Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מו"מ עם שופט?

נראה לי לא הבנת נכון או שמאכילים אותך לוקשים.

כשבית משפט מתבקש הוא נותן צו להחרמה של כל ציוד מחשוב ומדיות דיגיטליות נקודה סוף פסוק.

אין פה בכלל דיון עם הבחור על הנושא - זו החרמה בפועל ופתיחת תהליך משפטי (ד"א , זה מניסיון , גם לפחות תיהיה מבסוט מעצמך - סידרת לו חודש בלי מחשב לפחות)

ליביו

לפני כמה דקות צלצלו אלי, ואמרו לי שהעניין נכנס לטיפול אינטנסיבי, כי הגיעו עוד תלונות מרחבי הארץ על האייפי הנ"ל. הם אמרו לי שיש צו בימ"ש להחרים את המחשב, ותוך כמה חודשים הם מאמינים שיוגש כת"א, ואז יחל ההליך הסופי - המשפט.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדכון!

היום מהבוקר נצפו - תחזיקו חזק - 46 (!!!) נסיונות פריצה אלי למחשב.

ניגשתי למשטרה, הגשתי תלונה, והיא בטיפול. לפני חצי שעה, הם עלו על האדם שמנסה לפרוץ, ואמרו לי שהם מזמנים אותו לחקירה, ובמידה שיתברר כי הוא הפורץ, יהיה משפט.

הם אמרו לי שבינתיים הם במו"מ עם שופט להחרמת המחשב.

נראה מה יצא מזה.

ד"א - השוטרים פה, במעלה אדומים, הם פשוט נשמות טהורות! לא ידעתי שיש שוטרים כאלה!

ואזזזזזזזזזזז !!!!!

הזקנה התפצלה ל 2 !!!!!

ויצאו ממנה ככה עעופ עעופ עעופ

פלופי פלופי פלופי

שלושה חייזרים קטנים !

--

שכחת את החלק הזה?

פורסם

תן פה את ה IP שהגשת לגביו תלונה (או לגביהם)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז אני צודק בעצם לגבי החומרות ? :)

ההבדל אכן גם ככה לא כ"כ מורגש למשתמש ביתי.

אורן , אל תיהיה כ"כ סקפטי , מספיק שבית עסק יגיש תלונה והענין הופך ליהיות די זריז (שוב מניסיון - אתה יודע איך ליצור איתי קשר - אני אספר לך סיפור - פה על כדור הארץ , במדינת ישראל אפילו).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כל מה שכתוב בהודעה ה-I אלו האייפי שהגשתי את התלונה לגביהן. את הדף, שרשמתי את האחרות (עוד 22) נתתי למשטרה, כחלק מחומר חקירה וראיות/עדויות.

הדגם שלך SPEED TOUCH 510? אם כן הוא ROUTER, פשוט צריך להכנס לממשק WEBי שלו ולאפשר את זה ובמחשב שלך במקום חייגן, פשוט תשים DHCP. אם יש לך EMULE וכד, מממשק WEBי כמה שאני זוכר אי אפשר בROUTER הזה לעשות IP FORWARDING כדי לקבל HI ID, רק דרך TELNET, משם גם אפשר להפעיל FIREWALL שלו. לחליפין, אתה יכול לקנות נתב-מודם של SWEEX שלמשל שעולה כ-400ש"ח וכולל את כל האופציות האלו בממשק WEBי.

הדגם שלי הוא DIGITAL BROADBAND

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם
אז אני צודק בעצם לגבי החומרות ? :)

ההבדל אכן גם ככה לא כ"כ מורגש למשתמש ביתי.

אורן , אל תיהיה כ"כ סקפטי , מספיק שבית עסק יגיש תלונה והענין הופך ליהיות די זריז (שוב מניסיון - אתה יודע איך ליצור איתי קשר - אני אספר לך סיפור - פה על כדור הארץ , במדינת ישראל אפילו).

ליביו

ליביו,

לSBOX סידרת 500

יש חומרה :

hardware type - sbox 200 b

hardware version - 1.3

לZ100G יש :

hardware type - sbox 200 b

hardware version - 1.3

למעשה יש להם את אותה חומרה בדיוק, עכשיו מבחינת התוכנה, כביכול בZ100G מותקן מוצר מסוג ZA, וב500 מותקן FW של צ'קפויינט, אני אומר כביכול כי בפועל מדובר באותו FW,

צ'ק פויינט חברה חכמה והיא מבינה שה500 יקר לנתח גדול מהשוק, אז היא היתה צריכה להוזיל את המחירים מבלי לפגוע בנתח רווחים הנוכחיים שלה, איך עושים את זה ? מוצר חדש, תחת שם מעט שונה שימותג לשוק הביתי \ משרדי קל, וככה אפשר לאכול את כל הפרבולה, אבל רגע - יש בעיה, מה ימנע מכל אותם צרכנים לרכוש את המוצר ? נסרס ממנו חלק מהפיצ'רים שחשובים לעסקים רציניים וממש לא חשובים לבית,

לדוגמא :

נוריד את הSITE TO SITE,

נבטל את האופציה של שרת VPN,

נבטל אפשרות של WDS (הריי עסק גדול צריך גם AP)

נבטל את WAN2\DMZ הריי עסק רציני חייב קו גיבוי,

נבטל את הQOS (איך עסק גדול יסתדר בלי QOS ? הרשת תהיה לא מנוצלת בעליל)

ועוד כמה פונקציות שלא כלכך חשובות בבית אבל מאוד חשובות בעסק (כמו לדוגמא Z100G קיימים לו רשיונות עד 15 יוזרים, אין 25 ואין אנלימיטד)

בקיצור Z100G וsafe@office 500W בתצורתם הבסיסית יעשו עבודה זהה לחלוטין לכל משתמש שלא צריך בדיוק את הפיצ'רים שסיננו

- מצטער אם זה ארוך :)

פורסם

מאיפה לקחת את ההגדרות של החומרה?

לי מה שנאמר שהZ מכיל את החומרה של הSBOX100

בקשר לכל השאר - אני מסכים איתך לגמרי.

לא רק זה , גם אם אתה לוקח את אותה קופסא רמה אחת מעל - יש לה גירסאות שמנוהלות על ידי SMART CENTERים שמיועדים לאירגונים גדולים יותר ממה שהSAFE@ מוגדר , ושם אתה נותן את כל ההגדרות משרת אחד מרכזי.

(איך זה נסחף ליהיות דיון SOFFA אלוהים יודע , מה שכן , לטעמי - אחת החברות עם המוצרים היותר מעניינים בשוק אבטחת המידע , אם בתאוריה ואם בפרקטיקה)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הבחור אמר שהגיעו עוד תלונות על הIP הנ"ל.

כמו שאתה אומר - אם המקרה היה יחידני מול בן אדם פרטי - אני מסכים איתך , אבל מספיק שהוא ניסה / הצליח לפרוץ לחברה אחת או משהו קצת יותר מקושר / חשוב וכל הטרארם מתחיל.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע איך בידיוק התלוננת עעליהם אבל

כל אלו מאוסטרליה:

221.206.121.27

58.211.252.230

125.211.198.23

125.211.198.7

21.167.38.31 אוהיו ארה'ב

77.49.175.190 אמסטרדם

77.49.180.19

אקיצר המשטרה סיבנו אותך כדי שתלך הביתה לישון שינת צהריים.

להחרים להם את המחשב :loco:

פורסם
מאיפה לקחת את ההגדרות של החומרה?

לי מה שנאמר שהZ מכיל את החומרה של הSBOX100

בקשר לכל השאר - אני מסכים איתך לגמרי.

לא רק זה , גם אם אתה לוקח את אותה קופסא רמה אחת מעל - יש לה גירסאות שמנוהלות על ידי SMART CENTERים שמיועדים לאירגונים גדולים יותר ממה שהSAFE@ מוגדר , ושם אתה נותן את כל ההגדרות משרת אחד מרכזי.

(איך זה נסחף ליהיות דיון SOFFA אלוהים יודע , מה שכן , לטעמי - אחת החברות עם המוצרים היותר מעניינים בשוק אבטחת המידע , אם בתאוריה ואם בפרקטיקה)

ליביו

ליביו, אבוי - הייתי מצפה מעובד צ'קפויינט שיכיר את המוצרים שלו טוב יותר :shock: (אני מדבר על החבר שאמר לך את זה)

יתרה מכך,

safe@office 100 אכן מכיל חומרה של sbox100, לעומת זאת, safe@office 100B כבר מכיל חומרה של sbox200b

אגב ליביו אם אתה אוהב מוצרים שכאלו, כדאי לך להעיף מבט על הפורטיגייט 60A , אחחחחח ללקק ת'אצבעות :)

זה סקרין שוט מתוך הדיאגנוסטיק של Z100G

z100g.JPG

פורסם
לא יודע איך בידיוק התלוננת עעליהם אבל

כל אלו מאוסטרליה:

221.206.121.27

58.211.252.230

125.211.198.23

125.211.198.7

21.167.38.31 אוהיו ארה'ב

77.49.175.190 אמסטרדם

77.49.180.19

אקיצר המשטרה סיבנו אותך כדי שתלך הביתה לישון שינת צהריים.

להחרים להם את המחשב :loco:

אז אתה ממש טועה. כל הראשונים, הם מסין, מחוז הרבין.

יש עוד ה-ר-ב-ה כתובות מהארץ, של נטוויז'ן, סמייל, ברק ובזק. (32) הוגשה תלונה עליהם, וכן על כל השאר. אם אני כבר מגיש, אז על כ-ו-ל-ם.

איך אתה בודק מאיפה האיי פי? סתם סקרנות.

יש כלי של פיירפוקס (GEOTOOL) וכן עוד תוכנות רבות וטובות באינטרנט.

פורסם

עתיד - מה שאתה מראה לי כנאמר - זה חדש גם לי :)

הפורטיגייט אכן :) יצא לי להתעסק.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

סך הכל סרקו לך את הטווח

איזה פריצה ואיזה נעליים.

עשית מזה כאילו יש מירוץ לקחת של המחשב שלך שמכיר מידע מסווג מ ה FBI

אפילו ילד בן 12 לא היה משקיע על לפרוץ למישהו מישראל את המחשב האישי שלו

• תוכן חדש...