Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[106 S16] פירוק רדיאטור חימום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גש למוסך שאתה סומך עליו שיעשה את העבודה הטובה ביותר שהוא יכול.

כמו שאת הטלביזיה אתה לא מתקן לבד או בדיקה רפואית אתה לא עושה לעצמך לבד

אז גם את רדיאטור החימום אל תנסה לתקן לבד כי רק תיסתבך.

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם

כשאתה תכניס את הרכב שלך למוסך כל שבועיים וכל פעם תשלם בין 1500 ל 2500 ש"ח

אתה תדבר אחרת(לפני שבועיים הרכב יצא מטיפול ענק ,כולל כמה חיישנים).

א. אני רוצה להזכיר לך שאני סטודנט ב. ואם לא חייבים להכניס את הרכב למוסך ואפשר לסדר את התקלה בכוחות עצמך הסיפוק הרבה הרבה יותר גדול( וזה בלי להזכיר את זה שאתה אף פעם לא יודע מה עשו לך ברכב...) :idea:

ולסיום, אני חושב שמטרתם של כל משתתפי הפורום היא להעשיר את הידע הטאורתי והמעשי במידת האפשר מבלי לסכן אף אחד(כמובן עם הדרכה :!: )

פורסם

תנסה להשיג לך ספר היינס , אורן205 מהפורום מוכר אותם .

אני מאמין שעם סט מפתחות בינוני ומטה וכמה מברגים אתה תוריד את הדש בעצמך .

את החלקים תוכל לקנות תחליפים-חדשים מחנויות חלפים שישמחו לשרת אותך .

בקיצור , אני אסכם עם המוטו שלי , אין משהו שמוסכניק יכול לעשות ואני לא ... רק הנסיון מפריד בנינו .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

צריך לפרק את הכל... הרבה הרבה עבודה. אצלי הרכב הוסב למירוצים אז פשוט ניטרלתי את הרדיאטור חימום מתא המנוע (מחברים בין 2 הצינורות הנכנסים פנימה - כמובן שאין יותר חימום ברכב) היות ואצלך זו לא אופציה אני ממליץ לתקן לבד. שים לב שיש לך שם עבודה מורכבת - יש באיזור כרית אויר ועוד "שטויות" אבל אם תפרק לבד ותרכיב לבד העבודה תיהיה יותר טובה מבמוסך ששם בד"כ כשמפרקים פלסטיקים של פז'ו הם גם נשברים...

תמצא ספר הדרכה, עבוד לאט ומסודר וזהו.

אלון

פורסם

הצעה שלי, רד מזה.

זה ה-ר-ב-ה, ה-ר-ב-ה יותר מסובך ממה שמתארים לך פה.

אתה רק תגרום נזק. הספרים הללו לא ברורים כמו שנדמה לך, וקשה לכסות את כל ההקיפים של ההסבר. מניסיון, יש לי ספר כזה.

תן למוסכניק לעשות את העבודה שלו. בגלל זה הוא מוסכניק.

פורסם

כמו שאומרים "ננסה,אם נצליח מה טוב ואם לא נחזיר"

ובאמת , תראה אני אצטייד בספר לפני אנתק את המצבר בתור התחלה אחר כך אני אנסה

ליצור מרווח גדול מספיק בשביל שתהיה לי גישה לרדיאטור אבל בלי לנתק יותר מידיי חוטים

ונראה איך זה מתקדם. מקסימום ונתקעתי ואני לא אדע איך לפרק חלק מסויים פשוט מחזירים הכל לקדמותו ומחפשים מישהו שכן יודע לעשות את זה, ןאז לפחות אני אדע שניסיתי... :wink:

פורסם

הצעה קונסטורקטיבית - נכונה ,אגב , לכל עבודה בסדר גודל בינוני ומעלה - פירקת חלק ? את הברגים => חזרה להברגה שלהם. כך אתה מונע מצב של להישאר עם 5427 ברגים מיותרים שאין לך מושג מהיכן הם הגיעו ולאן להרכיב אותם.

פורסם

בתור אחד שעוסק בתחום הרדיאטורים ומתמחה בפ"ה רדיאטור חימום ושעשה מספר לא מועט של פגו 106 ,אין מצב שאתה יכול לעשות את זה לבד (בלי לפגוע) פ"ה בפגו 106 הוא אחד הקשים שיש ולוקח יום שלם לבצע אותו (לאחד עם ניסיון),לפעמים יש דברים שצריך להשאיר לבעלי מקצוע .

אם אתה מעוניין לקבל הצעת מחיר יותר אטרקטיבית ממה שנאמר פה צור קשר בה"פ.

• תוכן חדש...