Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סאבוופר "12 של רכב שנשרף ז"ל. יש לי קשר מיוחד לסאב הנ"ל שמלווה אותי כבר מעל 5 שנים בשימוש ביתי. אחרי שהוא נשרף פירקתי אותו מהארגז במחשבה לחבר שם אחר אבל לבסוף מצאתי כפול במחיר מצחיק למערכת בבית אז ירדתי מזה.

בגדול, ממה שאני מכיר, האלמנט כאן שונה, במרכז המגנט אחורה יש רשת כאילו יש חלל פתוח במרכז המגנט. מה המטרה של זה? גישה לסליל?

שאלה שניה: הסאב לא גמור לחלוטין, אני שומע את מה שאני מכניס לו מהמערכת בווליום נמוך כאשר ברקע אני שומע "פיצפוצים" - כמו ניצוצות בקצר חשמלי, לא נראה אור ואין עשן:lol:. שו?

בקיצור לשאלה המטומטמת הגדולה: מה זה אומר? יש תקווה לאלמנט הנ"ל? או בקיצור אם היה ניתן לתקן את הסאב בעלות של 200-300 ש"ח ואפילו קצת צפונה, הייתי עושה את זה עקב הערך הסנטימנטלי. יש מידע/המלצות?

פורסם

תקשיב לגבי תיקון השאלה מה שווי הסאב.

עם סאב כזה עולה 500 שקל ותיקון שלו עולה 200-300 זה לא שווה בכלל.

מה שגם בכמה מאות שקלים האלה אתה יכול לקנות סאב חדש.

מה אתה כל כך אוהב בסאב הנ"ל שאתה רוצה לתקן אותו אפילו שהתיקון יעלה הרבה?

תוכל אפילו למצוא לו מחליף ראוי.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תודה תודה! אם לא ניתן לתקן אני יאלץ להמשיך הלאה.. כבר דיברתי עם פסיכיאטר ואני מתכונן לגרוע מכל..

אבל בכל אופן, מכיוון שהעסק דיי טרי, רציתי לדעת בכ"ז האם יש סיכוי לתקן.

פורסם

נראה לי שניתן, תמיד בעיקרון ישנה אפשרות

דואק רמקולים- במרכז , אומגה אודיו- במרכז, פול דיזיין בקריות ליד צומת קריית אתא

יכול להיות שזה סליל שיצא ממירכוז אם באמת חשוב לך אז ניתן, איתמר נתן חוות דעת על אומגה אודיו ודואק, תערוך חיפוש בנושא , כמו שאני זוכר באומגה הוא שילם מחיר נמוך מאוד

פורסם

אוקיי, לאחר חיפוש על השם "דואק", ויש הרבה חומר על הנ"ל, נראה שיש לסאב שלי סיכוי לחזור לחיים במחיר סביר. על המילה "אומגה" לא הייתי מבצע חיפוש בפורום אודיו כדי לא לקבל משוואות פיזיקליות.

תודה רבה.

איפה בדיוק זה פול דיזיין? בצומת אתא יש את מגה-לייט, התקשרתי אליהם ליעוץ והם אמרו שזה לא משתלם עד לא אפשרי לשפץ. מצד שני לא פירטתי יתר מידי והם בכלל מתעסקים בציוד כבד (הגברת אירועים). אתה לא מתכוון במקרה אליהם?

• תוכן חדש...