Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי במזדה 3 מאחורה במהירות של איזה 10 קמ"ש (אני עם פיאסטה 98 פרטית המזדה מליסינג).

נזק אצלי: לוחית זיהוי עקומה קצת ו.... זהו.

נזק אצלו: לוחית זיהוי עקומה ואני חושב שיש כמה סריטות של צבע הטמבון שלו (אין לי שום דרך לקבוע אם אני עשיתי אותן או לא).

החלפנו פרטים אבל חבר שלי ייעץ לי לא ליידע את חברת הביטוח כי הם כנראה יעלו לי את הפרמיה שתעלה לי הרבה יותר מעלות התיקון, מה לעשות ?

פורסם

בנזקים קטנים חברות הביטוח נוטות לא להתערב , תראה כמה רוצים על תיקון הנזק אצלו ותסגור איתו על סכום.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תראה לוחית רשוי עולה בסביבות ה 50 -60 שקלים,וטמבון לכו ביחד לפחח וסגרו שלם לפחח על הצביעה(במידה והסריטת ממך.) ושלום על ישראל תפרדו כידידים.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

איזה כלבים יש כאן.

אנשים עם רכבי הליסינג שלהם נוסעים איתם בשטח, קורעים להם ת'אמאמא של המנוע, ואז שמישהו בא ונכנס בהם בטעות מאחורה, אז כל שריטה קטנה חשובה.

בתור אחד שנוסע על רכב ליסינג מהחברה, ונכנסו בו כבר, אני לא אעשה ביג דיל מכמה שריטות... זה לא ממש על חשבוני.

172

פורסם

שיחכה עם השריטות האלו עד שילך לו כל הטמבון ואז המקיף יחליף לו חדש כבר..

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

תלוי ברמת הנזק.

אם אתה מעריך שהתשלום על הנזק עולה על ההשתתפות העצמית שלך,תערב ביטוח. אבל אם הנזק להערכתך יעלה פחות- אין סיבה לערב.

172

פורסם

כמו שנאמר - הוא לא רוצה לקחת אחריות על רכב לא שלו , תחשוב שגם אם הוא מתקן בעזרתך את הרכב ואז הרכב מגיע חזרה לליסינג , ואומרים להם פתאום - אה כן , היתה תאונה ותיקנו פגוש (ולא ידוע להם כלום על זה) - הוא עלול ליהיות במקום לא נעים.

לא מענין אותו יותר מדי כי זה לא שלו והוא לא רוצה ליהיות אחראי (ובצדק) , כל תאונה מחויבת הודעה לקצין הרכב לפי ההסכם ליסינג והוא פועל לפי זה (בדיוק כמו שאני עשיתי במקרה דומה שנתקעו בי מאחור).

מה שאתה צריך לעשות לעומת זאת , זה לא ללחוץ ולהציק לבחור עם הרכב (רק יפעל לרעתך , התאונה היא אשמתך והוא יכול להגיד לקצין הרכב שלו שאתה מטריד אותו בניסיון לעשות קומבינות והקצין יכול אוטומטית להפעיל ביטוח בלי להתחשב בך והפרמיה באמת תעלה).

במקום זה תתקשר לבחור בנימוס ובקש ממנו אם יוכל לקשר אותך לקצין הרכב שלו.

ביום ראשון , צור קשר עם קצין הרכב ובקש ממנו אם אתה יכול לשלם על התיקון במקום לערב ביטוח (זה במידה והוא לא יצור איתך קשר לפני זה מהפרטים אצל הבחור).

לו לעומת זאת יש גם את הכח וגם את האינטרס לסגור את זה ביניכם.

תומר , את ההתנהגות שלך עם רכב הליסינג :) תשמור לעצמך.

רוב האנשים לא רוצים לשאת באחריות הקשורה לזה ולכן לוקחים רכב מליסינג (כדי לא להתעסק בכלל במוסכים , תאונות , תחזוקה עלויות דלק משתנות וכו) , ואתה יודע מה ? רוב האנשים גם מאוד שומרים על הרכבים האלו , כי אנחנו לא בשנת 2000 ועכשיו כן גובים השתתפות עצמית על תאונות ונזקים לרכב , וכי לאנשים זה עולה הרבה כסף והם רוצים שיהיה להם רכב יצוגי ותקין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אנשים מנצלים תאונות בכדי לשפץ את הרכב שלהם.

התאונה שעשתה אישתי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=210799

בהמלצתכם החלטתי להתנהג במלוא הנדיבות ולהחליף לה את כל הפגוש בחדש וצבוע!

בדרך הוספתי לה גם פנס קדמי וצביעת מכסה מנוע בגלל שריטות שהיו עליהן והם אינם קשורים למכה.

אבל ככה זה אנשים, אתה נותן להם אצבע....

היות ויש רכבי ליסינג בהם מחוייב המשתמש בהשתתפות עצמית גבוהה, אין לך יותר מדי אפשריות אלא להפעיל את הביטוח.

בכל מקרה מהסיפור שלי אפשר ללמוד שמכה קטנה וכמה שפשופים בפגוש יכולים להסתכם בהרבה מאוד כסף!

(ומה שהכי מעצבן שזה רכב ממש מוזנח ומליסינג לשעבר שנראה כאיל איזה ציפור הקיאה עליו, תמיד מלוכלך וחבוט ועכשיו עשו עלי קופה קטנה...)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...