Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן דיזל 99 שמאז שקניתי אותו עשה לי את המוות. מספר פעמים ראש מנוע וכל שבוע הלך חלק אחר.תקע אותי לא פעם בדרךלעבודה וממנה. כיום הרכב שבק חיים. המנוע מתחמם ולפי כל התאורים שוב ראש מנוע הלך. יש ברשותי רק 15000 שקל. אני מתלבטת ושואלת אותם המומחים והיודעים במקום שלא אעשה טעות כמו שעשיתי שקניתי את הרנו הזה. האם להשקיע במנוע ובתיקונים נוספים. או לעזוב את הרכב הזה(אולי אצליח למכור) ואקנה לי איזה טויוטה קרולה שנת 94-95

אני אודה לכם. הרכב הזה הוא הרגלים שלי לעבודה אני גרה ביישוב מרוחק.שמצריך רכב אמין. תודה חני

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע כאילו קנית רכב לא מטופל במיוחד.

המגאן דיזל נחשב רכב אמין למדי.

לגבי זה שהראש מנוע דורש תיקון (שוב) - מה לגבי המוסך שעשה את העבודה ? עבר זמן האחריות שהם נתנו לך עליו?

לדעתי לעבור לרכב ישן יותר משמעותית רק כי הוא יפני לא ממש יעשה לך נפלאות באמינות (אבל שוב , הכל תלוי באיזה מצב הרכב שלך , והלקח הלאה הוא לקנות רכב מטופל כראוי, כי אין סיבה שמנוע דיזל כזה ישבוק כמה פעמים בטיפול טוב וקילומטראז' סביר)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יש לי רנו מגאן דיזל 99 שמאז שקניתי אותו עשה לי את המוות. מספר פעמים ראש מנוע וכל שבוע הלך חלק אחר.תקע אותי לא פעם בדרךלעבודה וממנה. כיום הרכב שבק חיים. המנוע מתחמם ולפי כל התאורים שוב ראש מנוע הלך. יש ברשותי רק 15000 שקל. אני מתלבטת ושואלת אותם המומחים והיודעים במקום שלא אעשה טעות כמו שעשיתי שקניתי את הרנו הזה. האם להשקיע במנוע ובתיקונים נוספים. או לעזוב את הרכב הזה(אולי אצליח למכור) ואקנה לי איזה טויוטה קרולה שנת 94-95

אני אודה לכם. הרכב הזה הוא הרגלים שלי לעבודה אני גרה ביישוב מרוחק.שמצריך רכב אמין. תודה חני

סיפור מעט מורכב.

את קנית מגאן משומשת - אם הבנתי אותך נכון - וכיום על פי טענתך הרכב למעשה יצא מכלל שימוש.

1 קשה לנו לדעת מה ההיסטוריה של המגאן שברשותך. אם תספרי לנו קצת יותר, אולי נוכל לעזור לך קצת יותר.

2 מדוע את חושבת שרכב משנת 94-95 יהיה אמין יותר? אין כמובן שום בטחון שכך יהיה הדבר.

או שמה את אומרתף שיותר גרוע לא יכול להיות?

3 איך תמכרי רכב מושבת לגמרי? מי יקנה אותו, יותר נכון בכמה?

כלומר רוב הסיכויים שכך או אחרת תצטרכי לתקן את הרכב הקיים - גם הפעם.

פורסם

הבעיה הראשונה שלך הוא מוסכניק מנייאק אשר כנראה עושה לך עבודה כל כך טובה כי הוא דלוק ורוצה לראות אותך יום יום..

אם עושים ראש מנוע טוב, אין סיבה שיהיה צורך לחזור עליו שוב בתכיפות שאת מתארת , ספרי קצת יותר על התקלות , מידע כללי על הרכב , הק"מ שהוא עבר , תקלות ספציפיות , ואם יש לך חשבונות עם תאריכים עדיף סקירה מסודרת.

בעיקרון המאגאן דיזל אמינה מאוד, היא שירתה בנאמנות גם בצהל, ולטחרונה ידידה טובה רכשה מאגאן כזו מצה"ל והרכב נוסע והרבה ללא כל בעיה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אקדים ואודה לכם על תגובותיכם הנהדרות. קניתי את הרנו מחברה לפני שלוש שנים. כל פעם צצה בעיה חדשה למרות שבבדיקה נאמר לי שהרכב טוב. המנוע עשה הרבה קילומטרז 35000 . כל פעם התפוצץ צינור זה או אחר. הרכב התחמם הלך ראש מנוע . הסיפור הזה חזר על עצמו ארבע פעמים. זו הפעם החמישית.במידה ואקח את עצתכם וכן אשריע ברכב הזה. האם להחליף מנוע שעבר כל כך הרבה שיפוצים.או שוב לעשות ראש מנוע?מה אתם אומרים אני ממש מחכה לעצותיכן. אגב אין כמעט חלק שלא הוחלף. וונטה. צינורות מספר פעמים. כל מיני חלקים. שרשרת טיימין. תושבת מנוע. ברקסים. כמעט כל דבר העולה על הדעת. רק לא גיר. מקווה שהוא לא בדרך במידה ואחליט לתקן. אני כל כך מאושרת לדעת שהעזר בפורום שכזה לבורה שכמותי בעינייני מכוניות. חני

פורסם

כנראה שהגעת לרכב שהוא בור בלי תחתית.

קחי את ה 15K שלך ותקני משהו אחר - אבל בנזין, קטן וחסכוני (סטייל סקסו 1.4\1.1 ידנית).

צריכת הדלק תישאר מעולה, האמינות תשתפר פלאים ולא תצטרכי לבקר לעיתים תכופות במוסך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פעם חמישית הולך ראש מנוע?

את בטוחה?

זה פשוט בלתי הגיוני בעליל.

ייתכן ואת אולי מתבלבלת בין כמה מושגים?

כי זה פשוט לא סביר.

אני אפילו לא יודע מה לחשוב.

פורסם

בצער רב אני חושב שעדיף לך לעזוב את הרכב הנוכחי ולא להוציא עליו עוד כסף.

אם כל מה שיש לך זה 15,000 ש"ח, וכעת תצטרכי לשלם עבור התיקון כמה אלפים טובים מתוך הכסף הזה - חבל על הכסף. מעבר לכך, צריך לבדוק מתי טיפלו לך ברכב בפעם האחרונה, ואולי לדרוש מהמוסך שיקח אחריות על מעשיו.

כתבתי כאן בעבר כי נכוותי כל-כך חזק מרנו (גם משנת 99) שמכרתי את האוטו לראשון שבא לקנות, וקניתי רכב אחר.

כמוך גם אני נאלצתי לתקן שוב, ושוב, ושוב, כל מיני דברים - ולא היה לזה סוף. הסוף הגיע כשהאוטו נמכר.

כבר האשימו אותי בפורום בקשקושים לא ראויים לפורום מקצועי, וייתכן והתגובות האלו יחזרו גם כאן - עצתי לך, מהמקום שבו אני הייתי בעבר - תמכרי את הנבלה בלי להסתכל אחורה, ובלי לחשוב כמה כסף זרקת על האוטו. המחשבות האלה לא מביאות לשום מקום, ואת הנעשה אין להשיב. תקני רכב אחר, ותהני. (תשתדלי לא לקנות רנו אחר...)

למרות הכל, זה לא יותר מאוטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

**נא לא לצטט הודעה קודמת**

אני מסכים, מהרכב הספציפי הזה רצוי להיפטר.

השאלה איך, הרי היא כותבת, שנכון להיום הרכב "שבק חיים".

איך היא תמכור רכב מושבת ובכמה, שזה נושא מרכזי גם, לאור העובדה שהתקציב דל.

פורסם

המחשבה הכי קרה בעולם.

יש לה 15,000 ש"ח לאוטו. זהו.

לתקן את הנבלה? לא. מוכר אותו כמו שהוא. גם תמורת 5000 ש"ח. גם תמורת 7000 ש"ח וגם תמורת 3000 ש"ח.

השוק של המכוניות האלה לא משהו. אם כעת היא צריכה לעשות ראש ולהוציא עוד 7500 ש"ח, ואח"כ לנוכח השוק הקשה של המגאנים האלה, למכור אותו ב 15,000 ש"ח, ואולי בפחות, לא עשינו בזה דבר. ואולי היא לא תקבל עבורו 15,000, ואולי יהיו עוד תקלות? אין לזה סוף. המכירה יכולה לקחת הרבה זמן, והיא חייבת אוטו אמין לנסוע עימו.

למכור אותו בדיוק כמו שהוא.

החישוב הכי קר שאפשר לעשות. מותר לבכות קצת (מקסימום חצי שעה). וזהו. פרופורציות. נכון שאלמלא הנבלה אפשר היה לעשות בכסף המון דברים. זה לא משנה את התמונה.

לקנות אוטו אחר ב 15,000 ש"ח, למכור את הנבלה כמו שהיא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני שוב מודה לכם על העצות המועילות ואקח אותם לתשומת לבי. אגב אכן ראש מנוע הלך חמש פעמים ואני מתמצאת לא רע כי אני הייתי זו שנתקעה בכבישים ושילמה את המחירים. בנתיים חבר טוב שהוא בעל מוסך. בדק שוב את הרכב לתענתו יש להחליף קודם את הרדיאטור כי הוא סתום. אחר כל יבדוק למה האוטו מתחמם כי הוונטה לא עובדת בגלל שכנראה יש אוויר במערכת. עדין לא ברור לו אם האויר נובע מנזק לראש המנוע או בעיה אחרת. בכל אופן אם אני אצא בשלום מהתקלה הזאת. אמצא דרך אך למכור אותו. הבטחתי לעצמי להעזר בידע הרב שיש לכם.

פורסם

אנשים עושים את השטות הזו של לקנות רכב עם המון המון ק"מ, בלי להשקיע את הכסף הנדרש ביישור קו.

אני רכשתי סיטרואן קסארה עם 290 אלף ק"מ על השעון, ואחד הדברים הראשונים שעשיתי, יום אחד שרכשתי את המכונית - זה להכניס אותה ליישור קו עצבני במוסך מורשה, שהחליף כל דבר שעשה סימנים של משהו בלוי שהולך להתפרק ולתקוע את האוטו.

מאז עברה כמעט שנה ו-14 אלף ק"מ, והדבר היחידי שקרה זה פיוז שהותך ולצערי גרם להפסקת הפעולה של מאורר רדיאטור. לא נעים במיוחד, אבל לא נגרם נזק למעט 300 ש"ח להחלפת בית פיוזים למחרת היום.

לגבי הראש מנוע 5 פעמים, אין ספק שלא מדובר במוסך מורשה וכמעט בטוח במוסכניק גרוע. כואב לשמוע.

הצעה שלי- שיפוץ עצבני של המגאן הזו, במוסך מורשה לפי המלצות המוסך - ואח"כ שקט נפשי להרבה זמן.

אני שוב פעם אומר, הזול תמיד יוצא יקר. אין כמו מוסך רשת מורשה שגם נותן יחס איכותי ללקוח. רק צריך לחפש אותם.

פורסם
פעם חמישית הולך ראש מנוע?

את בטוחה?

זה פשוט בלתי הגיוני בעליל.

ייתכן ואת אולי מתבלבלת בין כמה מושגים?

כי זה פשוט לא סביר.

אני אפילו לא יודע מה לחשוב.

יש בפורום דבר נחמד, שנקרה "חיפוש הודעות קודמות"

הינה שירשור שפתחה הבחורה לפני שנה.

כבר אז הרכב היה אחרי 3 שיפוצי ראש מנוע.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=166059

פורסם

גם במידה וצינור מתפוצץ והמנוע מתחמם יש מספיק זמן כדי לעצור בצד ולדומם מנוע, לפני שמספיקים להרוס את הראש וכבר קרה לי דבר כזה לפני חודשיים בערך.

במקרה הנ"ל מדובר על חוסר תשומת לב או מוסכניק שמעדיף לעשות קופה על חשבון הלקוח וממציא תקלות.

• תוכן חדש...