Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שכחתי היום את מפתחות רכבי בסוויץ' [שרייד 92], ונעלתי את הרכב עליהם.

מיד כשיצאתי הבחנתי בכך, ועמדתי אובד עצות ליד הרכב, עד שהבחין בי בן מיעוטים, ואמר לי "2 דקות המפתח אצלך".

זה באמת לקח לו 2 דק', הוא שיחק עם חוט ברזל במנעול עד שנפתח.

אבל להוותי המנעול נהרס, ולא מגיב למפתחץ

א. יש אפשרות לתקן זאת בלי להחליף מנעול?

ב. אם לא, יש אפשרות להחליף מנעול ללא צורך במפתח נוסף בצרור?

ג. מכירים מנעולן זול באיזור ירושלים?

ד. לעולם! לעולם! אל תרשו לבן מיעוטים לעזור לכם בפריצת הרכב. אין להם רגש למנעול בן 15..

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תגיד לו תודה שעזר לך.

תאר לך מצב שאתה רחוק מהבית וקורה לך דבר כזה, מה תעשה?

יש פירסום פה בפורום על "פאר המנעולים".

אם אתה מאיזור ב"ש אני אוכל לתת לך המלצה למקום שיוכלו להתאים את המפתח שלך למנעול חדש.

פורסם

א. אמרתי לו תודה. אבל שכחתי לציין שביקשתי ממנו מפורשות שאם יש חשש שיגרם נזק למנעול, אני מעדיף לחכות שאשתי תביא לי את הרזרבי מהבית [40 דק' משם]. עדיף להפסיד 40 דק' מאשר להסתובב לנצח עם עוד מפתח או לשלם מאות שקלים עבור תיקון, לא?

ב. תודה על העזרה מאזור ב"ש, אבל כתבתי שאני מירושלים. שוב תודה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
א. אמרתי לו תודה. אבל שכחתי לציין שביקשתי ממנו מפורשות שאם יש חשש שיגרם נזק למנעול' date=' אני מעדיף לחכות שאשתי תביא לי את הרזרבי מהבית [40 דק' משם']. עדיף להפסיד 40 דק' מאשר להסתובב לנצח עם עוד מפתח או לשלם מאות שקלים עבור תיקון, לא?

ב. תודה על העזרה מאזור ב"ש, אבל כתבתי שאני מירושלים. שוב תודה.

תפנה ליוסי מ " אוטו סוויץ' " בירושלים איזור התעשיה

טלי 0522604671

0522547407

בחור חביב ישר ומקצועי

פורסם

יש בחור בקניון אחים ישראל יושב בתוך דוכן של שכפול מפתחות הוא תיקן לי את הסוויץ' של המרצדס וסידר לי מנעול של הדלת.

• תוכן חדש...