Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס' בעיות בפיזו 407 2200

agofer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

לאחרונה רכשתי פיז'ו 407 2005 דגם מפואר 2200 סמ"ק. הרכב עם 35000 ק"מ כחדש. שמתי לב לכמה ליקויים שלא ברור לי אם אפשר לטפל בהם או אלו מחלות של הדגם.

1. לאחר שהרכב עומד בשמש, בחום הצג של המחשב מתעוות לגמרי, הופך בלתי קריא וחוזר לעצמו לאט לאט עד שמסתדר לאחר כ- 40 דקות של נסיעה.

2. שוב, כשהרכב חונה בשמש אפילו עם מגן שמש על השימשה, לוקח למזגן המון זמן לקרר. אני משווה את זה למגוון מכוניות שהיו ברשותי ושנהגתי בהם בשנים האחרונות והוא פשוט חלש. המזגן נמצא תקין ולא חסר גז.

3. בהילוך סרק למנוע יש צליל מאוד דומה למנוע דיזל. כמה אנשים שאלו בפליאה אם המנוע הוא דיזל כשעמדו ליד הרכב. אולי מישהו מכיר ויודע אם זה הצליל הנורמלי שם הרכב הנ"ל או שאולי יש תקלה.

תודה לעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב,

לאחרונה רכשתי פיז'ו 407 2005 דגם מפואר 2200 סמ"ק. הרכב עם 35000 ק"מ כחדש. שמתי לב לכמה ליקויים שלא ברור לי אם אפשר לטפל בהם או אלו מחלות של הדגם.

1. לאחר שהרכב עומד בשמש, בחום הצג של המחשב מתעוות לגמרי, הופך בלתי קריא וחוזר לעצמו לאט לאט עד שמסתדר לאחר כ- 40 דקות של נסיעה.

2. שוב, כשהרכב חונה בשמש אפילו עם מגן שמש על השימשה, לוקח למזגן המון זמן לקרר. אני משווה את זה למגוון מכוניות שהיו ברשותי ושנהגתי בהם בשנים האחרונות והוא פשוט חלש. המזגן נמצא תקין ולא חסר גז.

3. בהילוך סרק למנוע יש צליל מאוד דומה למנוע דיזל. כמה אנשים שאלו בפליאה אם המנוע הוא דיזל כשעמדו ליד הרכב. אולי מישהו מכיר ויודע אם זה הצליל הנורמלי שם הרכב הנ"ל או שאולי יש תקלה.

תודה לעונים

לגבי שאלות 1 ו-3 אני לא יודע, לגבי שאלה 2 אני גם נתקלתי בכך שהרכב מתחמם מאוד ולוקח לו די הרבה זמן להתקרר, לדעתי שטח החלונות העצום מקדימה הוא מקור הבעייה, אפקט החממה בתוך ה407 נראה לי די גבוה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ להשחיר את החלונות הקדמיים והאחוריים + וילון אחורי.

סיפור של 450 ש"ח כולל הוילון, אבל התוצאה מדהימה - האוטו חם ב-60% פחות ממה שהיה לפני ההשחרה.

אני בספק אם המזגן עצמו חלש - אצלי בסיטרואן הוא מעולה, וכך גם בכל רכב של פיז'ו או סיטרואן אחר. לך למוסך מורשה שיבדקו את כל הדברים שאתה מדבר עליהם, רק כמובן לא למוסך המרכזי אלא למוסך רשת אחר.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אצלנו ב-407 המזגן יחסית חלש.

אנחנו התלוננו במורשה, שם בדקו את הרכב ואמרו שהוא תקין.

אגב אני מדבר על רכב עם 1,400 ק"מ.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...