Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחרונה כבלים מביאים MOTOROLA. חידשת לי שחברת כבלים מביאה THOMPSON.

בכל מקרה, אם זה כבלים, אזל למודם צריך לחבר ROUTER. קיימים ROUTERים ללא מודם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

600E הוא ראוטר מצויין, אם אתה רוצה יכולות אלחוטיות כמובן שצריך ראוטר חיצוני

אבל סך הכל 600E יעשה את העבודה מעולה,

באופן עקרוני רוב התולעים והטרוייאנים אוטומטית נחסמים ברגע שאתה מאחורי טבלת NAT, כך שראוטר למעשה הוא אחד משיפורי האבטחה הטובים ביותר שניתן לספק

http://www.fresh.co.il/vBulletin/printthread.php?t=79184

בקישור הנ"ל יש קובץ שמכיל מדריך מעולה להפיכת 600E לראוטר

פורסם

כמה מעצבן, גם אני נתקלתי באותה הבעיה שיש שם לכמה אנשים.

הממשק שונה מהקובץ הסבר, וזה לא מעביר לי לאופציה של VC

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עתיד , ביום שלכולם יהיה SBOX בבית ...

או במילים מעטות , העלות שלו ועלות העידכונים שלו רחוקה מאוד ממשתמש ביתי ממוצע , וכנ"ל ההגדרות שלו (אם באמת מגדירים אותו בעצמך)

ליביו (עם 550W)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו

Z100G עולה 150 דולר, אפשר להביא משומש מאיביי ב75 דולר,

עלות הסינכרון שנתית שלו עם השרתי SMP של SOFAWARE עולה באיזור ה50 דולר, אז כן זה עלות שנתית

א-ב-ל זה אנטי וירוס+אנטי ספאם+FW בין החזקים שקיימים (בטח למשתמש הביתי)+מכשיר הכי יציב שתמצא בבית (חוץ ממפגרים כמוני שיש להם CISCO 837 בבית לפני הSBOX אבל זה כבר שריטה לא אנושית כלכך)

אגב ליביו מה זה 550W ? אני מכיר רק 525W POWER PACK, אגב שלי זה 425W עם אנלימיטד נודס

פורסם

עתיד , יש הבדל "קטן" בין Z100G לבין SBOX, גם חומרתי.

בקשר לעלות סנכרון עם השרת - מה זה כולל ? כי להכל - נשמע לי זול מדי (ושוב זה לזון אלרם , לא לSBOX)

בקשר ליתרונות שלו , מסכים ומכיר - אני עובד בצ'ק פוינט , יצא לי קצת להתעסק גם עם הגירסא הבכירה יותר.

בקשר להבדלים ברישיונות - ראה הודעה פרטית.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

עדכון!

היום מהבוקר נצפו - תחזיקו חזק - 46 (!!!) נסיונות פריצה אלי למחשב.

ניגשתי למשטרה, הגשתי תלונה, והיא בטיפול. לפני חצי שעה, הם עלו על האדם שמנסה לפרוץ, ואמרו לי שהם מזמנים אותו לחקירה, ובמידה שיתברר כי הוא הפורץ, יהיה משפט.

הם אמרו לי שבינתיים הם במו"מ עם שופט להחרמת המחשב.

נראה מה יצא מזה.

ד"א - השוטרים פה, במעלה אדומים, הם פשוט נשמות טהורות! לא ידעתי שיש שוטרים כאלה!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מו"מ עם שופט?

נראה לי לא הבנת נכון או שמאכילים אותך לוקשים.

כשבית משפט מתבקש הוא נותן צו להחרמה של כל ציוד מחשוב ומדיות דיגיטליות נקודה סוף פסוק.

אין פה בכלל דיון עם הבחור על הנושא - זו החרמה בפועל ופתיחת תהליך משפטי (ד"א , זה מניסיון , גם לפחות תיהיה מבסוט מעצמך - סידרת לו חודש בלי מחשב לפחות)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
עתיד , יש הבדל "קטן" בין Z100G לבין SBOX, גם חומרתי.

בקשר לעלות סנכרון עם השרת - מה זה כולל ? כי להכל - נשמע לי זול מדי (ושוב זה לזון אלרם , לא לSBOX)

בקשר ליתרונות שלו , מסכים ומכיר - אני עובד בצ'ק פוינט , יצא לי קצת להתעסק גם עם הגירסא הבכירה יותר.

בקשר להבדלים ברישיונות - ראה הודעה פרטית.

ליביו

קודם כל, השם SBOX נזנח לפני שנים, מדהים שעדיין אנשים קוראים למוצר כך, אפילו אם הם עובדים בצ'קפוינט.

שנית, אין ממש הבדל בין החומרה שיש ב Safe@Office ובמוצר של Zonealarm. אגב, בעבר היו כל מיני הסכמי OEM עם כל מיני יצרנים שכבר שכחתי איך קוראים להם, אפילו הייתה קופסת McAfee שדאגה לסנכרן את האנטיוירוס במחשב דרך ה SMP. בסופו של יום, זה בסה"כ Rebadge. יש ספקי חומרה שונים, אבל ההבדלים זניחים לחלוטין.

כפי שציינת, ההבדלים הם בסה"כ הבדלי רישוי, הפלטפורמה מאוד חזקה וכל הפיצ'רים מוכתבים ע"י קוד רישוי, כך שאפשר לשדרג מכשיר בקלות.

שלישית, צ'קפוינט ממש פספסה בענק את מה שהיא הייתה יכולה לעשות עם המוצרים האלה, והכל תודות לגיל שוויד, המבין יבין.

לעתיד, לא כל מכשירי ה Safe@ מחוברים ל Service centers של Sofaware, וגם אם הם מחוברים - למרות שיש Firewall מאוד מוצלח, וסורק וירוסים שיכול לנטר כמעט כל תעבורה, אי אפשר לסמוך על זה במאה אחוז כי אי אפשר לחסום או לסרוק דברים שעוברים ב SSL בגלל ההצפנה, ולכן חשוב שיהיה FW על המחשב חרף התסבוך הנלווה.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

יותר נח לקרא לזה ככה מאשר SAFE@

בקשר להבדלים בחומרה, בא נגיד שגורם מוסמך למדי אמר לי שיש (אם אתה מכיר את המוצרים קצת יותר לעומק - תזכר בסידרה 100 לעומת 200)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בתשובתך לעתיד ההתייחסות הייתה בין ה 425 של עתיד, ה 500 שלך (אגב, ה 550 זה רשיון מיוחד לעובדי צ'קפוינט שלא זמין לציבור הרחב) והמכשיר של Zone Alarm שהם אותה גברת בשינוי אדרת - לכן תשובתי נוסחה ככזו.

אכן אם חוזרים אחורה בזמן, הייתה סדרה 100, שלמעשה השתמשה בסוגים שונים שונים של חומרה, אבל לצורך העניין - הפונקציונליות והביצועים היו זהים. מי שרצה לשדרג והייתה לו חומרה ישנה, היה יכול להזדכות על המכשיר. אבל אנו סוטים מנושא הדיון...

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• תוכן חדש...