Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הסוזוקי בלנו בתמונה היא שלך אז אני מאתר לעצמי שיש לך L1 ו L2 שהם הילוכי כח לעליות קשות ולבלימה בירידה.

אתה יכול להתחיל נסיעה מהמקום ולתת פול גז, או שתתחיל נסיעה עם L2 ואז שתראה שהאוטו מושך את ההילוך והסל"ד גבוה , תעביר ל D ותמשיך נסיעה רגיל.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
kavkazi07יש אפשרות ללחוץ על ברקס ועל גז, לתת לטורים לעלות ואז לעזוב ברקס.

יש אפשרות להדביק את הדוושה.

זה לא ממש בריא לממיר המומנט... זה מחמם אותו מאוד מאוד.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
לפי ידיעתי בג'מיקאנות לוחצים על ברקס וגז בו זמנית בערך על 1500 סל"ד ואז עוזבים את הברקס.

זו באמת הדרך הכי מהירה,רק "עדיף" לשחרר את הברקס בסל"ד יותר גבוה

פורסם

בג'ימקאנות ככה עושה רק מי שהרכב שלו מליסינג, כל האחרים מקסימם מרימים בלם יד בD או לחילופין משתמשים ברגל שמאל בשביל להכין את רגל ימין על הגז, אף אחד לא מחפש לזיין את הגיר בג'ימקאנה.

אגב - לא יעזור לשים את הגיר על 2, פשוט לחץ פול גז ותאיץ, אין משהו אחר באוטומט (אלא אם כן אתה מנסה לגמור את הגיר בדרך, וברכב בן קרוב ל10, זה יקרה מהר אם תתחיל לזיין אותו).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קודם כל אני מבין ויודע שזה רק יכול לפגוע ברכב אבל אני פשוט רוצה לדעת מה השיטה.

וכן הרכב הוא סזוקי בלאנו שנת 96 ויש בה הילוך D D2 L.

ממה שאני יודע התפקיד של הכפתור POWER זה למשוך את הילוך לסל"ד יותר גבוה ואז להחליף הילוך האם זה לא עוזר וגורם לרכב להאיץ יותר מהר כי כך הוא מושך כל הילוך יותר?

ולסיכום שאני ידע מה השיטה המהירה הטובה והכי פחות מזיקה לרכב להאיץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...