Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה פרוייקט! (ואוטו עוד יותר אחלה...)

אחת מנקודות החולשה של הקאפה היא האקוסטיקה המחורבנת שלה והמיקומים של הרמקולים, צריך באמת מערכת ברמה כדי להנות מסאונד טוב באוטו.

שים לב שלא תיצור מפלי מתח באוטו / קצרים, המסך המרכזי של המיזוג ומחשב הרכב ממש לא אוהב את זה (יעלמו פיקסלים).

בקאפה שלי התייאשתי מהר מהעניין של המערכת, לא רציתי את הרמקולים מחוץ לדלת (אחרת הוא לא נכנס) ובטח שלא התקנתי אנטנה לרדיו (המקורית קשקוש) אז תבין למה הקשבתי כל הדרך... למנוע!

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל הסאונד של המנוע באמת משהו להתאהב בו..

שנית, כבר יש כמה פיקסלים בשורה העליונה שנעלמו להם. כך קניתי את הרכב.:cry:

שלישית אני משקיע באיטום.

פורסם

ההמתנה מורטת עצבים, נסיעה בלי ריפוד דלתות.. אין מה לעשות, יוסי עושה כמיטב יכולתו אבל החיים לא מתחילים ונגמרים באודיו לרכב, אגב, רפואה שלימה, יוסי, בשם כל החברים. בקיצור, מתקדמים יפה מאד, בהמשך היום יועלו תמונות (שגם אני עדיין לא ראיתי).

ההתקנה עצמה מתוכננת ליום שני, (ואם לא יפריע רועי עם בניית קורות שלישית/רביעית/בניית קיק פאנל:wink:[אני צוחק, רועי]) אז תוך כמה ימים יושלם פרויקט הבניה/התקנה/איטום. עד יום שני כבר יגיע החווט שהוזמן. החיווט - knukonceptz, האיטום - Damplifier Pro כבר פה.

יאללה, יוסי, תמונות!

פורסם

עדכון + תמונות.

אוקיי, הדלתות לפני סיום.. כפי שתראו בהמשך, שטח הפוד, מאילוצי מקום לרמקול, ומרצון כי ינגן לתוך הדלת (תיבה הפתוחה מצידה האחר לתוך הדלת) הינו די גדול, מה שגרם ליוסי "להשתעמם" מגודלו הריק, ולהוסיף תוספת חביבה ביותר ש"שוברת" את זה.

פנצ'ר במשלוח החווט המפצלים וכו' גרם לעיכוב קל בהתחלת ההתקנה והיא נדחתה למחרתיים.

בהמשך יועלו תמונות נוספות אבל לשם ההשוואה - שימו לב לדלת המקורית.

תיהנו והגיבו!

DSC02858.JPG

DSC02860.JPG

DSC02859.JPG

DSC02861.JPG

DSC02813.jpg

פורסם

וואו! איי אם ספיצ'לס - איי הב נו ספיצ'! (סיינפלד)

איך מותחים ככה את הבד בלי תפרים, בלי קמטים, איך?

יוסי - רפואה שלמה ושרק תהיה לי בריא!

יהודה - הפתעת אותי עם התגובה על האייפוד, לא ציפיתי לזה ממך.

אני וויתרתי על מתאם כזה כי הבנתי מרשמים של אנשים שזה לא החיבור הכי איכותי בעולם - כנראה וטעיתי? יתכן מאוד - עכשיו יש לי עוד ג'וק במוח...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניראה פשוט מרשים!

תתיחדש צביקלה!

אגב לי יש מתאם "בונגילה" אייפוד ל9855 ואני יכול להגיד בוודאות ששומעים MP3 דרך האייפוד מאשר צריבה על דיסק.

גם נוח וגם איכותי-פשוט עולמי האייפוד הזה.

פורסם

רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה SORRY:oops:.

קודם כל כל הכבוד ליוסי על העבודה והבנייה על הרכב.

צביקה - בחירה מצויינת של רכיבים יש לי גם LRX כמו שלך וגם סאב כמו שלך רק ניקל.

מזל טוב על הקנייה וההתקנה.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

סחטיין יוסי- כל הכבוד

תתחדש צביקה- יהיה שווה את כל הבלאגן בסוף

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

חברים, עדכון.

ברגעים אלו (והיום שקדם, והיומיים שיבואו) הרכב בהתקנה.

לאחר התלבטויות החלטתי שאם כבר (אם כבר, 0AWG.. אם כבר, איטום כמה שכבות.. אם כבר, להתחרפן קצת ולהכפיל את התקציב..) נרכוש מונו לסאב הנחמד שלי ואגביר את ההייבריד אקטיבי (מי רוצה קרוסים של הייבריד [וגרילים]?) אני צריך להחליט סופית איזה מונו זה יהיה. יש שניים על הכוונת.

חווט:

החווט של קנוקונספט הוא משהו מיוחד. צריך לחוש בידיים את הגמישות של הכבל בכדי להבין מה זה כבל גמיש ועוד 0 גייג' (0/1) זה לא יאמן. אעלה תמונות כדי להמחיש את זה קצת. בתי פיוזים ומפצלים - קנוקונספט.

החווט לרמקולים הם סטינגר מהסדרה פרו. חווט בריא ומסוכך היטב בעובי 12AWG כלומר שטח החתך 3.31 ממ"ר - אני לא אומר קוטר כי הכבל מרובע-מלבני-שטוח.

העברת כבל הרמקולים דרך הקונקטור המקורי היא עבודה עדינה, מורכבת ומפרכת הדורשת זמן רב וסבלנות - לא פשוט כלל.

אבל אם אתה רוצה לעשות עבודה כמו שצריך - נו, יוסי.. - אתה עושה בדיוק כך.

RCA :

סטינגר מהסדרה בולט יעשה יופי טופי את העבודה. שקלתי אקספרט אך החלטתי שאין צורך.

איטום:

כנ"ל, גם איטום ראוי ויעיל דורש זמן רב וסבלנות רבה. לא תעשה כך, לא אטמת. השכבה הפנימית מסובכת עוד יותר לאור המיפתחים הקטנים שיש בפח החיצוני והגישה הבעייתית אבל בסופו של דבר זה יצא כל כך צמוד וטוב - מצוין!

השכבה שעל הפח החיצוני צמודה כה היטב - שימו לב בהמשך בתמונות לכל הקימורים ול"תוואי" של הפח למטה - מצוין!

שכבה נוספת תהיה על הריפוד עצמו בחלקו האחורי.

טבעות הגבהה:

המרחק בין המיפתח בפח לתוך הדלת, לבין קצה הפוד - היכן שישב הרמקול, חתיכת מרחק, ועל כן נחתכו טבעות בגדלים ובעוביים מתאימים כדי "לחבר" בינהם וליצור בעצם חתיכה אחת שלימה ואטומה.

מיקום הטוויטרים:

בעקרון יש מיקום "מקורי" בקצה הדשבורד פונה לחלון הקדמי בערך, אני נוטה להרכיבם שם. אחה"צ אקפוץ שוב ליוסי (יוסי, אתה יודע מה מחיר הדלק היום?) ונחשוב ביחד מה לעשות.

בהמשך היום אעלה תמונות, שכחתי את המצלמה בבית.

זה העדכון כרגע, אעדכן בהמשך שוב.

• תוכן חדש...