Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיונות פריצה חוזרים ונשנים מאייפיס שונים

מנחם פ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום!לאחרונה אני מקבל יותר מדי מידע על ניסיונות פריצה מהפיירוול שלי. הפיירוול הוא OUTPOST PRO.הנה האייפיס, בתקווה שתוכלו לומר לי מה עושים עם זה:221.206.121.27

58.211.252.230

125.211.198.7

21.167.38.31

125.211.198.23

77.49.175.190

77.49.180.19

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

זה לא מעניין אף אחד

בכל רגע נתון מיליוני אנשים מריצים (כמובן שלא מהמחשב שלהם אלא ממחשב שנפרץ) עשרות סריקות וניסיונות פריצה ... זה בדרך קבע ורגיל

אין בכלל מה להתרגש מזה.. פשוט תהיה מבסוט שהפיירוואל שלך עובד ומגלה את זה, וזה הכל. אין לך מה לעשת שלא לדבר על להתייחס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך תוכנת שיטוף קבצים כמו EMULE זה מסביר למה כ"כ הרבה CLIENTים מחפשים עניין במחשב שלך.

לאיזה פורטים הם פונים?

קח בחשבון, שאם משהו רציני היה רוצה לפרוץ למחשב שלך, עם כל ה-FIREWALLים למניהם, הם לא היו עוזרים ואפילו לא היית יודע את זה (האקר מוצא נקודת תורפה ושם מכה). למשל, פשוט משהו היה מנתב תקשורת דרך עצמו ע"י עדכון טבלאות ניתוב והיה "רואה" כל מה שאתה רואה.

אני תמיד ממליץ למשתמש ביתי לגלוש דרך ROUTER, עדיף שהוא יהיה זה שכל הזמן "פונים" אליו מאשר המחשב האישי.

זאת מכיוון שכאשר גולשים דרך ROUTER, אין למעשה גישה מבחוץ למחשבים שלכם, בעירבון מוגבל כמובן (עם קצת רצון וקצת יכולת... :wink:, אבל זה כבר דורש רמה יותר מתקדמת של תחכום, לא נגיש לסתם ליימרים).

ראוי לציין שגם ב-ROUTERים ביתיים יש FIREWALL, מה שבמידה מסויימת מעלה רמת האבטחה על הרשת ביתית.

ד"א, חברים היתיחסו לסריקת פורטים, כבר בהודעה קודמת שלך התייחסתי לזה, שסריקה מיקצועית עושים ככה שלא תדע שסורקים אותך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ד"א - מה אתם אומרים על OUTPOST PRO?

יש לי שם אפשרות לחסום אייפי למשך זמן מסויים. הגדרתי את זה לרבע שעה. זה טוב מספיק?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תברר מי כתובות IP האלו. יש סבירות שזה ספק אינטרנט שלך. יש ספקים שמבצעים סריקות תקופתיות.

לא ענית על שאלת ה-1M$ אילו פורטים סורקות הכתובות האלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1086 1033 8080 80

יש כלי מצויין של פיירפוקס, שמראה לי מאיזה איזור התקיפות באות.

רובן מסין, שתיים מרוסיה, אחת מארה"ב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה התשובה שלי לא ברורה מספיק ?

למי בכלל אכפת !? פשוט תתעלם מזה, האיפי האילו שייכים ברוב המקרים לאנשים מסכנים שאפילו לא יודעים שהם סורקים אותך.

זה לא שתוכל ללכת להגיש תלונה במחלק הונאה עם הרשימת האיפי והלוג שיש לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב על להחזיר להם... רק להלחיץ אותם. לא משהו רציני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה? אי אפשר לעשות את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נגיד שהאיפיז האילו - הם טנקים במשקל כמה עשרות טונות .. אתה - נוצה.

זה בערך ההשוואה למה שאתה מסוגל לעשות עם החיבור העלוב שלך בבית.

ושוב גם אם תעשה.. מה כבר תעשה? אין לך הבנה בסיסית אפילו ואתה כבר רוצה לעשות ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ד"א - מה אתם אומרים על OUTPOST PRO?

אני אומר שאם אתה קונה ראוטר פשוט ב200 שקל, או אפילו הופך את המודם של בזק לראוטר - אתה לא צריך שום FW מלבד הבסיסי של XP

אני כבר המון זמן לא עובד עם FW בבית, ובתקופות ארוכות גם בלי אנטי וירוס ואין שום בעיה,

הראוטר עושה את העבודה (SBOX425W)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי מודם של תומסון. (THOMSON) איך הופכים אותו לראוטר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1086 1033 8080 80

יש כלי מצויין של פיירפוקס, שמראה לי מאיזה איזור התקיפות באות.

רובן מסין, שתיים מרוסיה, אחת מארה"ב.

80 ו-8080 זה WEB, מישהו בודק אם יש לך אתר.

על 1033 יכול לשבת סוס כמו NET SPY, באופן כללי זה NET INFO

1086 זה CPL Scrambler Logging

במילים אחרות, הם באמת מחפשים פרצות.

אני חושב על להחזיר להם... רק להלחיץ אותם. לא משהו רציני.

לא כדאי. למי תחזיר? למסכן שפרצו מחשב שלו וממנו סורקים אותך? מה תחזיר להם?

למה? אי אפשר לעשות את זה?

זה לא חוקי, טכנית אפשרי. אבל להחזיר פינגים זה ילדותי ולא נותן כלום.

יש לי מודם של תומסון. (THOMSON) איך הופכים אותו לראוטר?

הדגם שלך SPEED TOUCH 510? אם כן הוא ROUTER, פשוט צריך להכנס לממשק WEBי שלו ולאפשר את זה ובמחשב שלך במקום חייגן, פשוט תשים DHCP. אם יש לך EMULE וכד, מממשק WEBי כמה שאני זוכר אי אפשר בROUTER הזה לעשות IP FORWARDING כדי לקבל HI ID, רק דרך TELNET, משם גם אפשר להפעיל FIREWALL שלו. לחליפין, אתה יכול לקנות נתב-מודם של SWEEX שלמשל שעולה כ-400ש"ח וכולל את כל האופציות האלו בממשק WEBי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...