Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל ההתקנה הזאת בשביל חוליה חלשה כמו IPOD? - עזוב שטויות, תהנה מCD בתוך האלפיין שלך ישירות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל אתה צודק שאין כמו דיסק מקורי. אני לגמרי בעד, אמרתי את זה כבר. יש גם ערך מוסף בדמות עטיפה, ובכלל, התחושה לקרוע ניילון מדיסק מקורי היא כיפית. אבל אם ארצה שכל אוסף המוסיקה שלי יהיה כזה אהיה מרושש.. זה דרך נוספת וחביבה לכמות גדולה של מוסיקה ואם הקבצים מקודדים 320kbps זה גם לא אסון והחוליה לא כל כך חלשה... אני רוצה לרכוש גם מתאם USB למכשיר. http://www.alpine-usa.com/US-en/products/product_acc.php?model=KCA-620M

חבל שלא חשבתי על זה לפני שקניתי את הכבל כי אני שונא ITUNES. לא אסון 200 שח עלה הכבל. נראה כמה זה עולה.

פורסם

צביקה כבר אמרתי לך מה דעתי על ה ITUNES אבל בגדול רוב האנשים מסתדרים עם זה והכל סבבה.

ואם כבר אתה באמצע עסק הבניות הייתי חושב לכיוון של איזה בנייה לIPOD שיהיה באיזה מקום מונח כמו שצריך ולא זרוק סתם בתא כפפות ויקבל שם מכות אבל שיהיה גם נוח לשלוף אותו.

אבל זו סתם המלצה ככה באויר שאולי תקל עליך כל פעם שתרצה לצאת מהאוטו עם הIPOD

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

תודה שקד. דווקא חשבתי על זה. אולי משהו בתוך משענת היד -המתקפלת בין המושבים הקדמיים - או תחתיה. אהבתי את גישת השיפצורים שלך. לדעתי זה הופך התקנה משעממת וסטנדרית למשהו יותר "אינטראקטיבי" אם אתה מבין למה אני מתכוון.

אשמח לקבל רעיונות נוספים.

פורסם

יש מלא פורום בחו"ל שעיקרם זה התקנות מושקעות- כנס ותראה הרבה רעיונות יותר מיפים

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

תתחדש נראה מצויין, רכיבים מעולים כל הכבוד על ההשקעה מחכים לעדכונים!!.

יוסי אמרתי כבר שאתה מלך:king:?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
כל ההתקנה הזאת בשביל חוליה חלשה כמו IPOD? - עזוב שטויות, תהנה מCD בתוך האלפיין שלך ישירות.

אם אתה חושב שאם תוציא סיגנאל מ LINEOUT של אייפוד (בהנחה והקבצים נעשו מריפ מדיסק עי EAC והם לוסלסס ) אתה תוכל להבדיל בינו ובין CDP שעולה 5K דולר , אז אתה במיעוט קטן (הייתה כתבה על כך בעיתון אמרקאי שבדק את זה בתערוכת סטריאו היי אנד , שלשם הולכים אודיופילים שכן שומעים טוב הבדלים )

ולא רק זה , אם תקח אייפוד ותשים לו מכשיר של וואדיה , תוכל לחבר אליו כול DAC חיצוני שתרצה ולקבל מערכת סטריאו בייתית ברמת היי אנד אמיתית

אל תזלזל באייפוד רק משום שרובם משתמשים בMP3 ועוד מתגאים בכך שמדובר על 320

בברכה יהודה

פורסם

אם כבר MP3 אז הרע במיעוטו. שנית, אם אתה לא מסתובב עם קייס של 100 CD אורגינליים באוטו או לחלופין לא מאזין לאותם 3-4 דיסקים כל הזמן ותחלופת השירים אצלך יחסית גבוהה זה פתרון לא רע. לא כל אחד מסוגל לרכוש על בסיס קבוע את כל המוסיקה שלו על דיסקים מוזהבים ולא כל אחד חשוף למאגרי מוסיקה בפורמטים הגבוהים הנ"ל. לך תחפש פלאק באימיול..

בכל מקרה "תהנה מCD בתוך האלפיין שלך ישירות" זה מדויק. אכן מהנה.

פורסם

שראיתי את התמונות רציתי גם לפרק את הדלת של המזדה ולעשות בניה מפיבר. אבל אימא שלי לא רוצה "לצעצע את הרכב" :x

אז כניראה הפרוייקט הבא איטום במקום בניה.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אני גם שקלתי לקנות את המתאם של הUSB אבל אז הבנתי (כשראיתי שהוא עולה "קצת" יותר מהכבל של האיפוד) שאני יסתפק בכבל של האיפוד.:wink:

קיצור גם אני קניתי איפוד יד שנייה 6 ג'ג עלה לי 300 ש"ח אתה לא צריך להשקיע יותר מזה.

אצלי הוא יושב בתא כפפות, ואני לא נוגע בו רק כאשר אני רוצה להוסיף לו שירים, אבל כך?! אני שוכח שהוא שם.

המכשיר גם מטעין אותו כך שזה נוח מאוד, המכשיר קורא את האיפוד מהר יותר ממש שהוא קורא דיסק.:shock:

אני חושב שזו אחת ההמצאות היותר טובות שעשו עם המכשירים של אלפיין.

אתה בטח שמעת על האימפרינט של ה9887(עם לא, אתה רציני:-() זהו הפרוססור הממוחשב של המכשיר הנ"ל(תעשה חיפוש קתבתי עליו די הרבה)

אז זהו עם יש לך עוד שאלות אני ישמח לעזור,

אני חייב לציין שעשית קנייה מעולה.

• תוכן חדש...