Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני יחסית חדש פה ורציתי לקבל עזרה בפרוייקט שלי

דפדפתי בפרוייקטים של אחרים והתרשמתי מאוד מהידע הנרחב של חברים פה ולא התאפקתי שלא לשתף ! ולשמוע חוות דעת !וכמובן ביקורות.

כרגע אני באמצע תהליך הבנייה.. בחרתי מחשב יחסית חזק התקנתי עליו מדיה סנטר בניתי לו מארז מקורר אפילו מעוצב יפה בולמיי זעזועים להארד דיסק ולמארז כולו לא מצאתי ממיר DC - DC כמו שאחרים מצאו אז אני מסתפק בממיר 220 500 וואט

יש לי כרטיס טלויזיה שאני מנסה לעשות בו גם שימוש וכרטיס קריאטיב 24ביט

החלטתי להוציא את הסאב מחשש לפגיעה בהארד דיסק וגם כי פשוט ירד לי ממנו..כרגע עדין לא התחלתי לחבר הכול באוטו והסיבה לכך היא שעדין אין אוטו בעוד חודש אני צריך לקבל את ההאוטו החדש ועליו אני מתכוון לבצע את ההתקנה אז בינתיים אני מחפש אחר פתרונות ומתעמק יותר במחשבות לשיפור על מנת לקבל תוצאה כמה שיותר טובה.

מספר נקודות לבעיות שצצו לי! :

1.לגבי הסאונד והחיבורים למגבר שבנושא הזה אני קצת חסר ביטחון והאמת היא שאינני בטוח כיצד לחבר את הכרטיס קול למגבר בצורה הטובה ביותר ואני לא מדבר על חיבור פיזי אלא על החיתוכים ההגדרות לכל ערוץ שנעשים בכרטיס וגם במגבר עצמו אשמח אם מישהו מנוסה ידריך אותי!

2.יש מסכים בעלי חיבורVGA ויש כאלו שלא אני חושש שאם אקנה מסך בעל חיבור קומפוזיט ואמיר את הVGA לRCA תיהיה הנחתה משמעותית באיכות במיוחד שמדובר במסך 7 אינ קטן מה אתם אומרים?

3.התאהבתי במדיה סנטר והחלטתי להשתמש בו הוא מאוד חינני וגם קניתי שלט תומך לא התחברתי כל כך לתוכנות האחרות RR וכדומה יש טוענים אחרת?

4.שמעתי שקיימת אפליקצית כיבוי מיוחדת שברגע שמכבים את המחשב הוא נכנס למצב שינה ורק אחרי חצי שעה הוא מתכבה

מישהו יודע בהרחבה על מה מדובר וכיצד זה נעשה? ובכלל לכל סדר פעולות ההפעלה והכיבוי של המחשב אני מחפש דרכים להפעלה מהירה וצריכת חשמל מינימלית מה אתם ממליצים לעשות?

השגתי גם תוכנה נחמדה שפועלת על ידי פקודה קולית של המשתמש ובעצם עושה כל מה שמבקשים ממנה חשבתי שהכל יותר להיות הרבה יותר נוח בעזרתה

פורסם

קודם כל בהלחה !

1.לגבי הסאונד והחיבורים למגבר שבנושא הזה אני קצת חסר ביטחון והאמת היא שאינני בטוח כיצד לחבר את הכרטיס קול למגבר בצורה הטובה ביותר ואני לא מדבר על חיבור פיזי אלא על החיתוכים ההגדרות לכל ערוץ שנעשים בכרטיס וגם במגבר עצמו אשמח אם מישהו מנוסה ידריך אותי! חיתוכים ניתן לבצע במגבר כמו שעושים עם רדיו דיסק שלא תומך אחרת, או דרך המחשב אם יש כרטיס קול מתאים (תחפש פה בפורום הוסבר לא מעט על כך)

2.יש מסכים בעלי חיבורVGA ויש כאלו שלא אני חושש שאם אקנה מסך בעל חיבור קומפוזיט ואמיר את הVGA לRCA תיהיה הנחתה משמעותית באיכות במיוחד שמדובר במסך 7 אינ קטן מה אתם אומרים? מסכים שאינם כוללים VGA לרוב אינם מסכי מגע, אתה הולך על פרוייקט עם מסך רגיל ? זאת טעות לדעתי, בלי מסך מגע לא הייתי שוקל בכלל להרים את הפרוייקט הזה !

3.התאהבתי במדיה סנטר והחלטתי להשתמש בו הוא מאוד חינני וגם קניתי שלט תומך לא התחברתי כל כך לתוכנות האחרות RR וכדומה יש טוענים אחרת? איך מישהו יכול לטעון אחרת ? לי נוח מאוד RR ואיתו אני אכן עובד, אם תשאל את עודד הוא יגיד לך שנוח לו סנטרה-פיוז, ולך נוח מדיה סנטר כל אחד והנוחות שלו

4.שמעתי שקיימת אפליקצית כיבוי מיוחדת שברגע שמכבים את המחשב הוא נכנס למצב שינה ורק אחרי חצי שעה הוא מתכבה

מישהו יודע בהרחבה על מה מדובר וכיצד זה נעשה? ובכלל לכל סדר פעולות ההפעלה והכיבוי של המחשב אני מחפש דרכים להפעלה מהירה וצריכת חשמל מינימלית מה אתם ממליצים לעשות? באופן עקרוני ממירי DC DC טובים כוללים בקר פנימי שיודע להפסיק את המתחת לחלוטין לאחר זמן שנקבע, הם גם יודעים "לאכול" נפילות מתח עד 6 וולט מה שמאפשר שרידות בזמן התנעה וכו', ובנוסף יש לך מערכת הגנה שמחת למתח מסויים מנתקת את החשמל כדי למנוע מהמצבר להרצח בדם קר,

אני לא - ושוב אני אדגיש אני לא ממליץ לך להשתמש בממיר AC-DC, מדובר בבזבוז מתח גדול, העסק מסורבל, לרוב הוא מכניס רעשים למערכת כולה, הוא לא שורד התנעה או בכלל נפילות מתח

בקיצור זה לא הפתרון הנכון לטעמי אבל תעשה כראות עיניך

השגתי גם תוכנה נחמדה שפועלת על ידי פקודה קולית של המשתמש ובעצם עושה כל מה שמבקשים ממנה חשבתי שהכל יותר להיות הרבה יותר נוח בעזרתה

פורסם

תודה רבה לך עתיד קראתי תגובות שלך בהודעות קודמות ושמחתי לשמוע את תגובתך לעבודתי

לגבי המסך מגע.. כיוון שאני משתמש במדיה סנטר וקיים שלט שמותאם אליו אישית אז אין לי בעיה לא לוותר על מסך מגע למרות שאני אשמח לאחד כזה אבל זה תלוי במחיר אבל מה שיותר חשוב לי זאת האיכות. מRGB לרדת לקומפוזיט זאת חתיכת ירידה אבל אני לא יודע איך זה יושפע באופן מעשי ועד כמה חשוב לשמור על הVGA ?

בקשר לממיר DC-AC אני פשוט לא מוצא את הDC-DC וכמו שהבנתי לא מוכרים כאלו בארץ לכן חשבתי על משו אחר.. אני רוצה להשיג מצבר קטן לחבר אותו גם כן לאלטרנטור לפיוז ומשם לממיר AC ולמחשב ובנוסף לכך להתקין מתג הפעלה עצמאי למחשב כך שיפעל מתי שאני ארצה בין היתר אחרי ההתנעה למרות שעם למחשב יהיה מצבר משלו אז לא יהיו נפילות מתח משמעותיות חשבתי על זה כיוון שאני רוצה להשאיר את הרדיו דיסק למקרים שלא ארצה להסתבך עם המחשב אז אני פשוט לא אדליק אותו.

איך אצלך עובד המחשב בתהליך הכיבוי? אתה משתמש במצב שינה?

פורסם

זה שבחרת מחשב חזק זה נפלא, האם חשבת איך מערכת החשמל שלך ברכב תעמוד בזה?

מחשב חזק יכול לצרוך גם 30 אמפר ויותר, תוסיף לזה מגברים וכל מיני צעצועים ותגמור עם מערכת מאד לא יציבה ואף מסוכנת לרכב ולצעצועים שלך.

לגבי ההרד דיסק, זה יפה ששמת בולמים אבל דיסקים 3.5 אינטש מהנסיון שלי (מעל 15 שנה בתחום) מאד לא יציבים בתנועה, המחשב עלול להתקע לך פה ושם במקרה הטוב וההרד דיסק עלול להפסיק לעבוד במקרה הפחות טוב.

אני הייתי מתחיל בהתקנה פשוטה של כרטיס הקול עם הדרייבר של קריאייטיב, תלמד קצת תתנסה, תגיע למפגשים ואז תוכל לעבור לדברים קצת יותר מתקדמים. עם הדרייבר של קריאייטיב החיתוך וההגדרות מאד פשוטות, אם אתה צריך עזרה נפגש באחד המפגשים ואני מבטיח לעזור.

המסך, על מסך עם חיבור RCA בגודל 7 אינטש אתה יכול לראות סרטים (overlay) אבל לא תוכל כמעט לקרוא מה כתוב ולנווט בין התפריטים והשירים ולכן מאד לא מומלץ, זה יכול להיות טוב בתור מסך שני למושב האחורי לצפיה בסרטים אבל לא כשליטה על המחשב. (יש לי נסיון עם זה, אני לא משער שום דבר)

מדיה סנטר זו תוכנה מדליקה לשליטה בבית, יהיה לך קצת קשה ובטח מסוכן מאד לשלוט על המחשב שלך בעזרת השלט של מדיה סנטר. תשים בבקשה שלט גדול על הרכב "ז ה י ר ו ת" כדי שאנשים יוכלו לשמור ממך לפחות 100 מטר מכל כיוון. אני כמובן ממליץ על centrafuse.

אני מניח שאת האפליקציה שאתה מדבר עליה אני כתבתי, אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי ואני אשלח לך אותה. בכל מקרה, כל עניין הממיר שלך מאד מאד מאד לא מומלץ, כפי שכבר ציין חברנו היקר עתיד, אני ממליץ לך להתייעץ עם מישהו שקצת מבין בחשמל לפני שאתה מחבר מצבר קטן נוסף ע"ב כל מיני השארות, אני אמנם לא מבין גדול בחשמל אבל לפי מה שאני כן מבין זה לא יעזור לך כלל וכלל. המחשב שלך יפול לא מעט.

אתה נשמע בחור צעיר עם הרבה מוטיבציה וזה מצויין, בטח לפני פרויקט מחשב ברכב, אני מציע לך לחכות עוד קצת וללמוד מטעויות של אחרים, החסכונות שאתה מנסה לעשות יעלו לך בסופו של דבר ביוקר.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

במקרה למדתי חשמל במכללה אני לא אלוף גדול אבל אני מבין דבר או שתיים.. מחשב חזק? 30 אמפר? חברת החשמל מקצה לכל בית ממוצע 25 אמפר.. כמו שאתה מתאר לנו אין סיכוי להפעיל מחשב ביתי בבית.. בכלל באוטו המחשב לבד צריך מצבר משלו רק כדי לעבוד אנחנו מדברים על רכיבים אלקטרונים לא על גופי חימום אני לא הולך לחבר למחשב קומקום והצריכה של המחשב לא כזאת גבוהה לא עשיתי חישוב אבל בממיר 500 וואט לא יודע בדיוק כמה אמפר.. צריך לעשות חישוב ושכחתי מה הנוסחה אבל אני מעריך צריכה של כמה אמפרים בודדים המגבר 1200 וואט והוא צורך יותר מהממיר מה שמדאיג אותי בממיר AC זה הנפילות מתח מההתנעה כמו שעתיד אמר מקודם שאת הבעיה הזאת תכננתי לפתור בעזרת מצבר נוסף של אופנוע שאחבר וכמו שהבנתי מחבר שהוא חשמלאי רכב שמצבר נוסף יפתור את הבעיה למרות שגם אם לא אמצא ממיר DC-DC ואשתמש בAC אני אפעיל את המחשב רק לאחר התנעה כדי למנוע נפילת מתח ראשונית כמו שהבנתי מהמוכר הממיר AC כן מייצב את המתח על 220 ומודיע כאשר יש נפילות אז אני נאלץ לסמוך עליו כי שוב אני לא מוצא ממיר DC-DC !

לגבי הארד דיסק אני אקח סיכון כי כרגע זה מה שיש לי אז אני מסתפק אנסה ליצור לו סביבה מרופדת ונוחה כמה שאפשר

עתיד פתר לי את סוגיית הסאונד ואני מאמין שאני אחתוך במגבר למרות ששמעתי על מן KX בהודעות קודמות ואשמח אם מישהו ירחיב לי על הדרייבר המדובר הזה

אמרת דברים נכונים לגבי המסך שקלתי להתפשר על קומפוזיט אבל במימדים כאלו אני לא חושב שהראות תיהיה מספקת אני אחפש

מסך תומך קומפוננט ומעלה

ואתה תתפלא כמה המדיה סנטר יכולה להיות אטרקטיבית לשימוש ברכב כמו שחברנו עתיד אמר.. כל אחד והנוחות שלו

לכן אני משתמש גם בתוכנת פקודה קולית שבעצם ניתן לתכנת אותה לעשות מה שעולה לך בראש ובמהלך נסיעה היא יכולה להיות מאוד שימושית

פורסם

אני לא מתכוון להתווכח איתך, אתה מוזמן לקבל את המלצותי ומוזמן גם לא.

בכל מקרה ממליץ לך לקחת אמפרמטר ולמדוד, יש הבדלים בין הסביבה בבית וברכב. מקור החשמל שלך הוא האלטרנטור שעובד ב-13.8 וולט פחות או יותר מה שקצת משנה את התמונה (חלוקה ב-13.8 במקום 220 מגדילה קצת את המספר ההוא בנוסחה...) אשמח אם הבחור שלך יסביר לנו איך מצבר נוסף יפתור את הבעיה, תמיד אפשר ללמוד משהו חדש.

לגבי הדרייברים של KX, מדובר בדרייבר מעולה (לכרטיסים הנתמכים) אתה מוזמן לעיין:

http://kxproject.lugosoft.com/

http://www.driverheaven.net/kx-project-audio-driver-support-forum/

שוב, אם תזדקק לעזרה בקינפוגים יש לי גם לא מעט נסיון עם הדרייבר הזה, אשמח לעזור.

פורסם

אני מעריך את החוות דעת שלך אבל אני לא מוצא בסיס לטענה שלך.

המתח באוטו 12V המתח בבית 220V. אנחנו מדברים על זרם כלומר אמפר שבבית ממוצע הוא 25 אמפר ובאוטו הוא 55 אמפר(תלוי איזה אוטו) הנקודה שלי היא שמחשב לא צורך 30 אמפר לא משנה באיזה מתח הוא מחובר. נכון החלוקה של 12V ו220Vשונה בנוסחה והמספר ההוא שגדל הוא הזרם. ההספק של הממיר נשאר אותו הספק שהוא 500 וואט ואתה יכול להתיחס אליו בדיוק כמו למגבר 500 וואט חושב שמגבר 500 וואט צורך 30 אמפר במצבר של 55 אמפר?? מה נשאר למנוע ?? חח

אני אסביר לך איך מצבר נוסף יעזור, ברגע שיש לך עוד מצבר (עוד אמפר!) שנטען גם הוא מהאלטרנטור ומחובר בפרטי לממיר AC אז הוא בעצם מגבה את המצבר של האוטו מנפילות מתח כמו בהתנעה למשל או שהרדיאטור פועל אולי אני לא מסביר כל כך טוב אבל זה לא קשה להבין תחשוב.. שני מצברים.. אחד של האוטו מחובר לכל המערכת חשמל של האוטו השני מחובר רק לממיר מתח

פורסם

מגבר של 500 וואט צורך: 500 ואט במתח של 13.8 וולט זה בערך 38 אמפר.

(כמובן בלי להתייחס לפרמטרים כמו זה שהמחשב שלך לא באמת צורך 500 וואט קבוע, יעילות וכו')

בבית, 500 וואט במתח של 220 וולט זה בערך 2.5 אמפר.

מה לעשות, היו כמו זקנים שהחליטו :)

לעומת זאת, מחשב שמיועד לרכב עם ממיר מתח מתאים צורך 120 וואט (תלוי כמובן איזה מחשב) שזה בערך 8.5 אמפר.

עכשיו אתה מסכים שיש הבדל?

ואל תחשבו אפילו להגיד לי שאתה ממיר מתח ל-220, כי כדי להמיר את זה הממיר שלך צורך לפחות 36 אמפר מהמצבר, אין קסמים.

לגבי הסוללה הנוספת, שוב, אני ממליץ לך להתייעץ עם מומחה (יש אחד כזה בפורום שקוראים לו דני) לפני שאתה נכנס להרפתקאות. זה שמצבר קרוב יותר פיזית לרכיב לא אומר שהוא לא מחובר לשאר הרכיבים.

חוץ מזה שאני שמח שאני משעשע אותך.

נ.ב.

המנוע עובד על דלק.

פורסם

יפה שהסברת את עצמך הפעם יותר טוב ככה שעכשיו הבנתי את הנקודה שלך עכשיו תן לי להבין.. לפי מה שאתה אומר מגבר

500 וואט במתח של 13.8 (כמו שאמרת) צורך 38 אמפר אז לפי דבריך בעצם המגבר שלי באוטו שהוא 1000 וואט צורך 76 אמפר?!? אבל יש לי יונדאי מסכנה עם מצבר 55 אמפר! תסביר לי איך זה פועל?? התעלמת ממושג מאוד חשוב שקוראים לו ניגודיות עכשיו תקשיב, סיכמנו כבר שבבית יש מתח גבוה אבל זרם נמוך ובאוטו יש מתח נמוך אבל זרם גבוה. והטעות שלך היא שאתה מתייחס לממיר מתח כאילו הוא זה שצורך חשמל, אתה יכול לחבר אותו למצבר אבל הוא לא יקח שום דבר,אלא רק כאשר תחבר אליו מכשיר חשמלי. התפקיד שלו הוא להרים את המתח וכשמרימים מתח הזרם יורד, והפוך.

מאפייני הצריכה מוגדרים על ידי הנגדים שאנחנו בוחרים לחבר אליו. ושוב אני אומר לך את אותו הדבר.. מחשב, לא משנה היכן, בבית או באוטו.. לא צורך יותר מ10 אמפר (ואני מגזים) בטח שלא 38 אמפר כמו שאמרת. הנוסחה לבדיקה היא מתח חלקי ניגודיות שווה זרם. ונכון צדקת מנוע עובד על דלק ובוא לא נתחכם אני מניח שאתה יודע מה עושים הפלגים והמנוע בהתנעה מנצל את רוב הזרם במצבר אז כמו שהסברתי בהתחלה זה לא כל כך הגיוני שהמגבר משתמש ביותר נכון? בוא אני אגלה לך משהו המורה שלי לחשמל אמר לי שההספק של מנוע ממוצע קרוב ל100,000 וואט ושמחשבים הספק חשמלי על פי הכוח סוס של המנוע אני לא האמנתי אבל הוא הוכיח לי איך שהוא.. שכחתי מה הוא אמר. לענייננו, ברור שלא חשבתי שאם אני אקרב את המצבר הנוסף לממיר אז זה יפתור לי את הבעיה התכוונתי לכך שלממיר יהיה מצבר משלו,לבד,פרטי,אישי אבל נעזוב את זה. עכשיו רציני, תדע שאני מעריך מאוד את העזרה שלך ולא היה בכוונתי לזלזל להפך נורא נחמד לקיים דו שיח מעמיק שכזה אני מאוד אוהב לשמוע חוות דעת אחרות וביקורות אז נחכה לשמוע עוד.:-)

פורסם

מצטער על הבורות אבל עיינתי בקישור ששלחת לי הורדתי את התוכנה והתקנתי אותה ופשוט לא קרה כלום :-(

אני לא מוצא אפילו אייקון לפתיחה או הגדרות כלשהן..

פורסם
יפה שהסברת את עצמך הפעם יותר טוב ככה שעכשיו הבנתי את הנקודה שלך עכשיו תן לי להבין.. לפי מה שאתה אומר מגבר

500 וואט במתח של 13.8 (כמו שאמרת) צורך 38 אמפר אז לפי דבריך בעצם המגבר שלי באוטו שהוא 1000 וואט צורך 76 אמפר?!? נכון ולכן יש נפילת מתח כשהמגבר לוקח את מלוא ההספק אבל יש לי יונדאי מסכנה עם מצבר 55 אמפר! תסביר לי איך זה פועל?? התעלמת ממושג מאוד חשוב שקוראים לו ניגודיות ??? מה זה ניגודיות? עכשיו תקשיב, סיכמנו כבר שבבית יש מתח גבוה אבל זרם נמוך ובאוטו יש מתח נמוך אבל זרם גבוה. והטעות שלך היא שאתה מתייחס לממיר מתח כאילו הוא זה שצורך חשמל, אתה יכול לחבר אותו למצבר אבל הוא לא יקח שום דבר,אלא רק כאשר תחבר אליו מכשיר חשמלי. התפקיד שלו הוא להרים את המתח וכשמרימים מתח הזרם יורד, והפוך.אין יש מאין הממיר שלך עובד בסופו של דבר על מתח 12 וולט וצריכת הזרם שלו במתח זה גבוהה מאוד יחסית לצריכה שיוצאת ב220 וולט

מאפייני הצריכה מוגדרים על ידי הנגדים שאנחנו בוחרים לחבר אליו. ושוב אני אומר לך את אותו הדבר.. מחשב, לא משנה היכן, בבית או באוטו.. לא צורך יותר מ10 אמפר (ואני מגזים) בטח שלא 38 אמפר כמו שאמרת. תסתכל על הספק 500 וואט שלך רשום בכל מתח איזה זרם הוא מוציא תחבר את הזרמים בכל המתחים ותחזור עם תשובה להספק מקסימלי הנוסחה לבדיקה היא מתח חלקי ניגודיות שווה זרם. ונכון צדקת מנוע עובד על דלק ובוא לא נתחכם אני מניח שאתה יודע מה עושים הפלגים והמנוע בהתנעה מנצל את רוב הזרם במצבר אז כמו שהסברתי בהתחלה זה לא כל כך הגיוני שהמגבר משתמש ביותר נכון?לא בוא אני אגלה לך משהו המורה שלי לחשמל אמר לי שההספק של מנוע ממוצע קרוב ל100,000 וואט ושמחשבים הספק חשמלי על פי הכוח סוס של המנוע אני לא האמנתי אבל הוא הוכיח לי איך שהוא.. שכחתי מה הוא אמר. 1 כוח סוס שווה ל 745 וואט אבל יש תהליך המרה בדרך ככה שזה לא בדיוק ההספק החשמלי אלא הרבה פחות לענייננו, ברור שלא חשבתי שאם אני אקרב את המצבר הנוסף לממיר אז זה יפתור לי את הבעיה התכוונתי לכך שלממיר יהיה מצבר משלו,לבד,פרטי,אישי אבל נעזוב את זה.מאיפה המצבר יטען? כנראה מהאלטרנטור בזמן התנעה הסטרטר ימשוך זרם מ2 המצברים בו זמנית צריך לשים דיודה בחיבור המצבר הקטן כדי שהוא רק יקבל כוח מהרכב אבל הרכב לא יקח ממנו הבעיה היחידה שהדיודה תוריד 0.6 וולט והמצבר אף פעם לא יגיע למתח המקסימלי עכשיו רציני, תדע שאני מעריך מאוד את העזרה שלך ולא היה בכוונתי לזלזל להפך נורא נחמד לקיים דו שיח מעמיק שכזה אני מאוד אוהב לשמוע חוות דעת אחרות וביקורות אז נחכה לשמוע עוד.:-)

מצטרף לאיחולי ההצלחה

פורסם

מצטער על השגיאה אני מתקן.. לא ניגודיות אלא התנגדות

שאלה.. העובדה שהמצבר לא יגיע לכח מקסימלי כלומר -0.6 וולט תשפיע על הממיר משמעותית?

אתה נשמע בחור שמבין תוכל להסביר לי למה התכוונת כשאמרת שהממיר שלי עובד על 12 וצריכתו גבוהה במתח הזה יחסית ל220

כי לפי מה שאני הבנתי אתה חזרת בדיוק על שאמרתי.. אני עוד הוספתי שלא הוא שצורך את הזרם אלא המחשב לצורך העניין

אני חושב שבהחלט מיצינו את העניין הרחבנו את הנושא ודי שכחנו שהכל נבע מטענה אחת והיא שהמחשב באוטו צורך 38 אמפר ויותר אני עדין מסרב להאמין לכך ואני מזמין אנשים לנסות להסביר לנו אחת ולתמיד

פורסם

אני מזמן אותך לקחת רב מודד ולבדוק.

בקשר לדרייבר, זה לא משהו שאפשר להסביר בכתובים.

אני מקווה להגיש למפגש הבא, תביא איתך את הצעצועים.

אני ממש לא נעלב זה בסדר, אני נהנה בדיוק כמוך :)

• תוכן חדש...