Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב,

אין פשוט לאנשים יש צרות עין ברמה בלתי נתפסת.

שרטו לי את הרכב (לא יודע למה אפילו לא חסמתי/הפרעתי לאיש) היום בבוקר כאשר הייתי בבריכה עם החברה כיסיתי את הרכב עם כיסוי ייעודי של HR שקניתי ב250 ש"ח וכשאני חוזר אני רואה את הכיסוי קרוע על המכסה מנוע בערך כ-20 ס"מ ומתחת הגרוע מכל שריטה עד הפח (צבע מטאלי-שמפניה) באורך של בערך 3 ס"מ והמשך שלא הגיע עד הפח עוד כ6 ס"מ.

הצלחתי להוריד עם פולישים מותאמים לצבע מטאלי שהזמנתי מחו"ל את השריטה העמוקה פחות או לפחות לטשטש אך את השריטה הרצינית צריך להשלים כנראה עם מכחול ולאחר מכל לעשות פוליש ווקס עם מכונה.שמעתי על באנר שמתנוסס פה באתר על בחור מהמרכז שעושה את זה ובכלל מטפל בשריטות ע"י השלמה שלהם ואשמח אם למישהו יש את המספר שלו או המלצה על מקום שעושה את זה או הכוונה על איך לעשות זאת(יש לציין כי אני מהמרכז) ובכללי יש לי כמה שריטות די רציניות על הרכב ואשמח אם יש מישהו שיכול למלות/לטפל בהם כי הרכב נכנס עוד שבוע וחצי לדיטיילינג בKLEEN CAR אז שוב אשמח להמלצות על טיפול בשריטות כי לא נראה לי שבדיטיילינג אפשרי לטפל בכזו שריטה מ"כל הלב"

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

בשריטה עמוקה לא ניתן לטפל ולהעלימה וצביעתה בלבד תבליט אותה בגלל הפרשי הגוונים.

עבודה נכונה ויפה זה צביעה מחדש של כל מכסה המנוע.

אני יכול להמליץ לך על פחחית ומצבעת רכב ברמה גבוהה שאצלם תוכל לבצע את הצביעה וגם טיפול דיטיילינג לכל המכונית

והם "אוטו פיקס" שברח' החושלים 11 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9583827 או ישירות לדניאלס 052-3202782.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...