Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כמו שאתם יודעים רכשתי לא מזמן סקאן ספיק וטוויטר סופרימו, היה צורך בבניה בקורות ובדלתות כי הוופר היה גדול מדיי.

בגלל חוסר תקציב לבניה בסדר גודל כזה החלטתי שאני יעשה את זה לבד.

לקורות עשיתי בניה מפיבר והציפוי הוא סקאי שחור, פעם ראשונה שעשיתי בניה מפיבר כל הידע שהייתי צריך נמצא בפורום ורק הייתי צריך לשבת כמה שעות ולקרוא כמה שיותר.

את הבניה בדלת עשיתי מעץ חתכתי אותו בצורה הרצויה חברתי את השבלונה לדלת וציפיתי בסקאי תאום לקורות, לאחר חיפוש של גרילים מתאימים מצאתי את אלה למרות שלדעתי הם גסים מדיי הסתפקתי בהם.

בגדול אני מרוצה,לא ציפיתי שיצא לי משהו גרנדיוזי שכולם יגידו וואו! סך הכל רציתי עבודה צנוע ונקיה כמה שיותר,אני מבסוט מהתוצאה השמח לקבל תגובות וחוות דעת...

DSC01580.jpg

DSC01585.jpg

DSC01584.jpg

DSC01586.jpg

DSC01587.jpg

DSC01589.jpg

DSC01590.jpg

DSC01588.jpg

IBIZA 20vt

פורסם

יצא יפה מאוד =] ! תתחדש

אבל לא חבל על הקורות ועל הדלת ? מה יקרה כשתרצה למכור את האוטו...אתה הרי תרצה לקחת את הרמקולים איתך ואז זה ישאר חתוך כזה..וגם הקורות

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

בשביל פעם ראשונה באמת יצה יפה מאוד, גם הקורות וגם הדלת. תתחדש.

רק הגרילים באמת גסים מידי, מזכירים לי את הסאבים של פיונייר :?. לדעתי גרילים של מורל יכולים להתאים בול.

פורסם

הטוויטר הזה מדהים ושווה כל שקל.

אני חושב שאם היית מרים את הטוויטר עוד טיפה למעלה היית מקבל ממנו אפקט טוב יותר - קבל ח"ח על העבודה יפה מאוד ונקי.

לבחור ששאל על הקורות - פירוקיה מוכרת את הקורות האלו ב150 ש"ח והדיפוני דלתות זה עוד 150 אחד ככה שזה אולי יקר אבל שווה אם אתה משאיר את האוטו אצלך תקופה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

סה"כ בשביל עבודה ראשונה יצא לך טוב, למען האמת אפילו טוב מאוד.

אני כל פעם מפספס משהו אחר לבינתיים אבל כבר מתחיל להתקרב להבנה שצריך בשביל לעשות עבודה טובה.

בכל מקרה - לגביי המידבאסים - הייתי משייף את הקצוות של המשטחים ככה שהם יראו כמה שיותר צמודים לדיפון ולא כמו קרש שפשוט הודבק על.

לגבי הקורות - נראה שהיה קשה לך למתוח את הבד בחלק מהמקומות - קצת קצף פוליאורטן היה פוטר לך את הבעיה הזאת - טיפה שיופים ועוד שכבת פיבר דקה וזהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בשביל פעם ראשונה באמת יצה יפה מאוד, גם הקורות וגם הדלת. תתחדש.

רק הגרילים באמת גסים מידי, מזכירים לי את הסאבים של פיונייר :?. לדעתי גרילים של מורל יכולים להתאים בול.

חפשתי בכל מקום אפשרי משהו יותר טוב מהגרילים האלה ולא מצאתי הייתי במורל וניסיתי כמה גרילים שלהם ולא התאים ה9 אינץ היה גדול מדיי וכל השאר קטנים מדיי.

יצא יפה מאוד =] ! תתחדש

אבל לא חבל על הקורות ועל הדלת ? מה יקרה כשתרצה למכור את האוטו...אתה הרי תרצה לקחת את הרמקולים איתך ואז זה ישאר חתוך כזה..וגם הקורות

כמו שכבר רשמו לפני זה לא עניין רציני קורות ודיפון קונים חדש עניין של 400-300 שקל.

יפה מאוד ! תתחדש.

לא הבנתי ממש דבר אחד.

המיד עובד על הנפח של הדלת ?

כן הוופר עובד בנפח הדלת והדלת אטומה,הלך לי באלק שלם רק על הדלתות והמשך אני יוסיף ספוג כי יש קצת רעשים מהפלסטיק.

סה"כ בשביל עבודה ראשונה יצא לך טוב, למען האמת אפילו טוב מאוד.

אני כל פעם מפספס משהו אחר לבינתיים אבל כבר מתחיל להתקרב להבנה שצריך בשביל לעשות עבודה טובה.

בכל מקרה - לגביי המידבאסים - הייתי משייף את הקצוות של המשטחים ככה שהם יראו כמה שיותר צמודים לדיפון ולא כמו קרש שפשוט הודבק על.

לגבי הקורות - נראה שהיה קשה לך למתוח את הבד בחלק מהמקומות - קצת קצף פוליאורטן היה פוטר לך את הבעיה הזאת - טיפה שיופים ועוד שכבת פיבר דקה וזהו.

אתה צודק ב100% בכל מה שאמרת אבל אין לי את כל הכלים הדרושים וזאת הפעם הראשונה שאני מתעסק אם פיבר.

בהחלט היה קשה למתוח את הסקאי חוץ מכמה קמטים שיש מתחת לטוויטר (לא ממש רואים את זה) יצא די בסדר.

IBIZA 20vt

פורסם

לגבי הסקאי

א. מומלץ להוריד ממנו את שכבת הבד למען תוספת גמישות

ב. מומלץ לחמם מעט בזמן העבודה לתוספת על תוספת הגמישות

ג.לא מומלץ להדביקו עם ספריי דבק (הגמישות שהשגת קודם מתבטאת בקימוטים כמו שנוצרו לך)

ד. כן מומלץ דבק מגע ולתת לו זמן ייבוש ארוך לפני הצמדה ולדאוג שהשכבה תהיה דקה ככל האפשר

מבאס אמנם אבל בשביל ההרגשה האישית שלך תפרק ותעשה מחדש כי עם הזמן הדברים האלה מבאסים והעצלות לא נותנת

להשתחרר מהבאסה חחח(הפורום אינו צ'אט, נא הימנע משימוש בשפת ציאט)

חבל שלא הרמת לרמקולים מעט זווית כדי להגביה את הבמה אני מניח שבמצב הנ"ל הזמר יושב איפה שהוא בגובה הרדיו ולא על הדשבורד כמו שעושה הכי נעים

בהצלחה ובסה"כ נחמד מאוד

פורסם

תודה על הטיפים אם הסקאי אבל כל מה שאמרת נעשה! כנראה שבשביל שזה יצא מושלם צריך להשתמש התפירה, ממש אין פה שום עצלות אני בנאדם ממש לא עצלן עשיתי כל מה שיכולתי כמו שאתה רואה הבניה לא קטנה בכלל וחוץ מתפירה לא חושב שיש פיתרון אחר.

לא סתם שמתי את הטוויטרים ככה מין הסתם בדקתי לפני שהתחלתי בבניה כאשר הם היו בON הם נשמעו לי חדים מדיי לטעמי אז שמתי אותם אחד מול השני והם נשמים לי טוב מאוד, הבמה ממש לא איפה שאמרת שהיא אלה בגובה העיניים שלי! עוד שיקול בבניה להשקיע אותם כמה שיותר ומכיוון שהם אחד מול השני יותר קל לרסן אותם וגם ככה אני יכול להשקיע אותם בקורות החלטתי ללכת על זה והם ממש לא בולטים.

כאפשר שמעתי את הטוויטרים לפני הקניה הם היו בערך באותה זוית ונשמעו מעולה! אז אני לא חושב שיש בזה העיה כלשהי.

IBIZA 20vt

פורסם

תתחדש , עשית מה שרובנו רוצים וחוששים לעשות - החלטת והלכת על זה !

יישר כוח ,

כרגע זה בסדר , את התיקונים תבצע שיהיה לך זמן.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...