Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מתקינים מקצועיים / אנשים עם נסיון בשדרוג מערכת הסאונד המקורית של האקורד ללא הוספת HU .

ממה שהבנתי בפורומים בחו"ל, כדאי מאוד להשקיע ב CLEANSWEEP של J-AUDIO על מנת להוציא אותות נקיים מהמערכת המקורית למגבר. רק שהיחידה עצמה עולה 300$ לפני משלוח וכו'..

למי יש פה נסיון מוצלח פה עם שדרוג סאונד של אקורד..? או יכול להפנות אותי למתקין מקצועי שעשה כבר כאלו ויוכל להסביר לי את האפשרויות.

תקציב - כ 3000 זוזים

פורסם
במחיר הזה לא יותר שווה לך להחליף את הפאנל ולשים HU יותר איכותי

לא...אני רוצה לשמור על השליטה מההגה והמערכת המקורית שמחוברת לנגן MP3 (עם חיבור דיסק און קיי)על החיבור של הציינג'ר, עובד מעולה

פורסם
מה עם זה cheaper אפילו ישאר לך עודף

נראה טוב ובהחלט מקבילה ברמה ל CLEANSWEEP (השם 3sixty מוכר לי) , מה רק שישאר לי 750 עבור מגבר, 2 סטים של רמקולים...

פורסם

לא רק לקלריון יש לעוד הרבה חברות

הוא לא רוצה להחליף את ה-HU כי הוא דיי מבסוט עליוויש לו חיבור לדיסק און קיי וגם אם הוא ירצה להחליף לקלריון או משהו אחר הוא יצטרך פאנל מתאם {הפלסטיקה}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
לא רק לקלריון יש לעוד הרבה חברות

הוא לא רוצה להחליף את ה-HU כי הוא דיי מבסוט עליוויש לו חיבור לדיסק און קיי וגם אם הוא ירצה להחליף לקלריון או משהו אחר הוא יצטרך פאנל מתאם {הפלסטיקה}

בדיוק. כרגע הסאונד עם המקורי לא רע אבל לגמרי לא עצמתי ודורש הרבה הרבה שיפור. האם יש מישהו פה ששיפר את המקורית באקורד (מבלי להוסיף עוד HU)?

פורסם

יש מתקינים ברמה גבוהה שיכולים לסדר התקנה של HU איכותי (קלריון, אלפיין) הכולל שליטה מההגה ללא פגיעה בצג הדיגיטלי וללא איבוד מידע שאינו קשור לHU שמוצג בו.

יש כאן כמה כאלה בפורום,

יוסי אלפיין מסדנת עילית אודיו שעבד על הרכב של עופר נראה לי בעל היכולות המתאימות, יש גם את הסדנה בחולון\ראשון\רחובות (לא זוכר בדיוק) שטיפלו בכמה רכבים מדהימים (כמו רכב התצוגה של ניופאן לאוטומוטור הקודם) .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש מתקינים ברמה גבוהה שיכולים לסדר התקנה של HU איכותי (קלריון, אלפיין) הכולל שליטה מההגה ללא פגיעה בצג הדיגיטלי וללא איבוד מידע שאינו קשור לHU שמוצג בו.

יש כאן כמה כאלה בפורום,

יוסי אלפיין מסדנת עילית אודיו שעבד על הרכב של עופר נראה לי בעל היכולות המתאימות, יש גם את הסדנה בחולון\ראשון\רחובות (לא זוכר בדיוק) שטיפלו בכמה רכבים מדהימים (כמו רכב התצוגה של ניופאן לאוטומוטור הקודם) .

תומר.

עד כמה שידוע לי (מפורומים בעולם), ניתן להוסיף HU נוסף בתא מתחת לקונסולה, בעזרת קיט פלסטיקה. אבל כאמור, אני לא רוצה להוסיף HU נוסף..

• תוכן חדש...