Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Discover, הפתרון שהצעת לקרמבו אינו ישים וזו בדיוק הבעיה ועל זה מלינים חלק מהחברים פה.

בכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3568372,00.html מ YNET מתואר המצב ככזה שבעצם לא השתנה כלום, מחר אני לא אוכל להביא פוקוס ST כי אף אחד לא יחתום לי, כשארצה לממש את האחריות הבן-לאומית שקיבלת מהיצרן, היבואן ומוסכי השירות ימררו לי את החיים.

מה שמציעים פה זה כך : היבואן לא מוכן להביא פוקוס ST כי זה לא משתלם לו? שיתן לאחרים (כולל סוכנות יבוא) להביא מבלי לקשור את התוצרת ליבואן. מי שיביא ידאג לטפל, להביא את חלקים+הידע מחו"ל ושהיבואן הרשמי לא ידחוף את האף לדגמים שהוא מסרב למכור.

מה שקורה פה בנתיים זה מונופול, אני יכול לקנות LCD של טושיבה בארץ ולקבל שירות של ניופאן או לחלופין לקנות מיבוא מקבילי ולהנות משירות (מפוקפק) של יבואנים מקבילים, בכל מקרה זו ההחלטה שלי ולא של ניופאן אם הם יסרבו להביא דגם מסויים אני אוכל לקנות אותו בחו"ל/מיבוא מקבילי בלי שום התנייה מניופאן ומצד שני גם בלי שום חובה שלהם כלפי. זה מה שצריך להיות גם בעולם הרכב אין הבדל בין LCD לרכב.

המדינה צריכה לדאוג שאני אבטח את רכבי ואעבור טסט כל שנה זהו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל זה בדיוק העניין.

דבר ראשון, HP לא מקבלת בכלל את האחריות הבינלאומית שלך. נקודה.

דבר שני, אתה תמיד יכול לטפל ברכב לבד או במוסך שאתה בוחר - לא דווקא במוסך של דלק מוטורס.

ואם אתה רוצה לשמוע סוד, כשתלך למוסך מורשה, לא באמת יהיה אכפת לו שהבאת את הרכב בייבוא אישי בשביל שהוא יעשה לך טיפול 10K.

מבחינתו, תביא טויוטה למוסך של מאזדה והוא יעשה לך את הטיפול.

הבעיה היחידה שתתעורר זה כאשר תצטרך לממש את האחריות הבינלאומית.

בדיוק כמו עם HP, ובדיוק כמו עם הLCD של טושיבה.

מה שהמדינה מנסה למנוע זה מצב שמישהו נוסע ברכב, שמהווה סכנה בטיחותית, בגלל שאין מוסך בארץ שיכול לטפל לו ברכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איך בדיוק המדינה מונעת את זה?

באותה מידה יכולים להסתובב פה מאזדות לא בטיחותיות כי לא הכניסו אותם למוסך(למרות שהם עלו לארץ דרך היבואן).

לכל המקרים יש תשובה אחת, טסט שנתי.

פורסם
Discover, הפתרון שהצעת לקרמבו אינו ישים וזו בדיוק הבעיה ועל זה מלינים חלק מהחברים פה.

בכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3568372,00.html מ YNET מתואר המצב ככזה שבעצם לא השתנה כלום, מחר אני לא אוכל להביא פוקוס ST כי אף אחד לא יחתום לי, כשארצה לממש את האחריות הבן-לאומית שקיבלת מהיצרן, היבואן ומוסכי השירות ימררו לי את החיים.

מה שמציעים פה זה כך : היבואן לא מוכן להביא פוקוס ST כי זה לא משתלם לו? שיתן לאחרים (כולל סוכנות יבוא) להביא מבלי לקשור את התוצרת ליבואן. מי שיביא ידאג לטפל, להביא את חלקים+הידע מחו"ל ושהיבואן הרשמי לא ידחוף את האף לדגמים שהוא מסרב למכור.

באשר למקרה הספציפי של דלק מוטורס. דווקא דלק מוטורס הם היבואן שמגלה הכי נכונות לעזור בייבוא האישי.

הם מנפיקים אישורי ייבוא ללא בעיות וללא ויכוחים ובלי כל תשלום. יש מישהי שזהו התפקיד שלה. כל מי שמביא

מוסטנג לארץ מכיר אותה ויודע שדלק מוטורס הם דווקא דוגמה ומופת בנושא הייבוא האישי (אולי בגלל שזה ממש לא

מזיז להם כי בין כה וכה המכירות שלהם עם 90% ליסינג).

Lexus CT200H

פורסם

את האמת שבumi יש מספר עובדות שהתפקיד שלהן זה אישורים לייבוא ,הן עובדות מול המהנדס שלהם ומול הלקוחות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם כך איפה הבעיה? למה אנחנו לא רואים פה פוקוס ידנית, קורסה OPC וקורבט Z06??

פורסם

קורבט בהחלט יש. גם C6. למה לא Z06? כי היא יקרה ולא נוחה מחוץ למסלול המרוצים.

פוקוס ידנית, קורסה OPC ? כי אנשים לא מוכנים להשקיע בזה כסף.

אם מישהו היה רוצה להביא פוקוס ידנית - הוא היה יכול להביא.

נכון, זה היה עולה יותר מאשר האוטומטית שדלק מוטורס מביאה - אבל בהחלט אפשרי.

OPC ? כי חוץ מה-מ-ו-ן כוח, זה חרא של אוטו (יחסית למתחרות כמובן) :)

מי שיכול לקנות OPC כנראה מעדיף את המתחרות שלה שמשווקות בארץ (GTI, TYPE R, MEGAN SPORT וכו')

פורסם

יבוא אישי יכול להיות שווה, בד"כ, במידה ומדובר ברכב יקר מאוד.

לייבא כל רכב שהוא מקבוצה 3 אולי 4 זה דבר מטורף, לא משתלם, ועוד לא הזכרנו את כל הסבל, שתצטרך לעבור עד שרכב יגיע לפה.

פורסם

לא התכוונתי לדגמים הללו ספציפית, הם באו כדוגמה לרכבים שאפשר וצריך לראות על הכביש(אולי לא את Z06).

בדיוק כמו שgabi1973 אומר, הסבל שתעבור לא שווה אלא אם זה רכב יוקרתי.

הדיון הוא לא על דגם זה או אחר אלא על הזכות הבסיסית של צרכן במדינה לקנות רכב מבלי שיכתיבו לו מראש מתוך מה לבחור.

אגב אם אני לא טועה אז קורסה OPC צריכה לעלות כמו איביזה קופרה ולא כמו מגאן ספורט.

פורסם

גבי,

הפורד מוסטאנג נכנסת לקבוצה 3-4 ועובדה שיש הרבה כאלה :roll:

פורסם

אחרי כל המיסים היא נכנסת?

יכול להיות, אם אתה אומר.

מה שהייתי קונה, אם זה מעניין בכלל, זה Jetta TSI עם גיר ידני.

זה לצערי אין.

פורסם

זה אתה יכול להביא בצ'מפיון.. (את הגולף אני יודע בוודאות שמביאים. ההגיון אומר שאין סיבה שלא יביאו את הג'טה) :roll:

פורסם

הגולף עם Tsi רק עם עם DSG -כך נאמר לי בסוכנות לפני כחצי שנה.

בעקבות המידע הזה קניתי את הינדאי.

קשה לי להאמין, שבינתיים השתנתה התמונה, הלוואי.

פורסם
לא התכוונתי לדגמים הללו ספציפית, הם באו כדוגמה לרכבים שאפשר וצריך לראות על הכביש(אולי לא את Z06).

בדיוק כמו שgabi1973 אומר, הסבל שתעבור לא שווה אלא אם זה רכב יוקרתי.

הדיון הוא לא על דגם זה או אחר אלא על הזכות הבסיסית של צרכן במדינה לקנות רכב מבלי שיכתיבו לו מראש מתוך מה לבחור.

אגב אם אני לא טועה אז קורסה OPC צריכה לעלות כמו איביזה קופרה ולא כמו מגאן ספורט.

אני רק רוצה להיות בטוח שאני מבין אותך נכון: לא מספיק לך שאפשר להביא דגם X ביבוא אישי: אתה רוצה שהיבואן יעשה את זה, בין אם זה מוצא חן בעיניו ובין אם לא.

במלים אחרות (שוב, אם הבנתי נכון): אתה רוצה שהיבואן יעשה משהו שלא נוח לו ולא מתאים לו ואולי עולה לו כסף - כי לך לא נוח ולא מתאים ויעלה כסף לבצע את זה בעצמך?

אגב, כמו שכבר אמרתי, אין לי ספק שליבואנים לא תהיה שום בעיה עם יבוא מקביל של דגמים שהם עצמם לא מעוניינים לייבא. זה לא מפריע להם ולא פוגע בהם - כל עוד לא הם אלו שנתבעים לספק את השירות והאחריות והחלפים. ברגע שהמדינה תהיה מוכנה לזה יהיו לנו חיים הרבה יותר קלים, אני חושב.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

TShavit, הבנת לא נכון.

כוונתי הייתה לא שהיבואן ייבא אלא סוכנות יבוא מקבילי, כאלו שמוכנים "לכאבי ראש" של יבוא יחידות בודדות ותמיכה בהם.

אני יודע שהחוק לא אוסר זאת במפורש ואציין שמעולם לא היה לי ניסיון ביבוא אישי (עדיין לא) ולכן עולה תהייתי היכן כל אותם קורסה OPC ושאר הדגמים שאינם משווקים כאן וכיצד הם לא הגיעו ביבוא אישי.

• תוכן חדש...