Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון שלי (לא מבוסס משפטית) - שאבא שלך ישלם כמה שיותר מהר את הקנסות ויחזיר את הרישיון - ואז תראו מה עושים.

אולי אפשר לטעון שלא ידעת שאביך לא שילם את הקנסות.

פורסם

רעיון שלי (לא מבוסס משפטית) - שאבא שלך ישלם כמה שיותר מהר את הקנסות ויחזיר את הרישיון - ואז תראו מה עושים.

אולי אפשר לטעון שלא ידעת שאביך לא שילם את הקנסות.

הוא בכלל לא צריך לדעת אם יש לאביו קנסות או אין. הוא חייב לוודא שיש לאביו רישיון נהיגה העומד בדרישות המלווה, לפני כל נסיעה ונסיעה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לדעתי עורך דין יוכל לעזור לך בעיניין,אולי להוציא מכך שלאבא שלך בעיקרון יש רשיון ובגלל הנסיון שלו הוא יכול לשמש כמלווה,כי הרי זאת המטרה.

תנסה,אין מה להפסיד,ולדעתי זאת תהיה שלילה,לאור הנסיבות לפחות כמה חודשים =\

פורסם

האב ללא רשיון כבר שלוש שנים.

כאשר הוא ישלם את הדוחו"ת וירצה את הרשיון שלו חזרה הא יצטרך לעשות תאוריה וטסט חדשים (כל שלילה/רשיון לא בתוקף של מעל שנה מחייבים את זה). לאחר הטסט הזה הוא בחזרה נהג חדש מה שפוסל אותו מלהיות גם אז מלווה.

פורסם

זה נראה שגם aa123 וגם איתמר לא קראו את השירשור ועברו מהודעה ראשונה ישירות לתגובה, אחרת איך הם חושבים שיש פתרון לילד אם ברגע שהאבא יקבל סוף סוף רישיון הוא בעצמו (האבא) יהיה נהג חדש שחייב במלווה.

וכדי לחדד את הנקודה קצת יותר -לא משנה אם לנהג יש שלילה לשלוש שנים, או לשבועיים.

בתקופת השלילה אין לנהג רישיון ולכן אינו יכול להיות מלווה.

גם אם נגמרה תקופת השלילה וטרם הוציא את הרישיון מהפקדה - הנהג עדיין נחשב כחסר רישיון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הקצין לקח לי את הרישיון ל30 יום ומשפט בעוד איזה חצי שנה.

נראה לי יצאתי בזול... חשבתי כבר שאני יצתרך לעשות טסט והמלווה יתחיל מחדש, אבל לא.

-Kurtik.S-

פורסם

אתה עוד לא יודע אם יצאת בזול או לא, את זה תדע בעוד חצי שנה, אחרי שהשופט יכריע בדינך.

יש עונשים מסויימים שאם נגזרו עליך, מחזירים אותך להתחלה - כלומר יכול להיות שבתום השנתיים נהג חדש שלך, תגלה שאתה צריך לעושת מחדש תאוריה וטסט ותחזור להיות שוב נהג חדש לשנתיים נוספות כולל חובת מלווה שתידרש לה.

.

פורסם

נראה לי יצאתי בזול... חשבתי כבר שאני יצתרך לעשות טסט והמלווה יתחיל מחדש, אבל לא.

המשפט עוד לא הגיע.

Xbox12341

פורסם

אם היית בשלילה או רשיון לא בתוקף ואתה מבצע טסט ותאוריה מחדש,זה מחזיר אותך להיות נהג חדש?:shock:

אתה בטוח במה שאתה אומר?:shock:

פורסם

מלווה לא יכול להתחיל מחדש , נהג חדש כן.

פורסם

קרה לחבר שלי אותו דבר אמורים לקחת לך את הרכב ל 30 יום ואתה משלם על כל יום שהוא שם...ושלילה זה בטוח שיהיה לך

אבל למה אתה נוסע עם אבא שלך ואתה יודע שהוא לא יכול להיות מלווה ?עד שכבר יש לך רשיון ביד אתה סתם מסכן אותו

והשלילה תבוא לך על תוקפת המלווה ככה שזה לא כלכך יהיה אכפת לך לחבר שלי היה חודש אחרון למלווה והביאו לו חחודש שלילה ואחר כך הוא פשוט נסע בלי מלווה וזהו

לדעתי לך על ה"ראש קטן" כמו שאמרו תשלמו הכל כמה שיותר מהר ...

HONDA

פורסם
מלווה לא יכול להתחיל מחדש , נהג חדש כן.

במקרה ואתה נתפס נוהג ללא מלווה יכול להיות שתקבל נהיגהעם מלווה שוב,או בתום שנתיים משרד הרישוי יכול להחליט שאתה תצטרך לעשות טסט+תאוריה מחדש

בקיצור כל הסיפור לא מומלץ כפי שנאמר למה לסכן את הרישיון אם אתה יודע שלאבא שלך אין רישיון בתוקף?

פורסם

לא.במקרה שאתה נתפס ללא מלווה = החרמת הרכב ל30 יום ומשפט!

במקרה הזה אני מאמין שהקצין הקל עליו בגלל שהוא היה אם אבא שלו וראה במחשב שלאבא היה רישיון בעבר.

פורסם

בסה"כ נכון כנראה הוחלט לא לקחת את הרכב מהשיקול שהיה מלווה אבל לא ממש מלווה תקין.

בכל מקרה אם היו מחרימים את הרכב אין מי שיסע עליו כי גם ככה כולם ללא רשיון/שלילה אלא אם כן אמא נוהגת זה כבר משהו אחר

• תוכן חדש...