Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו בסביבות 30 אלף.

 

אני מתלבט בין יונדאי גטס 2005 מליסינג שעולה בסביבות 37-39,

 

דיהטסו סיריון שנת 1999-2000

שעולה 23-30

 

וסוזוקי יורוסוויפט 2001

שעולה 31-33 והכי קל למצוא בקילומטרג` סביר.

 

 

מה עדיף לדעתכם, אולי תציאו לי דגמים אחרים?

פורסם

אם אתה משלם על הדלק, רד גם מהגטס.

 

ב2003 השכרתי יורוסוויפט שנת 2002 והוא היה מצוין. יש לו כוח טוב מאוד יחסית למשקל (אפילו עם מנוע 1250), לפי מה שהבנתי הוא די אמין, וסביר להניח שהוא עבר פחות התעללות מגטס, למרות שתמיד יש מקרים שונים.

 

נסה להשיג את הגרסה ה"לא ספורטיבית" של כל רכב שתמצא, כי הסבירות שהתעללו בו היא גדולה, במיוחד אם הוא מליסינג.

פורסם

היורו סוויפט היא סך הכל סוזוקי סוויפט עתיקה ומומחזרת, מכונית שכבר בעת הצגתה ב 88' (!) לא היתה פאר היצירה, בלשון המעטה, עם רמת נוחות מינוס 0 ובטיחות פאסיבית של יפנית קטנה מלפני 20 שנה.

מבין השלושה, הגטס עדיפה, ולמרות צריכת דלק גבוהה יותר היא לפחות שייכת לעידן שלנו, על כל המשתמע מכך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
היורו סוויפט היא סך הכל סוזוקי סוויפט עתיקה ומומחזרת, מכונית שכבר בעת הצגתה ב 88' (!) לא היתה פאר היצירה, בלשון המעטה, עם רמת נוחות מינוס 0 ובטיחות פאסיבית של יפנית קטנה מלפני 20 שנה.

מבין השלושה, הגטס עדיפה, ולמרות צריכת דלק גבוהה יותר היא לפחות שייכת לעידן שלנו, על כל המשתמע מכך.

מסכים.

אגב זה רק מוכיח את נוכונתה של תורת היחסות.

סוף-סוף ניתן לומר, שהגטס אוטו טוב -- יחסית לאחרות שהוזכרו.

תנסה יצרן אחר, בדוק אפשרות לפונטו.

פורסם

לדעתי (טוב אני קצת משוחד) פונטו ספייס תענה על הדרישות שלך. אמינה יחסית, צורכת מעט דלק וגם נכנסת לך במחיר :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

×
×
  • תוכן חדש...