Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

cx25gti תשמע יש לך ראיה צרה ומאוד ילדותית.

מה זה משנה בכלל אם זה כן רנו או לא רנו - צריך להעיף את הרכב הזה בהקדם האפשרי !

GOT סחוג?

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שיש לך בעיה בהבנת הנקרא.

אני התיחתי לאמירות הכלליות על רנו של חלק מהמגיבים ולא על הרכב הספציפי שהוא נבלה סרוחה שלא קיבלה טיפול נאות , ומחזירה על כך ביד רחבה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CX25GTI, ברשותך אשאל שאלה אחת.

למה אתה וגם חלק מהמגיבים האחרים חוזרים על המנטרה "רכב מטופל יהיה אמין" ואתם לא מתייחסים לחלקים, ששום טיפול מונע לא היה מאריך את חייהם.

דוגמה לחלקים אלו מניסיון אישי שלי (רכב רנו, מטופל במוסך מורשה יבואן, בפרקי זמן המומלצים על ידו)

1. לוח שעונים (פעמיים).

2. מפתחות הרכב (עם אימובילייזר) - 2 מפתחות.

3. ידית איתות

4. שלטים לנעילה מרכזית

5. מנעול דלת

6. מעצור דלת

7. נורית כריות אוויר דולקת עקב בעיית מגעים

8. פולי מנוע

10. סדק בבית טרמוסטט

11. פלשר למאותתים

12. חיישן מהירות בגיר

13. משאבת הזרקה

14. שסתום קידום הזרקה

15. מנוע למתזים

איזה טיפול מונה היה מונע הופעה של אחת התקלות האלו ?

פורסם

זה לא משנה, כי הרשימה חלקית ביותר, ולא כוללת עוד עשרות סעיפים, אותם אני מגדיר "בלאי טבעי" (ציריות, משולשים, בולמים, תושבות מנוע [הלכו אצלי בממוצע כל שנה] מיסבי גלגלים ודברים דומים.

מה שאני מנסה לומר, זה שטיפולים סדירים חשובים, אבל הם לא ערבות לתפקוד תקין של הרכב, כי יש חשיבות גדולה מאוד לאיכות הבניה ולאיכות המכלולים.

טיפול זה בתכלס הכלפת שמן מנוע ובלמים.

טיפולים סדירים לא משפיעם על אמינות מערכת חשמל למשל.

קחו לתשומת לבכם.

פורסם
הדבר כן קשור בתוצרת הרכב, כי לרכבי רנו יש פוטנציאל תקלות הרבה יותר גבוה ממקרר יפני פשוט כמו השרייד (מקרר משרדי :)) - ומי שיגיד אחרת, חי בסרט. דווקא אתה הוא זה שחי בסרט

לא מספיק שפוטנציאל התקלות גבוה (רק היום ראיתי קליאו ומגאן תקועות בצד הדרך, בדרך לעבודה), גם הרכב עם ק"מ אסטרונומי ומטופל במוסך של חאפרים, ומכאן מתכון לצרות שלא נגמרות.

כרגיל אייל, אצלך רכב תקוע הוא לא אמין. כבר שמענו את דברי "חוכמתך" על אמינות רכבים לפי מה שראית בבוקר. דמוגוגיה בגרוש...:roll:

בשורות בשבילך: בתור מישהו שהחזיק שרייד שנה, הרכב הזה נבלה ומתקלקל לא פחות מאחרים. ושלא תגיד שקניתי חתול בשק - קניתי יד ראשונה עם פחות מ-70K ק"מ שטופלה במורשה.

ומה אני יכול להגיד על אמינות רכבים אם כל יום במסגרת עבודתי נתקעים על כביש 6 רכבים מכל הסוגים, גדלים ומחירים ?

Veni Vidi Vici

פורסם

מה שראיתי בדרך לעבודה זה מה שראיתי בדרך לעבודה. סה"כ דוגמא ולא דמגוגיה בגרוש.

אז אתה בעצם אומר שהיתקעות בצד הדרך(לפעמים של רכב חדש לחלוטין) היא דבר טריוויאלי שאמור לקרות וצריכים לקבלו בהבנה (היום ראיתי עוד גרוטאה כמעט חדשה עם סמל מעויין תקועה באמצע איילון).

פולי מנוע ומיסבים הם דברים שצריכים להתקלקל ברכב בן 5... ועוד ועוד... (אז מה אם הוא ספורטיבי- זה לא צריך ללכת!)

אפילו דבר טריוויאלי כמו מנוע למתזים זה משהו שקשה למצוא תקין.

אני לא מכיר בן אדם אחד (בעצם אני כן מכיר אחד אבל הוא מכר מאוד מהר), שהיה מרוצה מרנו מבחינת אמינות. משאר הבחינות - על הכיפאק (כל עוד זה לא גיר אוטומטי)

אני יכול להפנות אותך לחבר קרוב שלי שקנה קליאו B חדשה מהחברה (אני הייתי תמים והמלצתי על הרכב ,לא יודע איך הוא נשאר חבר שלי אחרי פאשלה כזאת) ושאין משהו שלא התקלקל בה,

אני לא מדבר על זה שהוא החליף פעם בשנה את כל ידיות הדלתות הפנימיות שהתפרקו מסיבה בלתי מובנת + פלסטיקה נוספת.

אני מדבר על זה שהלך לוח שעונים , פעמיים !

הלך ראש מנוע ברכב חדש עם 40 אלף ק"מ מטופל במורשה !

ננעלו לחלוטין שני גלגלים אחוריים למצב שהרכב לא מסוגל לנסוע (הרכב נלקח על גרר אחרי שהרס חופשה בצפון)

מנורות שונות ומשונות : כרית אוויר, ABS

בעיות חשמל בלתי פוסקות

תושבות שהולכות על בסיס שנתי וכו' וכו'...

אתה רוצה שאמשיך?

אני לא יודע איך הבן אדם הזה אזר את הכוחות להחזיק את הרכב אחרי תקופת האחריות, שם הלך עוד פעם ראש מנוע ועוד כמה דברים, ואז הוא פשוט נתן את הרכב במתנה לאחיו , כי לא הצליח למכור אותו (סחירות בריצפה בלי קשר למצב תקינות הרכב).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אתה רציני, אצל חבר שלך ??

מה ראית מאגאן תקועה באילון ??

התגובות שלך לוקות בסטגמטיות ודעות קדומות כל כל גדולה שחבל פשוט להגיב להודעות שלך.

מעניין, אני אחראי על צי הרכב אצלנו בחברה, מאגאנים, גטה , אקורדים וגם מונדאו חדשות, כולם מפגינות אמינות דומה, אין בעיות באף אחד מהרכבים..

מעניין שאני מעולם לא נתקלתי בסיפורי הבדים הללו שהרכבים מתפרקים כליל, ואצלנו הרכבים עובדים קשה הרבה יתר מרכב פרטי..

מוזר.., אולי זה יצור מיוחד ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רוצה לחזק את דבריו של CX, ברשותי כרגע B CLIO עם כמעט 160K על המונה. חוץ מחיישן וכבלי הצתה שהוחלפו לאחרונה (משהו כמו 500ש"ח ביחד) הרכב נוסע ללא תקלות.

לפני חודש נגמר לי ולאשתי חוזה הליסינג ולקחתי במקום הגטס - קליאו חדשה.

כן. שתי CLIO בבית. זה אני ה"פריאר שלא מתחלף" מYNET, שרק רוצה להתחתן עם המוסך.

לא תשכנעו אותי - הרכב אמין, בטיחותי ונוח.

דרך אגב, להוריי טויוטה קורולה 2003 שהלך בה מנוע אחרי פחות מ150K והרכב טופל כהלכה.

אז מה? טויוטה לא אמינה?

היום ראיתי מאזדה לאנטיס תקועה על כביש 5.

מה זה אומר? מאזדה לא אמינה?

חבר'ה, דיי עם דיעות קדומות. לא לעניין ולא רציני.

יום טוף :)

פורסם

דיווח משטח:

היום בבוקר בדרך שבין הרצליה לכפר שמריהו שמוביל לכביש החוך, לפני פסי הרכבת ראיתי קורולה חדשה תקועה עם המשולש.

מסכים עם אלה, הטוענים שמדובר בסיפורי אימה ובדעות קדומות.

פורסם
אייל אתה רציני, אצל חבר שלך ??

מה ראית מאגאן תקועה באילון ??

התגובות שלך לוקות בסטגמטיות ודעות קדומות כל כל גדולה שחבל פשוט להגיב להודעות שלך.

מעניין, אני אחראי על צי הרכב אצלנו בחברה, מאגאנים, גטה , אקורדים וגם מונדאו חדשות, כולם מפגינות אמינות דומה, אין בעיות באף אחד מהרכבים..

מעניין שאני מעולם לא נתקלתי בסיפורי הבדים הללו שהרכבים מתפרקים כליל, ואצלנו הרכבים עובדים קשה הרבה יתר מרכב פרטי..

מוזר.., אולי זה יצור מיוחד ??

סטיגמטיות?

אלו בעיות שקרו אצל החבר הכי טוב שלי ושאני הייתי מעורב בטיפול שלהן, כי הוא לא מבין הרבה במכוניות.

בנוסף לכל המפורט יש בעיות שהוא פתר לבד מול המוסך , שאני אפילו לא יודע עליהן ועדיף גם לא לדעת. (ויש גם כאלה ששכחתי)

לא מבוסס על שמועות ולא על שומדבר.

אני מוכן לסגור איתך דיל כדי לסכם את הסוגייה הזאת ולהמשיך הלאה בחיים:

בוא נסכם שבקרת האיכות ברנו לא אחידה. אתה יכול ליפול על אחד אמין , ועל אחד זוועה בטירוף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דיווח משטח:

היום בבוקר בדרך שבין הרצליה לכפר שמריהו שמוביל לכביש החוך, לפני פסי הרכבת ראיתי קורולה חדשה תקועה עם המשולש.

מסכים עם אלה, הטוענים שמדובר בסיפורי אימה ובדעות קדומות.

קורולה? סתם פנצ'ר, בדוק...

:roll:

פורסם

אייל, שכחת שיש לי במשפחה גם רכב עם סמל VW ככה שלא תצליח לשכנע אותי ע"י "מראה עיניים בדרך לעבודה" לגבי שום דבר.

להגיד את האמת, כבר מזמן שאינני מתייחס אליך ברצינות כי הדבר היחיד שאתה רואה מול העיניים הוא סמל ה-VW.

זה שאתה לא מספר מה התקלות אצלך ברכבים לא אומר שהן אינן קיימות ולא תצליח לשכנע אותי אחרת.

בכלל, הדעות שלך לגבי רכבים גורמות לי לגחך. "בדרך לעבודה ראיתי מגאן וקליאו תקועות". עצרת לשאול למה ? לא, אז תפסיק להסיק מסקנות על סמך מראה עיניים אלא אם כן יש לך היכולת לתקשר עם רנו ורכב שתקוע מספר לך טלפטית מה הבעייה.:roll:

הפקת מסקנות בשיטה זו לא מראה הרבה אינטיליגנציה.

אני לעומתך מטפל ברכבים תקועים באופן יומיומי בעבודתי ואין יצרן רכב אחד שנמכר בארץ שלא נתקע.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...