Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם IDQ 12"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע IDQ 12 אינטש שמחובר ל JL 500/1.

והסאב יושב כרגע בתיבה אטומה בנפח 26 ליטר.

זה ההמלצה לתיבה הבינונית, הבעיה היאשהסאב לא יורד מספיק נמוך לטעמי, וחלש. גם הגברת הגיין לא עוזרת.

כרגע הוא חתוך למעלה ב 50 הרץ, אם אני עולה בחיתוך הוא מתחיל להיות חזק יותר אבל אז הבאס נמשך אחורה.

לדעתי הביעה היא בתיבה. כנראה אני צריך להגדיל אותה.

כבר עם הלאנזר ה 10" הבאס יותר מרשים. :roll:

כמה ליטר עדיף בשביל ה סאב הזה?

כל בעלי ה IDQ מה הנפח שלכם?

הדף נתונים: http://www.imagedynamicsusa.com/pdf/IDQ12%20D2%20V2.pdf

:cry: !!SOLD!!

פורסם

לי יש IDQ 10 אינץ והנפח הוא 19 ליטר ובדקתי עם דיסק שהוא מנגן גם 25 HZ בסדר גמור לגבי נמשך קדימה או אחורה עוד לא יכול להגיד לך, אני רק לומד להכיר שוב את המערכת שלי

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

הוא מנגן 25? או שהוא פשוט זז ב 25?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה חותך אותו ב50 מלמעלה? לפי דעתי תעלה אותו ל80-70 משהו בסיגנון. אם אתה אומר שהבארס בורח אחורה זה סביר להניח קורה כי המידבאסים שלך מקדימה לא עושים עבודה מי יודע מה. עם מידבאס חזק גם ב-80 אתה לא תרגיש את הסאב מאחורה.

איזה סט מורכב?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אז אתה אומר שהבעיה היא בסט הקדמי שלי?

שהוא לא מספיק חזק כדי "למשוך את הסאב קדימה"?

הסט הוא זה שבחתימה: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Speakers/A-Series/TS-C1353?tab=A

על כמה רצוי לחתוך את הסאב מלמעלה?

אני הולך לנסות היום את הסאב הפוך בתיבה (עם המגנט החוצה) כדי להרוויח עוד כמה ליטרים.

פורסם

לאליקו שומעים באס ב 25 והוא גם זז, לא הבנתי ממש את השאלה שלך? מה ציפית שהוא יעשה?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

25 זה תדר שקשה לשמוע. הוא מתבטא בכך שהסאב זז אבל כמעט לא שומעים דבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אל תעשה אתה שטויות האלה. תשאיר את הסאב כמו שהוא ותעלה את נקודת החיתוך ל-80.

וכן. הקומפוננט שלך מקדימה כנראה לא נותן 70-80 HZ חזק ובגלל זה הבאס "בורח אחורה".

אמיר

פורסם

תגידו,למה כל מי שקנה ID או IDQ בפורום מתלונן אח"כ שחסר לו קצת באס?

אנשים מאשימים את הקומפוננט,את המגבר,כיוונים לא טובים...אבל אולי פשוט הסאב עצמו חלש?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

הסאב עצמו בכלל לא חלש עם הגברה נורמאלית וקצת כיוונים .

אני שמעתי את ה IDQ 12 V3 שלי על alpine 9855 , מידבאסים איכותיים , ומונו ישן של רוקפורד שנתן לו בערך 500 RMS והוא נשמע מאוד חם , שלא לדבר כמה שהוא זריז וחזק , ולא שמעו אותו בא מאחורה בכלל , הוא השתלב יפה מאוד .

בעל המערכת :) , אמר גם שאין הבדל עצום כל כך בינו לבין ה IDMAX 10 שלו .

וככה גם אומרים אנשים אחרים ברשת , שאין הבדל גדול כל כך .

הכל בהתקנה , זה מה שקורה שקונים סאב איכותי שמגושר על Z4200 עם פאנל פיוניר וקומפוננט חלש .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

היי היי! עד פיוניר:)

ועכשיו ברצינות. הIDQ הוא לא סאב חלש, שמעתי אותו גם אצלי במערכת על 460 רMS והוא נשמע טוב מאוד.

אמיר

פורסם

נראה לי שפתרתי את התעלומה.

כל המערכת שלי יושבת על חיווט 6G (בבקשה לא לצחוק עלי)

ועכשיו סתם בשיל לבדוק את התיאוריה שלי לקחת רב מודד והשוואתי התנגדויות בין חתיכת כבל של מטר וכ60 ס"מ.

ההתנגדות של הקצר היתה כחצי, הכוונה שלי שעם החיווט הקיים נוצר לי מפל מתח ענק על הכבל, וכנראה שהמגבר מקבל

הרבה פחות מתח ממה שהוא אמור ויושבים לי לא מעט צרכנים על כבל מסכן של 6G.

קיצר המסכנות:

1. לשדרג חיווט ומהר.

2. לחתוך את הסאב גבוה יותר

3. לשדרג את הקדמיים.

פורסם

מה זה לשדרג חיווט???

אני רוצה להתקין מערכת באוטו שלי מה אני צריך לבדוק שהמתקין שלי מחבר איזה סוגי כבלים כדי שאחר כך אני לא יצתרך לפרק ולהרכיב שוב??? כמובן שאני לא רוצה להשקיע פי שתיים על חיווט...

• תוכן חדש...