Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מחיר הדלק מתייקר מחר ב 4%, אבל אפשר לתדלק יותר בזול.

האתר delekzol.co.il, מציג את מחירי הדלק בכל התחנות בארץ.

באתר יש מנוע חיפוש להשוואת מחירים לפי סוג דלק, עיר, אזור ועוד.

זה אתר קהילתי, חברתי.

אפשר להירשם כחבר ולקבל עידכונים בחינם על התחנות.

http://www.delekzol.co.il

פורסם

סונול כפר יונה -המקום הכי זול באיזור נתניה (אני גם מתדלק יותר מ3 שנים שם..)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יפה, אתר יעיל מאוד ושימושי.

שיט הדלק בעפולה הכי יקר כמעט מכל הארץ.

6.73 לליטר בכל התחנות.

הכי זול זה בחיפה 6.5 משהו כזה.

תודה על האתר!

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

הסולר בפתח תקווה ממש גבוהה.

איך יכול להיות שדלק שזול יותר להפיק אותו עולה יותר מדלק שיקר יורתר להפיק אותו?

טמטום גדול מאוד.

לפותח השירשור

- תודה על האתר.

פורסם
סונול כפר יונה -המקום הכי זול באיזור נתניה (אני גם מתדלק יותר מ3 שנים שם..)

1+

לאחרונה גם אני מצאתי שההנחה שניתנת שם היא הגדולה ביותר שקיבלתי עד כה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המידע שמגיע למפעילי האתר הוא מאנשים שמתדלקים בתחנות ועוברים בהם באופן קבוע, אנימשערת שאם היתה בעיה הם היו מדווחים על כך.

מאידך קשה לסמוך על המידע, כי אולי בעל התחנה הוא זה ששולח מסרונים עם ההנחה שניתנת בתחנה על מנת לקדם אינטרסים אישיים של להביא לקוחות רבים יותר לתחנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עשיתי חיפוש לדלק 98\99 בת"א וכתוב משהו הזוי מאוד.

6.37מויאלתל אביבפז

6.37 ??? זה יותר זול מ95 לא נראה לי ממש הגיוני.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
המידע שמגיע למפעילי האתר הוא מאנשים שמתדלקים בתחנות ועוברים בהם באופן קבוע, אנימשערת שאם היתה בעיה הם היו מדווחים על כך.

מאידך קשה לסמוך על המידע, כי אולי בעל התחנה הוא זה ששולח מסרונים עם ההנחה שניתנת בתחנה על מנת לקדם אינטרסים אישיים של להביא לקוחות רבים יותר לתחנה.

ל'

אני חושב שאת האתר הזה כדאי לקדם דרך תחנות הדלק בארץ, ככה לכל תחנה יהיה האינטרס להראות את המחיר הזול שלה באזור שבו היא ממוקמת, וזה יתן אולי עוד דרך לתחרות והוזלת מחירים.

במקביל לפנ שמתדלקים בתחנה כזאת או אחרת, לבדוק אם היא נמצאה מוהלת או לא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לכל האנשים מחיפה (ויש כאן המון כאלה)

יש מצב באמת שביציאה מחיפה לכיוון ת"א בנזין 95 עולה 6.37?! אם כן אני ייסע היום לתדלק לפני העלייה של הדלק.

איפה התחנה הזו נמצאת בדיוק?

למי שרוצה לפי האתר הראשון תחנת דלק של מקסים שם עולה 6.5 שזה גם ממש זול ביחס לאחרים.

השאלה אם זה נכון או לא.

אוהד.

פורסם

ohanaohad הנפצות אני מתדלק בשניהן ולא היה ולא נברא מחיר כזה לא באחת ולא בשנייה , שתיי התחנות צמודות למדד מחירי הדלק פחות התדלוק העצמי.

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אין מצב שהמחירים באתר הם אחריי העלייה של 4 אחוז , כי ההתייקרות היא היום בלילה !!

בטח מחר האתר יתעדכן למחיר החדש אחרי הנחת תדלוק עצמי.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...