Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע, הרעיון של הפיברגלס כפי שתיארתה מדהים.

אני חושב שחבל בכלל לעשות פחחות אצל פחחים שקורעים לנו את הכיס.

רק רואים ג'יפים או רכב אספנות, נידלק אצלהם הפיוז,

ורוצים לסגור את החודש עלינו.

זה ענק הקץ לפחחים במכוניות עתיקות, ובג'יפים.

בוא אני אספר לך משהו על זה: לפני שנים, כשעוד היה לי את הקאפרי בתור "רכב יומיומי", עוד כשקניתי אותו- הדלת האחורית הייתה גמורה לגמרי מחלודה. גמורה ברמות, שלא ניתן היה לשפץ אותה, לפחות ללא השקעת מאמץ מטורף ובלתי-פרופורציונאלי!

ואז, לשמחתי, מצאתי בפרוקיה דלת "חדשה" (לפחות, ככה חשבתי אז, אוי, כמה שטעיתי!:-( ). הדלת הייתה אחרי פחחות ולפני צבע. כמובן, נורא שמחתי, הרכבתי, עשיתי פחחות לאוטו- ואז, תוך זמן קצר, התחילו לצוץ כל מיני "הפתעות"- גם מהאוטו עצמו, וגם (בעיקר) מהדלת, שהסתבר, שהייתה מצופה יפה מאד בפיבר- והחלידה למוות בפנים! תשאלו היום את הבחור, שמשפץ את הקאפרי שלי לשעבר- כמה חרא הוא אוכל עם הציפויים... הדלת, אגב, כמובן, נזרקה כבלתי-ניתנת לשיפוץ בעליל!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוא אני אספר לך משהו על זה: לפני שנים, כשעוד היה לי את הקאפרי בתור "רכב יומיומי", עוד כשקניתי אותו- הדלת האחורית הייתה גמורה לגמרי מחלודה. גמורה ברמות, שלא ניתן היה לשפץ אותה, לפחות ללא השקעת מאמץ מטורף ובלתי-פרופורציונאלי!

ואז, לשמחתי, מצאתי בפרוקיה דלת "חדשה" (לפחות, ככה חשבתי אז, אוי, כמה שטעיתי!:-( ). הדלת הייתה אחרי פחחות ולפני צבע. כמובן, נורא שמחתי, הרכבתי, עשיתי פחחות לאוטו- ואז, תוך זמן קצר, התחילו לצוץ כל מיני "הפתעות"- גם מהאוטו עצמו, וגם (בעיקר) מהדלת, שהסתבר, שהייתה מצופה יפה מאד בפיבר- והחלידה למוות בפנים! תשאלו היום את הבחור, שמשפץ את הקאפרי שלי לשעבר- כמה חרא הוא אוכל עם הציפויים... הדלת, אגב, כמובן, נזרקה כבלתי-ניתנת לשיפוץ בעליל!

סיפור עצוב,:cry:

כניראה ציפו אותה רק בשביל למכור, כאשר כול הבסיס שלה רקוב.

וכך גם במקום ציפוי הפיבר, לא ניתן היה לעשות פחחות כי הכול היה רקוב לפי הסיפור,

וכך גם לא ניתן לבצע פחחות, הרי אי אפשר להלחים על חלודה.

ואין ספק שזה לא יחזיק כי אין שלד בריא.

במיקרה שלי בוצע ציפוי לאחר הוצאת כל החלודה, השלד הוא חזק, הקורות בריאים, ובמקום לבצע פחחות בצד אחד בלבד,

ולהשאיר את הריקבון מיתחת או מצד שני, צופו שני הצדדים למנוע המשך חימצון . במקומות הבעייתיים.

ימים יגידו..:-P

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

טוב אז זהוא הצבע הנבחר לג'פ היפה והמושקע שלי לבסוף....

לאחר מחשבה של חצי שנה רק לצבע מתאים וחיפוש בכול אתרי הג'יפים בעולם ניבחר הצבע הזה!!!!!!!!

PA250697.jpg

PA250698.jpg

PA250699.jpg

PA250700.jpg

PA250701.jpg

PA260712.jpg

PA260713.jpg

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

המשך צילמי צבע אופנתיים לתפארת מדינת ישראל.

PA260714.jpg

פורסם

וואו כל הכבוד ניראה יפה מאוד הייתי עד לכל תהליך השיפוץ ואני רואה שתעלה אותו לכביש ולשטח בתור ג'יפ לתפארת

בהצלחה בהמשך.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

ואיי...איייזזהההה יופי,:shock:

לא להאמין שזה הג'יפ מהתחלת השירשור.:-)

זה באמת הג'יפ מהסימלון שלך, 8)

כל הכבוד ישר כח.:mm_cool:

עכשיו אתה צריך להמשיך ולהראות לנו איך אתה מלביש אותו.:popcorn:

גרמתה מהפך שלם מקצה לקצה. :scatter:

צבע יפה מאוד, מביא את החשק שהתחיל גם את שלי .

סקטור הגה מכני, חרא של הגה.:evil::evil::evil:

ההמר הזועם :twisted:

פורסם

תודה רבה, לכולם.

היה שווה כל רגע.

עכשיו צריך להתחיל להעלות תמונות של ההלבשה שלו.

פורסם

לאחר הרכבת הפנסים והסמלים.

יוצרו הספסלים בעבודת יד מלאה באהבה, והורכבו בדיוק כמו הספסלים המקוריים.

והורכב החלון לאחר שיפוץ מושקע. רק צריך לקנות לו זכוכית.

וכמובן הדלת האחורית.

PA290720.jpg

PA290721.jpg

PB050798.jpg

PB050800.jpg

פורסם

כיסאות קידמיים,

של שברולט סוואנה, הותאמו לתושבות המקוריים של הג'יפ.

ומערכת חשמל הוחלפה בכול הג'יפ.

וכמובן מספר רישוי אספנות מכובד.

ושמשה קידמית חדשה.

PB170810.jpg

PB170811.jpg

PB170812.jpg

PB170813.jpg

פורסם

יש לי שאלה, באיזה צבע צבעת אותו?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
יש לי שאלה, באיזה צבע צבעת אותו?

הצבע הוא סגול כהה פנינה סטנדרטי, (של טמבורכב בקטלוג ארון הגוונים).

בתוספת 10 אחוז מטלי לא סטנדרטי 250 שח' 275 שח' לליטר אני לא זוכר בדיוק.

מעליו לכה מבריקה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא ידעתי שלטמבור, יש מחלקת טמבורכב צבע למכוניות.:roll:

מעניין איך הצבעים שלהם:?:

סקטור הגה מכני, חרא של הגה.:evil::evil::evil:

ההמר הזועם :twisted:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא כאן הסתיים תהליך שיפוץ הג'יפ.

כעת לשלב המכני זה רק הקוסמטיקה שלו.:wink:

שלב שתיים בשיפוץ מתחיל.....

להנאתכם.

• תוכן חדש...