Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צחי, יפה מאד!

תתחדש, נראה מצוין. אתה בטוח שזה פעם ראשונה?:wink:

לגבי הגרילים לוופר אני דווקא בעד. אמנם יש אולי גרילים יפים יותר אבל אלו שומרים היטב על האלמנטים ומה עוד שבגודל הזה גרילים אחרים פחות זמינים.

פורסם

יפה מאוד עבודה טובה רק יש בעייה אחת.

הסופרימו שיש לך הם רכיב ביתי,

והם מתוכננים לעבוד באון אקסיס(שהם מכוונים אליך קצת)אז איך שומעים? כי ראיתי שכיוונת אותם באוף אקסיס?

אתה מרוצה ?

פורסם

ששמתי אותם באון אקסיס הם היו חדים לי מעט עכשיו כאשר הם באוף קל יותר לרסן אותם והם נשמעים לי עכשיו מעולה לדעתי!

גם ששמתי אותם הם היו בערך באותה זוית ונשמעו מעולה ובבניה ההיא נעשתה על ידי יוסי אז אני חושב שהוא יודע מה הוא עושה.

כמובן ששיקול נוסף היה להשקיע אותם כמה שיותר בקורה,אם שמת לב נעשה חור בקורה כדי להכניס כמה שיותר את הטוויטר לתוך החור.

אתה מוזמן לשמוע את התוצאה אני גם ישמח לשמוע איך שומעים אצלך את הסקאן ספיק לאומת אצלי.

IBIZA 20vt

פורסם

אני לא מבין למה הם לא מספקים גרילים עם הרמקולים האלו, הרי 7" זו מידה לא שכיחה...

אני זוכר ש CDT Audio מייצרים רמקולים 7" בסטים גבוהים שלהם (ES), אתה יכול לנסות לתקשר איתם ולרכוש זוג גרילים - הנה האתר.

אפשר גם להכין לבד, אם אין לך כח/יכולת לך למתקין שיבנה לך משהו, אני זוכר שיוסי יצר גרילים ממש ברמה לעופר עבור אותו הרמקול... לדעתי הגרילים הנוכחים עושים עוול לרכב.

פורסם
דבק מגע לא זוכר שם מדויק אבל הוא מגיע בפחית.

דבק מגע לא מומלץ, עם החום הוא לא מחזיק אחרי הזמן קצר.

לפני כי שנה בדיוק, אני ריפדתי מגש אחורי, והשתמשתי בדבק מגע בן הטובים בשוק, ולפני כי כמה חודשים זה התחיל להתפרק, ואצלי עוד חלונות שכורים, מאחורה, שזה מגן קצת.

אצלך זה בכלל מקדימה בדיוק מתחת לשמש.

קיצור, כשה יהיה לך זמן תרפד את זה מחדש, עם דבק נגרים, "דבק נגרים" מקצעי, מומלץ מבעלי מקצוע המומחים.

פורסם

בגלל ש 7" אמיתי זו מידה די נדירה, לא מייצרים בשבילה גרילים.

CDT AUDIO? קודם שיהיו שווים משהו, אח"כ נדבר על הגרילים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה סותר את עצמך איש.

דווקא בגלל ש 7" זו מידה נדירה הם היו צריכים לבוא עם גרילים, ככה אנשים שרוצים את הרמקול לא יצטרכו לפברק.

בנוגע ל CDT מה הקשר טיב הרכיבים? דיברתי רק על גרילים, ראית מה הוא דחף בדלתות?

עריכה להודעה הקודמת: לעופר יש רמקול אחר, אבל הגרילים ממש סופניים, ככה שהמידה בטח לא בעייה עבור יוסי.

פורסם

גרילים רק פוגעים בפיזור הסאונד ;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

א. יש גרילים 7", אבל הם מאוד נדירים.

ב. מסתבר ש CDT זוכה לביקורות גרועות בארה"ב. הייתי בהלם כשהתחלתי להתעניין במוצרי החברה :shock:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה סותר את עצמך איש.

דווקא בגלל ש 7" זו מידה נדירה הם היו צריכים לבוא עם גרילים, ככה אנשים שרוצים את הרמקול לא יצטרכו לפברק.

בנוגע ל CDT מה הקשר טיב הרכיבים? דיברתי רק על גרילים, ראית מה הוא דחף בדלתות?

עריכה להודעה הקודמת: לעופר יש רמקול אחר, אבל הגרילים ממש סופניים, ככה שהמידה בטח לא בעייה עבור יוסי.

אצלי יש את המידבאס של הלגטיה שהוא גם לא במידה סטנדרטית. ואכן לגבי יוסי אין לו בעיה , הוא מכין את הגרילים בהתאם לגודל בפועל ולא משנה מה המידה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...