Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תסאב(=את הסאב, עברית קשה שפה) 1260BR

שאני מוכר עכשו בפורום

אבל חשבתי על זה אני ממש אוהב תסאב אולי אני לא ימכור אותו ימכור רק תתיבה (את התיבה) שלו יקנה עוד אחד כזה אבל רק סאב בלי תיבה(זה אפשרי ביכלל?)

עכשו השאלה איך אני יודע מה גודל התיבה שצריך בישביל שתי סאבים כאלה?

תיבה אם פורט?

תיבה בלי ?

פורסם

באתר היצרן תחפש את ההמלצה על התיבה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה ממש אוהב את איך שהוא נשמע בתיבה שלו ורוצה בכל זאת להוסיף עוד סאב.. קח תמידה של התיבה תוציא ממנה את הנפח הפנימי תכפיל ב2 ותוציא מידות שיתאימו לנפח ומקום שיש לך... אם התיבה עם פורט אז תשיג 2 כאלה...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אם יש לך איך לבדוק גובה רוחב ועומק פנימיים אז אתה עושה גובהXרוחבXעומק ואתה מקבל את הנפח, באתר של Autosound.co.il יש מחשב בכלים אם אני לא טועה... חוץ מזה אם אתה רוצה יש אתר באנגלית שיודע לחשב נפח פנימי על פי מימדים חיצוניים ועובי העץ... רק שתצטרך להמיר את כל המידות לאינטשים.. במידה ותרצה אני יעלה אותו...

פורסם

אני זוכר ראיתי פעם באיזה מפרט של סאב שנתנו נפח פנימי תאמת (=את האמת) לא שמתי לב אם יש בכל הסאבים...

• תוכן חדש...