Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורצים - עוברים כל גבול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מכות בן אדם,

תתארגנו קבוצה של 5 חברה תארבו להם בשעת לילה מאחורת ותחזירו אותם לבית עם רגליים שבורות , אחרכך אני רוצה לראות אם הם שוב יחזרו לאותה שכונה.

אני גר במושב למזלי , ולכל היודעים במושבים מכת הגניבות היא מהבדואים מאיזור הדרום אשר גרים באוהלים בשטחים מסביב ופושטים על המושב בכל לילה.

לפני כשנה היה במושב שמאכלס קרוב ל 50-60 משפחות ממוצע של כ 4 רכבים גנובים בלילה אחד , עד שיום אחד התארגנו קבוצה גדולה והחליטו על מארב באמצע הלילה , ביצעו מחסומים בכבישים עד שעלו עליהם, היו 5 בדואים, 3 ברחו עם רכב והשניים האחרונים נתפסו לאחר מרדף ענק באמצע המושב, הם נתפסו וקיבלו עלידינו מכות שהמשטרה הייתה המומה ולא עשתה כלום , רק לאחר שבאה ניידת ופינתה אותו עם כל הפנים דם , מאז בלי העיין הרע כבר שנה ויותר שירדו הגניבות באופן משמעותי לחלוטין , רק לאחר הרתעה זו כשהם חושבים פעמיים אם כדאי להם להכנס לכאן ולהכנס לסרט עם התושבים.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הבנתי של מי החניה בכלל.

היא שייכת לבניין אבל בגלל שאין שער אז כל העיר מחנים שם?

אם זה אכן המצב, דבר ראשון אידיוט מי שמוותר על החניה הפרטית שלו רק כי אין שער.

דבר שני, כל הבניין צריך להתלונן שפורצים בחניה של הבניין באופן קבוע. כשבניין שלם מתלונן באותה השניה, זה קצת יותר אפקטיבי מאשר ששכן פה שכן שם מתלוננים. מה גם שתמיד בתלונה אפשר להלחיץ קצת את המשטרה בשלל טיעונים בזמן שיחה איתם בטלפו כדי להתלונן על זה שיש גנבים בחניהן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איזה שרשור משעשע.

הוא מתחלק ל2 סוגים של אנשים..

הסוג הראשון, העברייני מקלדת הגדולים, שהיו שוברים לגנבים את הידיים, הרגליים והפרצוף ככה שאמא שלהם לא תזהה אותם.

הסוג השני, שחושבים שלמשטרה באמת אכפת ושהיא תעשה משהו.

המשטרה בארץ תפקידה להנפיק אישורי גניבה/אבידה/פריצה על-מנת שתוכל להגיש לביטוח

ולמלא את קופת המדינה בכסף ע"י חלוקת דו"חות, רבים ככל האפשר, לאזרחים הממוצעים. אלו שלא יעשו יותר מידי בעיות.

מהערבים בצפון המשטרה מפחדת.

עם הבדואים בדרום המשטרה לא מתעסקת.

ומשפחות הפשע משחקות במשטרה כמו ילד בן 4 עם צעצוע חדש.

תתקין מצלמות, תצלם את הפרצופים של הגנבים בHD, את מספרי הרכבים באיכות מצויינת, את כל מהלך הגניבה, שמתבצע לאור היום,

תגיש את הסרטים הללו למשטרה, ובסוף תקבל סגירת תיק מ"חוסר עניין לציבור".

כמובן אחרי שהפרטים על מגיש התלונה הגיעו באורך פלא לגנבים (בני מיעוטים מצפון הארץ) שטרחו להשאיר לך הודעות במענה-הקולי בפלאפון כדי להזכיר לך כמה הם אוהבים אותך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

במקרה ואכן מתבצעות המון גניבות באותו החניון, והמשטרה לא עושה כלום למרות תלונות חוזרות.

אתם חושבים שאפשר לתבוע את המשטרה במקום את הביטוח בגלל שהם לא טיפלו ולא ניסו למגר את מכת הגניבות באותו החניון?

יכול להיות משעשע, מעניין במציאות מה היה קורה אם היו מנסים להפיל על המשטרה תיק שכזה ומה היה להם להגיד להגנתם.

in the face

with a chair

פורסם

נדמה לי, שניתן לסכם את הדיון בשתי מסקנות:

הראשונה: משטרת ישראל מזמן שכחה את תפקידה האמיתי, עבירות רכוש לצורך הדוגמתנו מטופלות באופן מקרי בלבד.

השניה : אל לכם לקחת את החוק לידיים, גם אם זה נראה לכם לגיטימי באותם רגעים. ההסתבכות האפשרית תהיה הרבה יותר כואבת, מאשר העוול שנגרם כתוצאה מגניבת הרכב. (תעשו ביטוח...)

פורסם

אתה מוכן לעשות ביטוח שיגנבו לך את הרכב בידיעה שיכלת למכור את הרכב במחיר של פי 2 מהמחירון בזמן שמהביטוח ספק אם תקבל מחירון?

in the face

with a chair

פורסם
רק מכות בן אדם,

תתארגנו קבוצה של 5 חברה תארבו להם בשעת לילה מאחורת ותחזירו אותם לבית עם רגליים שבורות , אחרכך אני רוצה לראות אם הם שוב יחזרו לאותה שכונה.

אני גר במושב למזלי , ולכל היודעים במושבים מכת הגניבות היא מהבדואים מאיזור הדרום אשר גרים באוהלים בשטחים מסביב ופושטים על המושב בכל לילה.

לפני כשנה היה במושב שמאכלס קרוב ל 50-60 משפחות ממוצע של כ 4 רכבים גנובים בלילה אחד , עד שיום אחד התארגנו קבוצה גדולה והחליטו על מארב באמצע הלילה , ביצעו מחסומים בכבישים עד שעלו עליהם, היו 5 בדואים, 3 ברחו עם רכב והשניים האחרונים נתפסו לאחר מרדף ענק באמצע המושב, הם נתפסו וקיבלו עלידינו מכות שהמשטרה הייתה המומה ולא עשתה כלום , רק לאחר שבאה ניידת ופינתה אותו עם כל הפנים דם , מאז בלי העיין הרע כבר שנה ויותר שירדו הגניבות באופן משמעותי לחלוטין , רק לאחר הרתעה זו כשהם חושבים פעמיים אם כדאי להם להכנס לכאן ולהכנס לסרט עם התושבים.

צודק, נכנס לא מזמן חוק שמאפשר להגן באלימות יחסית על הרכוש שלי.

אני לא יעצור גנב שגונב את רכבי? אני יסמוך על המשטרה? ממש לא!

רק כשמערבים את התקשורת המשטרה נכנסת.

והעצה שאני יכול להביא לפותח השרשור היא לחנות את האוטו במקום מואר ובולט לאנשים

פורסם
אתה מוכן לעשות ביטוח שיגנבו לך את הרכב בידיעה שיכלת למכור את הרכב במחיר של פי 2 מהמחירון בזמן שמהביטוח ספק אם תקבל מחירון?

לא, אני שוקל לעלות את רכבי אלי הביתה...

תגיד לי מה לעשות, לישון ברכב?

מה גם, שיש מצב שגם כך יגנבו אותו...

פורסם

מה שתומר ניסה להגיד, זה שזה בסדר אם אין לך פיתרון הולם (ולא, "תעשה ביטוח" זה לא פיתרון הולם),

רק לא צריך סתם לכתוב הודעות כדי להגיד שכתבת הודעה.

לעשות ביטוח זה אחלה פיתרון כשיש לך רכב רגיל שגם ככה היה נמכר במחירון.

רכב עם מחירון רצפה / מחיר שוק גבוה מהמחירון / השקעה ניכרת עליו - לקבל עליו מחירון מהביטוח - זו אפילו לא חצי נחמה לפעמים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נדמה לי שכאן ואני מצטט:

"נדמה לי, שניתן לסכם את הדיון בשתי מסקנות:

הראשונה: משטרת ישראל מזמן שכחה את תפקידה האמיתי, עבירות רכוש לצורך הדוגמתנו מטופלות באופן מקרי בלבד.

השניה : אל לכם לקחת את החוק לידיים, גם אם זה נראה לכם לגיטימי באותם רגעים. ההסתבכות האפשרית תהיה הרבה יותר כואבת, מאשר העוול שנגרם כתוצאה מגניבת הרכב. (תעשו ביטוח...)"

יש קצת יותר, שכל מה שיש לך להגיד שאני סתם כותב.

אבל אשמח לשמוע ממך, מה היא האלטרנטיבה שאתה מציע?

לעמוד עם M16 ולירות במי שמתקרב?

למי שיש רכב מאוד מיוחד, צריך לעשות גם את השיקול הזה, כאשר הוא רוכש אותו.

פורסם

א. סידור השער.

ב. פרוז'קטור עם חיישן תנועה על עמוד / על השער למי שמתקרב לחנייה.

ג. התקנת מצלמות ליד הפרוז'קטור, אולי אפילו דמה אם רוצים לחסוך בעלויות.

ד. התקציב מתוך וועד הבית, שכן הבעייה אינה נקודתית אלא נוגעת לכולם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
צודק, נכנס לא מזמן חוק שמאפשר להגן באלימות יחסית על הרכוש שלי.

אני לא יעצור גנב שגונב את רכבי? אני יסמוך על המשטרה? ממש לא!

רק כשמערבים את התקשורת המשטרה נכנסת.

והעצה שאני יכול להביא לפותח השרשור היא לחנות את האוטו במקום מואר ובולט לאנשים

לא נכון!

נכנס חוק שמשחרר מאחריות פלילית מי שהפעיל כוח נגד פורץ שנכנס לבית ,עסק או משק חקלאי מגודר.

תצטרך עורך דין טוב מאוד כדי לשכנע שזה תופס גם על רכב.

חוק העונשין )תיקון מס' 98 (, התשס"ח 2008- *

הוספת סעיף 34 י 1 1. בחוק העונשין, התשל"ז 1977- 1, אחרי סעיף 34 י יבוא:

"הגנת בית מגורים,

בית עסק ומשק

חקלאי מגודר

34 י 1. )א( לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שהיה דרוש

באופן מיידי כדי להדוף מי שמתפרץ או נכנס לבית המגורים,

בית העסק או המשק החקלאי המגודר, שלו או של זולתו,

בכוונה לבצע עבירה, או מי שמנסה להתפרץ או להיכנס

כאמור.

)ב( הוראת סעיף קטן )א( לא תחול אם -

) 1( המעשה היה לא סביר בעליל, בנסיבות העניין,

לשם הדיפת המתפרץ או הנכנס;

) 2( האדם הביא בהתנהגותו הפסולה להתפרצות או

לכניסה תוך שהוא צופה מראש את אפשרות התפתחות

הדברים.

)ג( לעניין סעיף זה, "משק חקלאי" - לרבות שטח מרעה

ושטח המשמש לאחסון ציוד וכלי רכב במשק חקלאי."

עד שיהיה השי דרומי הבא ,שישכב על הגדר למען הזכות שלנו להגן על רכביינו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מה שתומר ניסה להגיד, זה שזה בסדר אם אין לך פיתרון הולם (ולא, "תעשה ביטוח" זה לא פיתרון הולם),

רק לא צריך סתם לכתוב הודעות כדי להגיד שכתבת הודעה.

לעשות ביטוח זה אחלה פיתרון כשיש לך רכב רגיל שגם ככה היה נמכר במחירון.

רכב עם מחירון רצפה / מחיר שוק גבוה מהמחירון / השקעה ניכרת עליו - לקבל עליו מחירון מהביטוח - זו אפילו לא חצי נחמה לפעמים.

איזה ועד?

איזו מצלמה?

במגרש עירוני, שהוא אפילו לא חלק משטח מוגדר של בניין מגורים!

• תוכן חדש...