Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, התא כפפות שלי באוטו סובל מתכנון לקוי, הפלסטיק שפותח וסוגר את התא כפפות ממוקם בצידו השמאלי במקום באמצע.

זה מוביל לכך שהתא כפפות סגור טוב בצידו השמאלי אך רופף בימני, זה הגיע למצב כזה שאני נוסע התא כפפות רועד כולו ובחיפה שזאת עיר שמשפצים אותה כבר הרבה זמן התא כפפות סובל עוד יותר.

תמונה של התא כפפות אצלי, לא רואים הכי טוב את הרווח, אבל יש איזה סנטימטר או שניים רווח בצד ימין.

imgp0512aqe6.jpg

אני אמנם 4 שנים עם התא כפפות שרועד לי בנסיעה והוא עוד לא נשבר, אבל הרבה XT כמו שלי שראיתי, התא כפפות שלהן כבר שבור, אני יודע ששלי בדרך.

ברוב המקרים שראיתי, אחרי שהתא כפפות נשבר, קודחים בו חורים ואו שמקבעים אותו לדשבורד או שמכינים לו תופסנים כמו בתמונה השניה.

מה שאני מעוניין זה לאזן את התא כפפות בצידו הימני כך שלא יהיו חורים בדש ושהוא יהיה ניתן לפתיחה, חשבתי אולי על מגנט, רעיונות יתקבלו בברכה.

IMGP0835a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ברווח שבו הוא רועד תדביק חתיכת פלסטיק בעובי המתאים. היא לא חייבת להיות גדולה ובולטת , מה שחשוב זה העובי שלה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אבל אז אני נשאר עם רווח גדול יותר וגם יווצר לחץ בצד הימני שלדעתי רק יאיץ את הסיכוי שהמנגנון ישבר.

אני מחפש פתרון שימשוך את החלק הימני פנימה ולא כלפי חוץ.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שלום

שים חתיכת ספוק בגודל שאתה צריך

(מנסיון במשאיות -משאיות עם רמפה שהרמפה רועדת שמים חתיכה עבה של ספוג כי לתקן רמפה זה איזה 10 אלף גובות)

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

אולי לפרק אותו ולשים זרועות קצת יותר עבים.

או שמה שרועד לך זה המצב שהוא לא נתפס כמו שצריך למשל אצלי לא רועד אבל הוא תפוס מאוד חזק.

פורסם

במשאית אתה מדבר על מכלולי ברזל מסיביים אני מדבר על מנגנון פלסטיק קטן, קצת לחץ או איזה זעזוע לא במקום והוא בקלות יכול להישבר.

ניסן, אצלך התא כפפות במצב יותר טוב משלי, יש לך עוד זמן עד שהוא יתחיל להראות סימני החלשות ורעשים.

מה שתופס את התא כפפות זה רק הכפתור השחור ההוא, לא זכור לי שיש זרועות שקשורות לזה.

ארז

פורסם

ככה הוא נראה בערך אצלי, ויש איזה ריבוע שחור קטן בצד של התא כפפות שעדיין לא חקרתי אותו לעומק אולי איתו אפשר לשחק.

אני חושב להדביק איזה פס מגנט בחלק העליון, הבעיה שהוא צריך להיות מספיק חזק להשאיר אותו סגור ומקובע מפני רעידות ומספיק חלש כדי שאני אסובב את הכפתור והתא יפתח בלי מאמץ.

DSCF0071a.jpg

ארז

פורסם

השאלה כמה זמן 22 שנה זה מספיק :-P.

אבל אני מאמין שתוכל להחליף את המנעול אני צריך לראות אצלי ואני יוכל להגיד לך.

פורסם

אני אישית לא מבין מה הסיפור - במקום לשפצר ולקמבן, אפשר להביא תא כפפות אחר :-).

אני זוכר מהתקופה שהייתי מביא חלקים לליאונה מEBAY, שהיו די הרבה XT במצב מעולה לפירוק.

אם הבעיה היא בלאי מצטבר, אז אני מניח שברכבים האמריקאיים כמעט ולא יהיה בלאי, מכיוון ששם אין כ"כ הרבה שמש כמו פה.

כל החלקים שהבאתי אי פעם מאנגליה או מארה"ב, היו במצב מעולה+. חלקם כמעט כמו חדשים.

פורסם

EBAY דף הבית שלי :-).

התא כפפות עצמו במצב טוב מאוד, אני מעדיף לסדר את מה שיש לי עכשיו.

ככל שאני חושב על זה יותר אני יותר ויותר נוטה לכיוון הדבקת מגנט בפינה הימנית.

ארז

פורסם

תן תמונה של תא הכפפות מבפנים , בחלקו הימני.

חשוב לדעת מה הולך שם כדי להתאים פיתרון מתאים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תמונות מבפנים:

3_20080626182725.jpg

5_20080626182801.jpg

jpg.ם_20080626182742.jpg

ארז

פורסם

כאשר הדלת סגורה בצורה "טובה" , האיזור שמסומן באדום אמור להיות צמוד במלואו לדש-בורד, או שיש שם רווח מסויים?

אם הוא צמוד במלואו, אז אין הרבה מקום ואולי 2 פסי מגנט יעשו את העבודה.

אם הוא לא צמוד, יש מצב לשלב שם אלמנט שיחזיק את הדלת צמוד לדש, כמו למשל קליפס כזה קטן שמחזיק את החלונות סגורים (אין לי שם לזה , ראה ציור, אני אחפש תמונה של זה).

3_20080626182725.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בכולן יש קצת רווח, אבל ניתן עם היד לדחוף את התא כלפי מעלה כך שלא יהיה בכלל רווח.

אני אנסה להעזר במגנט, תודה בינתיים לעוזרים, עידכונים בקרוב.

ארז

• תוכן חדש...