Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 110K - חסכוני וקטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום היקרים,

לצערי אני כבר נהיה קבוע פה - וזה לצערי בגלל שקיוותי שכבר יהיה לי על מה לנהוג עד עכשיו.

לאלה שתוהים זה אני שפוסל טיוטה יאריס עם הערה אחת שולית בטופס בדיקה. הגדלתי לעשות וללכת על רכב חדש במקום על יאריס שנת 2004 או על ג'אז מאותה השנה.

אז ככה מה שאני צריך זה:

1. חסכונית בדלק - הנתון הקריטי ביותר.

2. עד 110K כמו שרשום בכותרת.

3. רכב קטן - אני סטודנט ולא משפחה שצריכה לנסוע בפנים, בנוסף לזה אני גר בחיפה באזור שקיים בו בעיות חנייה.

4. אמינות - אין לי זמן לבזבז על מוסכים (גם אם זה לא עולה לי כסף כי הרכב באחריות יצרן - הזמן שלי שווה כסף)

5. שיראה נורמאלי - לא מחפש לנקר עניינים ולא מחפש לעשות דאווינים על אף אחד אבל אני רוצה לנסוע ברכב שיראה כמו שצריך...

6. חייבת להיות אטומטית

זהו, אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שאני מבקש את דעתכם....

פורסם

דייהטסו סיריון חדשה.

חיסכונית, ביטוחים זולים, אמינה.

בהחלט תספק את הצרכים של סטודנט בלי משפחה.

וגם תעלה פחות מ 100K.

אפשרויות קצת יותר יקרות - סוזוקי סוויפט ומאזדה 2.

יותר מודרניות, יותר חזקות.

מאזדה 2 עם בטיחות גבוהה.

אבל קצת פחות חיסכוניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מזדה 2 , סוויפט

אולי פחות חיסכוניות , אבל בחייאת רבאק לפחות נראות כמו מכוניות ולא כמו מוטציות ( סריון )

הסוויפט עולה משהו כמו 106אלף אחרי הכל(הדגם המאובזר). ועוד ישאר לך דלק לחצי שנה+ :-) (בתקווה שמחיר הדלק לא ישתגע)

פורסם

גם סקודה פאביה החדשה נחשבת..

זולה מאוד (החל מ90K)

איכותית יותר מכל שאר האחרות, ובעלת אבזור בטיחות סביר (4 כ"א, ESP + ABS + EBD, 4 כוכבי בטיחות)

בגרסא הידנית גם יותר חסכונית מאחרות (15.3 ק"מ לליטר משולב), בגרסא האוטומטית מעט פחות חסכונית, אבל לדעתי לך על הידנית, הכי נחמדה, יותר כיפית לנהיגה והכי חשוב - תשאר לך עודף לדלק.

קח בחשבון שהמנוע מעט מרעיש בתא הנוסעים, אבל לא משהו שאמור להציק.

קח נסיעות מבחן

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

במידה ויש לך סבלנות בסביבות אוקטובר צריכה להגיע ההונדה ג'אז החדשה.

שתי מנועים בנזין 1.3 , 1.5 ותיבה אוטומטית 5 הילוכים.

ע"פ נתוני היצרן צריכת הדלק של המנוע הקטן כ 21/1 ושל הגדול והעוצמתי (120 כ"ס) כ 19/1

בהחלט חבילה מרשימה בעיקר בגלל מחירי הדלק העולים .

פורסם
מתי צריך להגיע איביזה חדשה?

אמורה להגיע, ולא לתפוס אותי במילה בסוף השנה. ככה מבטיחים, אני לא יודע עד כמה זה אמין, אבל סיאט בארץ מחכים לאיביזה החדשה כמו אויר לנשימה כדי להיכנס חזק בשוק מכוניות המיני.

יניב

### גם בהודעה זו נוספו סימני פיסוק ותוקנו שגיאות כתיב באדיבות ההנהלה ###

פורסם
מתי צריך להגיע איביזה חדשה?

המידע שברשותי מרמז על ספטמבר, כמובן קח את האינפורמציה הזו בערבון מוגבל, מכיוון שהדברים עלולים להשתנות עד אז.

• תוכן חדש...