Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע המערכת שמותקנת היא זאת שלמטה חוץ מהמגבר השני שהוא שתי ערוצים.

הסאב הוא ULTIMATE TS-124.

בחודש הקרוב אני מתכוון לרכוש IDQ במקום הסאב הנוחכי.

אולי כדאי למכור את ה-JBL המפורסם ובאותו מחיר לקנות מונובלוק,ואת הרמקולים הקדמיים לחבר על הבאזוקה שלא מותקן כרגע?

דרך אגב זה המפרט של הבאזוקה:

http://www.sasbazooka.com/productAut...sEL.asp?id=194

או שכדאי להשאיר הכול כמו שיש ולא לשבור את הראש סתם?:roll:

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה מגביר רק את הסט הקדמי?

הקישור שהבאת לא תקין תן קישור אחר.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אם זה כך אני מציע שתשאיר את הבזוקה ואיתו תגביר את הסט הקדמי את הJBL תמכור ותביא מונו ראוי לסאב החדש

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

האים לדעתך הבאזוקה מספיק ראוי להגברה של הסט הקדמי?:roll:

ואיזה מונו כדאי לקנות בתקציב של הגיביאל?(800 שקל גג).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כן הוא יספיק אם אני לא טועה הסט שלך הוא 70 RMS אז זהיספיק.

לגבי מונו אני אישית בתקציב כזה מחפש יד שניה אבל אם אתה מתעקש על חדש ליטנינג אודיו 350.1 רוקפורד P3001

פורסם
האים לדעתך הבאזוקה מספיק ראוי להגברה של הסט הקדמי?:roll:

ואיזה מונו כדאי לקנות בתקציב של הגיביאל?(800 שקל גג).

איזה כבר סט יש לך שהוא צריך הגברה ראויה? :-P

סתם דני,אני חושב אחרת דווקא,בגלל שאתה רוצה לשדרג את הHU בקרוב,ואם יצא לשדרג לHU שתומך בקרוס 2WAY או 3WAY.

אז הייתי ממליץ לך למכור את הBAZOOKA,ולהשאר עם הJBL ולהגביר את הסט אקטיבית[בי-אמפ].

ולקנות מונו שירים יפה את הID.

בהצלחה

פורסם

לא חייב חדש,רצוי אפילו יד שנייה.

סטס איזה כבר סט יש לי שאני יגביר אותו בבי-אמפ???:lol:

פורסם
לא חייב חדש,רצוי אפילו יד שנייה.

סטס איזה כבר סט יש לי שאני יגביר אותו בבי-אמפ???:lol:

אז תחליף סט! :-P,סתם תאמת בכל מקרה אני הייתי משאיר את הJBL כי הוא סה"כ מגבר מצויין וטוב יותר מהבזוקה לדעתי.

ומקסימום ישארו לך 2 ער' פנויים לעתיד,לך תידע איזה ג'וק יקפוץ לך לראש.

לי תמיד חסר ערוצים :lol:.

מונו,בתקציב הזה אני חושב שהLA הכי טובים,יתנו לך את ההספק הכי טוב.

פורסם

חברה בבקשה תעזרו לי...מכיוון שהסאב עוד לא ניקנה אני לא יודע על איזה דגם ללכת,2 אוהם או 4 אוהם.

אם להחליף את ה-4 ערוצים במונו אז אני יכול לקנות את ה-2 אוהם ואים להישאר עם המגבר הקיים אז האפשרות היחידה היא 4 אוהם.

בבקשה תעזרו לי.:-(

פורסם

תודה אורן,יש אנשים עם דעות קצת שונות אז רציתי לשמוע.

• תוכן חדש...