Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה לקנות את המכשיר יום ראשון מאותו מוכר שכולם פה המליצו עליו בעבר.

הוא מוכר את המכשיר בגירסא 3.864 כבר תקופה ארוכה, מישהו יודע אם יצאה כבר גירסא חדשה יותר או שצפויה לצאת אחת חדשה בקרוב?

לא מצאתי תשובה באתר הרשמי של המכשיר.

תודה,

רונן

פורסם
אהלן,

אני רוצה לקנות את המכשיר יום ראשון מאותו מוכר שכולם פה המליצו עליו בעבר.

הוא מוכר את המכשיר בגירסא 3.864 כבר תקופה ארוכה, מישהו יודע אם יצאה כבר גירסא חדשה יותר או שצפויה לצאת אחת חדשה בקרוב?

לא מצאתי תשובה באתר הרשמי של המכשיר.

תודה,

רונן

זה לא ויסטה, לא יוצא עדכון כל יומיים, קנה ותהנה, נהג זהיר ועם שיקול דעת בכל מקרה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אם כבר פתחת את השרשור את אני אוסיף שאלה:

מהו המחיר של מכשיר כזה? האם הוא אמין ובאמת מזהיר כמו שצריך יותר מהמכשירים האחרים כמו הקוברה ?

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

עלתה לי שאלה נוספת לפני הרכישה, אני מקפיץ את הנושא ולא פותח חדש כי זה אותו נושא.

ראיתי שיש אפשרות לקנות מין דבר כזה שנקרא Concealed Band Display.

הבנתי שזה בעצם בשביל להסתיר את המכשיר עצמו אבל איך בדיוק זה מסתדר?

איפה שמים את המכשיר עצמו? איך הוא בדיוק קולט משהו אם ההמלצה היא לשים אותו כמה שיותר גבוהה?

בהתחלה לא חשבתי בכלל לקנות את זה אבל ראיתי את התמונה הזאת באתר הישראלי:

panel.jpg

התמונה היא של סובארו אימפרזה (גם לי יש אחת עם בדיוק אותו דש בורד) והדבר הזה יושב שמה מצויין.

שווה עוד כמעט 300 שקל?

הדבר הזה יחסוך ממני לקחת את הV1 איתי כל פעם שאני יוצא מהאוטו?

תודה 8)

פורסם

מה שעשו בתמונה הספציפית זה שפירקו את הצג LCD שקיים שם במקור, ודחפו את הV1 פנימה במקומו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה שעשו בתמונה הספציפית זה שפירקו את הצג LCD שקיים שם במקור, ודחפו את הV1 פנימה במקומו.

ממש לא.

יש לוולנטיין גרסה המיועדת "להסלקה", כך שלא יבחינו בגלאי. מה שרואים בתמונה זה המוניטור בלבד ללא יחידת הגילוי שנמצאת במקום אחר.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אה, לא קראתי נכון את התגובה שלו. חשבתי הוא ידע שמדובר בחלק נפרד

בכל מקרה, השאלה היא איך זה מסתדר עם ההמלצה לשים את הגלאי כמה שיותר גבוהה כדי שיקלוט כמו שצריך?

איפה שמים את הגלאי עצמו אם משתמשים בדבר הזה?

פורסם

DANNY, ההבדל בין המכשיר הרגיל למכשיר עם יחידת ההסלקה הוא בסה"כ עוד שלוחה קטנה שמשמת מעין אנטנה חיצונית כך שהמכשיר לא צריך לשבת על הדש-בורד ולהיות גלוי לכל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמו שהבנתי מ-גיא(שהוא היבואן של המכשיר בארץ) אז את המכשיר הם מרכיבים בפרונט של הרכב ומושכים חוט עם צג לתוך הרכב. בעיקר ברכבים צרפתים זה ככה כי יש בעית קליטה איתם בתוך הרכב. עוד הוא טען שככה הקליטה תיהיה חלשה יותר לחלק האחורי של הרכב. כלומר אתה מכוסה כמעט רק קדימה.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
כמו שהבנתי מ-גיא(שהוא היבואן של המכשיר בארץ) אז את המכשיר הם מרכיבים בפרונט של הרכב ומושכים חוט עם צג לתוך הרכב. בעיקר ברכבים צרפתים זה ככה כי יש בעית קליטה איתם בתוך הרכב. עוד הוא טען שככה הקליטה תיהיה חלשה יותר לחלק האחורי של הרכב. כלומר אתה מכוסה כמעט רק קדימה.

שחרון

בקיצור אני לא צריך את זה.

תודה על התגובה.

פורסם

כרגע נבדק רק על מצלמות בכביש 4 באזור השרון. עובד טוב ומתריע כ-150 מ' לפני כאשר יש תנועה צפופה. אחרת, כפול מזה.

בקליאו צריך להקפיד למקם אותו נכון בריבוע ששמיועד לכך בשמשה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...