Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה והיא כזות

האם כשה אני נוסע על 20 קמ"ש ו 1500 סל"ד הרכב יצרוך אותו דלק כמו שאני נוסע על 50 קמש ועל 1500סל"ד

מדבר עקרונית

ברכב אוטומט

כמובן זה לא בידיוק ככה הסלד אם הקמש מבחינה עקרונית אני מיתכוון ושואל הצריכת דלק תהיה זהה או שונה

פורסם

מבחינה עקרונית תפעיל את ההגיון שלך.

לחצת על דוושת הגז? האוטו נסע מהר יותר.? האוטו צורך יותר דלק.

זה כמו שתשאל עכשיו אם תיסע ב 30 קמ"ש או ב 100 קמ"ש שניהם ב 2000 סל"ד לדוגמא.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

צריכת דלק זה דבר מורכב אבל אם אתה שואל עקרונית.

צריכת הדלק לא מחושבת לפי סלד (סיבובי סרק זמן הזרקה 3.1ms וברגע שתתקבע על 4000rpm גם 3.1 לפי אותה לחיצה).

מורכב מעומסי מנוע,חיישן מצב מצערת........

ואל תשכך ככל שאתה נוסע יותר מהר יש לך התנגדות לגלגול יותר חזקה,שגורם לעומס מנוע,שבאופן אוטומטי מגדיל זמן הזרקה(דלק)

על מנת לשמור את הרכב מהירות.אבל זה יותר מורכב אבל עקרונית זה הכיוון.

מכון דיאגנוסטיקה

פורסם

בדרך כלל הצריכה דלק האופטימלית לנסיעה היא באיזור מהירות של 80 קמ"ש.

מתחת למהירות או מעל למהירות המנוע יצרוך יותר דלק

פורסם
צריכת דלק זה דבר מורכב אבל אם אתה שואל עקרונית.

צריכת הדלק לא מחושבת לפי סלד (סיבובי סרק זמן הזרקה 3.1ms וברגע שתתקבע על 4000rpm גם 3.1 לפי אותה לחיצה).

מורכב מעומסי מנוע,חיישן מצב מצערת........

ואל תשכך ככל שאתה נוסע יותר מהר יש לך התנגדות לגלגול יותר חזקה,שגורם לעומס מנוע,שבאופן אוטומטי מגדיל זמן הזרקה(דלק)

על מנת לשמור את הרכב מהירות.אבל זה יותר מורכב אבל עקרונית זה הכיוון.

אבל זה לא באופן אוטומטי, אתה צריך ללחוץ על הדוושה כדי שכל מה שאתה מתאר באמת יקרה.

אם אתה לא מכניס יותר אויר - למה שהמחשב יזריק יותר דלק? הוא מנסה לשמור על יחס מסוים לא?

פורסם

אתה לא מכניס יותר אויר אבל עומס מנוע גדל מעומסים:יחסי עברה משתנים,רוח,חיכוך ולכן משהוא צריך לפצות על זה

למרות שאתה לא לוחץ עוד על הדוושה.

מכון דיאגנוסטיקה

פורסם

איזה חפירות, הזרקה, עניינים, לאן הגעתם עם החישובים?

פשוט מאוד: חוק שימור אנרגיה, כלל שתזוז יותר מהר, תידרש יותר אנרגיה , שתתבטא ביותר דלק (אלא אם כן יש לך מפרש ברכב).

נקודה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אוקי

אז עוד שאלה

איך זה הגיוני

הרי תמיד בנתונים שברכב כתוב שהצריכת דלק בבין ערוני קטנה מצריכת דלק עירונית

שבעיקרון בעיר אתה נוסע בסביבות ה50 נגיד

ומחוץ לה אתה נוסע על 100

עכשו בחוץ יש יותר לחץ רוח וכולי וכולי

מישהוא יכול להסביר את זה?

• תוכן חדש...