מזגן זה עומד על 18.5 לליטר.

אבל לך לפחות יש גיר אוטומט ויכול לנסוע בשטח !

פורסם
אכן יצאתי חומוס, זה הנתון של מהירות ממוצעת ולא של צריכת דלק ממוצעת.

הצריכה היום (אחרי עוד סיבובים עירוניים ובין עירוניים 50-50) התקבעה על 1:16.

איזה פאדיחה!:hihi:

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

האם אפסת את מחשב הדרך אחרי התדלוק? אם לא התוצאות לא שוות כי הם גם מחשבות נתונים ישנים עוד לפני התדלוק.

עוד מעניין אותי מה המדידה של תצרוכת הדלק בפועל.

פורסם

אוטומטי ויכול לרדת לשטח אבל כשאני נוסע כמו סבתא שלי על 90 קמ"ש כל היום אז אולי אני אגיע ל 1:10 :|

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואללה? יכול להיות שאני בכלל משקלל תוצאות עוד מbagira :shock:, חליק - לא עשו אותי באצבע :-)

תידלקתי מיכל מלא בתחנת "דלק סעדון" במסובים, איפסתי את כל המונים. יצאתי ממסובים צפונה והיה קצת פקק עד גבעת שמואל, משם התנועה זרמה בדלילות עד מורשה ששם פניתי לכביש 5 עד אפק. סה"כ להערכתי כ 15 ק"מ.

אני מציין שרק בגלל שכמעט לא היתה תנועה (והייתי צריך לשרוף זמן עד לפגישה...) יכולתי לנסוע באופן מלאכותי ואיטי על כשמונים קמ"ש כמעט מאינרציה בלבד עם ליטוף מינורי של הגז וללא אף עצירה והאצה, וכך להגיע לצריכה של 1:22 ומעלה בקטע זה. צריכה אופיינית לי בתקופה זו של השנה, בלי מזגן ובנסועה מעורבת (במילים אחרות, המספר שמופיע לי עכשיו על הצג) הוא 1:18. בקיץ בנסיעה עירונית עמוסה זה 1:14.5 ונמוך מזה לא ירדתי גם עם לחיצות.

• תוכן חדש...